2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben burda sinir oldum annen doğru söylüyor şimdi madem öyle sürekli çocuğun alt değişimi vs onları kitle fırsattan istifade ters psikoloji . Ergen bu erkekler ne kadar yaş alsalar da

Ben burda sinir oldum annen doğru söylüyor şimdi madem öyle sürekli çocuğun alt değişimi vs onları kitle fırsattan istifade ters psikoloji . Ergen bu erkekler ne kadar yaş alsalar da
Emzirip veriyorum ya, evi süpürme silme , bulaşıklar vs her şeyi yaptırıyorum konuşunca suçlu ben oluyorum çünkü madem öyle ben de emzirme dışında her şeyde destek istiyorum

Merhaba uzamış sarılıkta değerler nasıl çıkıyordu acaba
Değerler yavaş düşüyordu canım 5. Gün fark ettik 3 gün ışın tedavisi aldı sonrasında da yavaş yavaş düştü ama tam geçmedi bayağı takibe gidip geldik şimdi sıkıntımız yok 3 yaşında

Sade mama içenler için mi bu ölçü.benin doktorum 2 saatte bı 30 CC demişti de

Kızlarr ben sürekli acıkıyorum ya ağzım 1 saat boş dursa şekerim düşüyor sanki bir de ahududu yaprağı çayı bende ishal yaptı galiba başına gelen var mı acaba?

Cidden insanların şöyle yorumlarına çok sinir oluyorum içimde tutan biziz kavuşmak için sabırsızlanan biziz sanki doktordan iyi biliyorlar bebeğin sağlık durumunu

Emzirdikce artıyormuş gerçekten. Benim bir göğsümü daha geç tuttu maalesef zorla vermeye çalıştım. O yüzden oradan diğerine göre daha az geliyor hala. Bestlak damla kullanıyorum ekstra, bol su icmeye çalışıyorum. İnşallah artar bir an evvel stres yapmamaya çalış

Merhaba anneler 39+3 suyum az denildi açılma yok nts de kasılma var yaşayan oldu mu bebeğin hareketlerini takip ediyorum iyi durumda bundan sonra ne olur nasıl ilerler bilgisi olan yazabilir mi

Bizim tribe girmemiz gerekirken bunlara bir şeyler oluyor ya. 9 ay ağrı sızı sancıyı çeken biz , doğumda kat kat kesilen biz, rahimimiz tabak gibi yara ile 40 gün kanıyor ama sendroma giren kocalar
Gerçekten ya geçen eşim de bana sanki bir sen doğuruyorsun diyor, yapabiliyorsan yap dedim zaten normal bekliyorum ekstra korkuyorum acıdan bir de hafife alınmak can sıkıyor

Merhaba anneler 39+3 suyum az denildi açılma yok nts de kasılma var yaşayan oldu mu bebeğin hareketlerini takip ediyorum iyi durumda bundan sonra ne olur nasıl ilerler bilgisi olan yazabilir mi
E doguma yakın zaten azalması lazım bende bu doktorları anlamıyorum 36 dan sonra az diyip duruyorlar başka doktora da mutlaka görün eğer risk oluşturacak kadar azsa doktorunun yönlendirmesiyle hareket et. Deveci armudu hemen artırıyor havuç ise yaramamıştı bende . Birde bebeğin hıçkırık tutuyor mu burda bir arkadaş suyu iyi olduğuna işaret demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…