- 2 Ağustos 2024
- 897
- 1.415
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #29.241
Canımm gözünüz aydınnn güle güle büyüt inşallah bebeğini.Kızlar ben dün doğurdum çok zor bir tam gün süren bir doğumdu. Allah herkese yardım etsin. Biz oğlumuzu kucağımıza aldık
Allah yardımcın olsun canım ama anladığım kadarıyla eşin sana destek senin arkanda en önemlisi o elinden geldiğince de uzak durmaya çalış kafan rahat olsun böyle insanlar hep var hayattabenim hem annem hem eşim hem kayınvalidem kaldı sürekli çocuk kucağındaydı anneme sürekli sen git diyordu arkadaşım geldi gece kız 8 aylık bebesiyle tekirdağ’dan istanbul’a 1 saat durdu hemen sen git demeye başlamış annem de arkadaşımı tembihlemiş ben gelene kadar dur diye dışarıda işleri vardı arkadaşım da terslemiş annesi bana emanet etti kalkıp yürüyene kadar yanında durucam ben resmen benden kim varsa herkesi göndermeye çalışmış kadın ha birde 13. günümde kendi kafasına göre evime misafir davet etti komşusunu aldı geldi misafir gibi oturdu annem hızlıca yemek yaptı onun bulaşıkları sofra felan öylece bırakıp gitti doğum parasına 1 tl yardım etmediler eşim onlara her ay 20 bin veriyor kredilerine destek çıkıyor doğum zamanı vermedik 1 gğn sonra parayı istediler annem karşıladı çocuğuma bir zıbın almadı altın takmadı daha oğlum oğlum diye geziyor ortalıkta geçen anneme oğlumu göster demiş görüntülü konuşurken annemde eşimi göstermiş 2-3 defa böyle yapmış en sonunda o senin oğlun değil torunun senin oğlun bu demiş aslan annemböyle değildi kaynanam annem bize ev aldı kendisi almanya’da yaşıyor normalde türkiye de olduuğu süre boyunca bizimle birlikte kalıyor o zoruna gidiyor kadının ben evlenirken aileyle yaşamam demiştim onu hatırlatıp duruyor of çok doluyum ya
teşekkür ederim eşim hep destek onun hatırına susuyorum zaten o gerekli cevapları veriyor ama patlamak üzereyim artıkAllah yardımcın olsun canım ama anladığım kadarıyla eşin sana destek senin arkanda en önemlisi o elinden geldiğince de uzak durmaya çalış kafan rahat olsun böyle insanlar hep var hayatta
Ah canım yalnız değilsin ama bu kadarına izin verme ne hakla karışabilir senin evinebenim hem annem hem eşim hem kayınvalidem kaldı sürekli çocuk kucağındaydı anneme sürekli sen git diyordu arkadaşım geldi gece kız 8 aylık bebesiyle tekirdağ’dan istanbul’a 1 saat durdu hemen sen git demeye başlamış annem de arkadaşımı tembihlemiş ben gelene kadar dur diye dışarıda işleri vardı arkadaşım da terslemiş annesi bana emanet etti kalkıp yürüyene kadar yanında durucam ben resmen benden kim varsa herkesi göndermeye çalışmış kadın ha birde 13. günümde kendi kafasına göre evime misafir davet etti komşusunu aldı geldi misafir gibi oturdu annem hızlıca yemek yaptı onun bulaşıkları sofra felan öylece bırakıp gitti doğum parasına 1 tl yardım etmediler eşim onlara her ay 20 bin veriyor kredilerine destek çıkıyor doğum zamanı vermedik 1 gğn sonra parayı istediler annem karşıladı çocuğuma bir zıbın almadı altın takmadı daha oğlum oğlum diye geziyor ortalıkta geçen anneme oğlumu göster demiş görüntülü konuşurken annemde eşimi göstermiş 2-3 defa böyle yapmış en sonunda o senin oğlun değil torunun senin oğlun bu demiş aslan annemböyle değildi kaynanam annem bize ev aldı kendisi almanya’da yaşıyor normalde türkiye de olduuğu süre boyunca bizimle birlikte kalıyor o zoruna gidiyor kadının ben evlenirken aileyle yaşamam demiştim onu hatırlatıp duruyor of çok doluyum ya
Geçmiş olsun canım gözün aydın güle güle büyütünKızlar ben dün doğurdum çok zor bir tam gün süren bir doğumdu. Allah herkese yardım etsin. Biz oğlumuzu kucağımıza aldık
evime asla karıştırmam bir tek yatak odası ve oturma odasını aldılar onun da parası zaten çıktı bile eşim 10 aydır 20 bin destek veriyor son 2 ay kaldı konuşursa onu söylerim geri kalan herşeyi annem yaptı hem çocuğuma hem evime eşim annemin kartı ile tepsi aldı eve kayınvalidem kendi kartı ile aldığını sandı 3 gün tepsim diye gezmiş ortalıkta ev alındığından beri çok değişti hiç böyle bir insan değildi aramız çok iyiydi diğer eltim burnundan getirir herşeyi ama en kıymetlisi o seven yaranmıyor arkadaşlarAh canım yalnız değilsin ama bu kadarına izin verme ne hakla karışabilir senin evinebende ailemin aldığı evde oturuyorum kayınvalidem kıskançlıgından birkerecik birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı hamileligim boyunca sadece torununa alınıcakları aldı şimdide torunu olunca öyle kafasına göre gelmeyi aklından bile geçirmesin zaten misafir gibi gelip gidicek
