2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım diğer arkadaşada yazdım. Mama sarılığı geçirmiyor. Bende aynı hatayı yaptım mama verdim. Doktorum mama sadece karnını doyurur sarılığı attırmaz dedi. Saat başı emzir. Tek çare o
Benim o kadar sütüm yok ama sağarak veriyorum araya bazen mama sıkıştırıyorum mecbur. Göğüs uclarım da perişan oldu o yüzden sadece sağarak devam ediyorum

Sende bendenmişsin 3. Hamileliğim 3 ü de erkekti ilkini kaybettik sağlıklı doğarsa 2. Oğlum olacak bugün hareketlilik var gibi ama yorgunluktan mı acaba baskı yapıyor
Olabilir bende dün yoruldum baya düzenli sancı bel ağrısı vardı ama devamı gelmedi
dört gözle bekliyorum

Olabilir bende dün yoruldum baya düzenli sancı bel ağrısı vardı ama devamı gelmedi
dört gözle bekliyorum
Valla içimde ateş yanıyor sanki öyleki fenalardayım evde olsam soyunurdum halimde yok ödem olmuş ayaklarımın üstüne basamıyorum karnım sertleşip duruyor gözlerim bulanık görmeye başladı

Valla içimde ateş yanıyor sanki öyleki fenalardayım evde olsam soyunurdum halimde yok ödem olmuş ayaklarımın üstüne basamıyorum karnım sertleşip duruyor gözlerim bulanık görmeye başladı
Seninki geliyo galiba canımbenim ayak bileklerimde var ödem ama hiç rahatsız etmiyo

Az kaldı çok şükür sonlara geldik sağlıkla gelsinler. Ödemden benimde ayaklarım acıyor

Kizlar ya bebiş doğalı bugün 16. Gün, kanamalar 40 güne kadar devam ediyor ve pedlerden tahriş oldum ya ,doğuranlar siz napiyosunuz. 40 gün çok korkunç ya kanama

Benimde 37+2 de sancım çıktı nst de doktorum yakın zamanda doğum görünmüyor dedi çünkü rahim uzunlugu 40 mm civarıydı rahim agzi da kapalıydı çatı muayenesine de almadı 3 gün sonra doğurdum

Kizlar ya bebiş doğalı bugün 16. Gün, kanamalar 40 güne kadar devam ediyor ve pedlerden tahriş oldum ya ,doğuranlar siz napiyosunuz. 40 gün çok korkunç ya kanama
Bende doğum yapalı 14 gün oldu sürekli enfeksiyon geçiriyorum pedlerden. Bide normal doğum yaptım dikişlerim çok fazla onun acısıda var ve hemoroid oldum. Dün ağladım artık doğum yapınca vücut kendini yeniliyordu hani başıma gelmeyen iş kalmadı bu neydi ki diye gerçekten çok zor

Ay Rabbim kolaylık versin inşallah, inşallah toparlarsin bı an önce sende

Canım ben özel ebe ve doğal doğum destekleyen doktorla ilerliyorum 40 haftadan sonra gün aşırı kontrolle 42 ye kadar bekleyebiliyoruz. Devlet yaptirmiyor ssvd devlet yaptirsa oraya giderdim.
Hımm anladım canım ilk ikisi sezeryandı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…