2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlarr ben sürekli acıkıyorum ya ağzım 1 saat boş dursa şekerim düşüyor sanki bir de ahududu yaprağı çayı bende ishal yaptı galiba başına gelen var mı acaba?
Aynıyım canım son 2-3 gündür, 38 oldum bugün doğum yaklaştıkça iştah azalır derler ama bende tam tersi oldu

Çok sevindim sarılığının düşmesine gözünüz aydın. Benim de bugün doktor kontrolünde ilaç almam gerekti ve emzirmemem önerildi 24 saat kadar. İlk kez biberon kullandık ben de avent almıştım 1 numara emzigini kullanıyorum sağdığım sütleri veriyorum. Göğsümü tutar mı tutmaz mı diye merakla bekliyorum simdi zaten cok zor almıştı sağ göğsümü umarım bırakmaz. İnşallah tekrar memeye döner bebişin

Çok güzel olmuş
Sağlıkla gelsin, güzel uzun ömrü olsun. Hızlı iyileşmeli bir doğum süreci olsun güzel kavuşma hikayeni dinlemeyi bekliyoruz
Çok teşekkürler canımmm Bir an önce kendime gelip size hikayemizi anlatmak için sabırsızlanıyorum şimdiden zaten. Her şey çok güzel ve rahat geçecek umarım.

Sen iyi olda canım bebeğin küçük emzirme danışmanlığı alırsın gerekirse hiç merak etme herşey yoluna girer. Inş en kısa sürede iglesirsin

Benimki de kaçıncı aydan sonraydı hatırlamıyorum ama birini almamıştı göğsümün. Yönünü değiştirmiyodum brbeğin hiç kendim hafif çapraz eğilip o göğsü de aynı yönden veriyodum. Biraz daha zor oluyodu tabi ama öyle böyle tekrar alışmıştı ona da

Geçen hafta bir tık demişti bu hafta yatış yapalım dediler ama acildekiler kalp atışları iyi olunca bebek hareketlerini takip et diye imza atıp çıkardılar bende iyi olur dedim evde sancı beklerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…