2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Selam canım evet benimde öylee dahs çok hissediyorum , ara ara sivriliyo göbeğim kasıyo
Aynen kasılmalar arttı gece 2 kere ağrıya kalktım şuan bacağım fena ağrıyor devam etse doğum derim diğerleri de böyle başlamıştı

Hanımlar sizler epey deneyimlendiniz, acil bir şey sormak istiyorum. 34. haftanın içindeyim. Sabahtan beri bebeğim alttan çok baskı yapıyor. Sanki elimi soksam dokunacağım. Tuvalete gidiyorum, kan veya başka bir sıvı gelmiyor. Bir damla idrar, o kadar. Sancı gibi bir durum da yok henüz ama çocuk resmen vajinamda oynuyor gibi bir his. Oturduğum yerde rahat edemiyorum. Nedir bu? Ne yapmam lazım?

Selam son haftalara doğru bebek ters dönüyor doktorunuz söyler zaten daha altta vajinaya yakın bir yerde hissediliyor benimde öyle olmuştu. Gece yatarken bacak aranıza yastık koyun.

Selam son haftalara doğru bebek ters dönüyor doktorunuz söyler zaten daha altta vajinaya yakın bir yerde hissediliyor benimde öyle olmuştu. Gece yatarken bacak aranıza yastık koyun.
Yaa sizde de mi öyle olmuştu? Çok aşağıda gerçekten. Uzansam dokunacağım gibi. Kontrolümüz 6 gün sonra, o zamana kadar bakalım nasıl ilerleyecek. Uzun zamandır yastıklı yatıyorum ama bebek yastığı benim kullandığım. Belki daha büyük bir yastığa geçmem gerekiyordur. Peki bu baskı hissi sonuna kadar böyle mi devam etti sizde?

Canim ben 3-4 saatte bir sagiyorum elliyorum sertlestiyse sagiyorum bosaldigini doldugunu anliyosun bir kere sagdiktan sonra. Sag ki gelsin artsin sutun

Kapanışı ben yapicam kismet ise mayıs anneleri icin. Haziran annelerindeydim ama mayıs kismet olcak. 29 veya 30 Mayıs tarihim. Ama tarih belli olunca içimde bir korku olustu ve bir huzursuzluk. Sizden bilgi alicam artık. Siz tecrubeli olacaksınız.

Emzirirken kasiklarima çok şiddetli ağrı giriyor varmı yaşayan baya kasılma gibi ağrılar özellikle emzirmeye başlayınca agrida başlıyor

Öyle hissediyosunuz ama dokunulcak gibi olmuyor nerden biliyorum 38. Haftada vajinal kontrolumuz vardı o kadar yakın değil tabi bizim öyleydi kanama ağrı anormal bir durum yoksa ondandır canım. Yine de doktoruna sor çok merak ediyorsan

Emzirirken kasiklarima çok şiddetli ağrı giriyor varmı yaşayan baya kasılma gibi ağrılar özellikle emzirmeye başlayınca agrida başlıyor
Benim şiddetli değildi ama tam emmeye başlayınca kasık ya da rahimde hafif bir rahatsızlık hissi vardı. Geçti sonradan

Merhaba kızlar, umarım hepiniz cok iyisinizdir. Yazılanları okuyamadım. Dogum yapan bütün annelerimizi cok tebrik ediyorum, sağlıklı uzun ömrünüz olsun hep birlikte.
Birkaç gündür rahatsızdım, tansiyon problemim devam ediyordu. Kardiyolojiye gittim ve bambaşka şeylerle karşılaştım. Kalbimde bir ya da birkaç problem var. Henüz tam net bir cevabı yok. Önümüzdeki hafta içi sonuçlara göre belli olacak. Biraz üzgünüm aslında ama belli etmemeye çalışıyorum bu daha çok yoruyor. Sadece kızımı düşünüp duruyorum ne olacak diye. Dualarınızı, güzel dileklerinizi bekliyorum

Canım çok geçmiş olsun. Dualarım seninle, güzel haberler alırsın inşallah

Canım çok geçmiş olsun, ne gibi problemler varmış? Tez zamanda sağlığına kavuşursun Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…