Ben mama vermiyorum canım anne sütü için böyle dedi cocuk doktorumuz ama neye göre bilmiyorumSade mama içenler için mi bu ölçü.benin doktorum 2 saatte bı 30 CC demişti de
Tesekkür ederim canım. Umarım bırakmaz her bebek farklı cidden. Ben de şırıngayla falan tekrardan tutturmayı denicem bakalım işe yarayacak mı canımÇok sevindim sarılığının düşmesinegözünüz aydın. Benim de bugün doktor kontrolünde ilaç almam gerekti ve emzirmemem önerildi 24 saat kadar. İlk kez biberon kullandık ben de avent almıştım 1 numara emzigini kullanıyorum sağdığım sütleri veriyorum. Göğsümü tutar mı tutmaz mı diye merakla bekliyorum simdi zaten cok zor almıştı sağ göğsümü umarım bırakmaz. İnşallah tekrar memeye döner bebişin
Bana da onu önerdi canım kullanıyorum. Doktorum kesin geçer demedi ama yardımcı olur dedi. Benim ameliyat izim baya aşağıda doktorum bilerek ordan kesiyorum dedi iç çamaşırımın biraz altında kalıyor iz kalsa da sorun olmaz ama kalmasa daha iyi tabiSezeryan olan arkadaşlarım doktorum iz kalmaması için Contraktubex bu kremi önerdi. Kullanan var mı? 1. Haftada bandı açtım cok hafif ince iz var bu kremle tamamen gecer mi acaba? Bi de korse kullanmaya basladım dün ayakta oldugun sürece tak dedi. Totalde 7 kilo vermisim kızlar. Sizin durumlar nasıl?
Canım bizim sarılığımız 9 seviyelerine geriledi ama hala korkumdan 2 saatte bir emziriyorum. aslında 1 aylık olmak üzereyiz ama salı günü 1.ay kontrolümüz var doktorumuza soracağım. Geceleri 3 saatte bir uyansam çok güzel olacakKızlar bebek sarılık olduğunda sürekli 1,5-2 saate bir beslendi ya sarılık geçincede mi sürekli uyandıracağız. Bazen acıkıp uyanıyor ama bazen de uyuyor cokk uzun uyutmuyorum tabi . Yani biz bu sık beslemeyi ne zamana kadar yapacağız 2. Aya kadar mı?
Bence de yani çok çok yorucu oluyor canım nereye kadar böyle . Siz zaten 2 aya girmek üzeresiniz . İnşallah sarılık tamamen geçmiştir KıvancınCanım bizim sarılığımız 9 seviyelerine geriledi ama hala korkumdan 2 saatte bir emziriyorum. aslında 1 aylık olmak üzereyiz ama salı günü 1.ay kontrolümüz var doktorumuza soracağım. Geceleri 3 saatte bir uyansam çok güzel olacak
İnşallah canım doktor anne sütü sarılığı dedi kan almadı cihazla ölçtü değerimizi bu gittiğimizde inşallah daha da düşmüş olur. Sizin kontrol ne zaman?Bence de yani çok çok yorucu oluyor canım nereye kadar böyle . Siz zaten 2 aya girmek üzeresiniz . İnşallah sarılık tamamen geçmiştir Kıvancın
Bugün gittik canım geçmiş 9 du .İnşallah canım doktor anne sütü sarılığı dedi kan almadı cihazla ölçtü değerimizi bu gittiğimizde inşallah daha da düşmüş olur. Sizin kontrol ne zaman?
Çok iyi canım çok geçmiş olsun.Bugün gittik canım geçmiş 9 du .
Benim de aynı sekilde canım iç çamasırımın altında kalıyor iz ama ben cok takıntılı bi insan olarak iz kalmasın istiyorumBana da onu önerdi canım kullanıyorum. Doktorum kesin geçer demedi ama yardımcı olur dedi. Benim ameliyat izim baya aşağıda doktorum bilerek ordan kesiyorum dedi iç çamaşırımın biraz altında kalıyor iz kalsa da sorun olmaz ama kalmasa daha iyi tabi
37+6 canım senin kaç pekiKaçıncı haftadasın canım
Aynı kremi bana da önerdi canım, hafif bir iz var benimde ve bende 7 kilo vermişimSezeryan olan arkadaşlarım doktorum iz kalmaması için Contraktubex bu kremi önerdi. Kullanan var mı? 1. Haftada bandı açtım cok hafif ince iz var bu kremle tamamen gecer mi acaba? Bi de korse kullanmaya basladım dün ayakta oldugun sürece tak dedi. Totalde 7 kilo vermisim kızlar. Sizin durumlar nasıl?
Benim kızım saate adapte olmuş gibi alarmdan 5-10dk önce uyanmaya çalışıyor sonrasında da böyle devam ederse 1 buçuk saatte bir ayaktayım yineKızlar bebek sarılık olduğunda sürekli 1,5-2 saate bir beslendi ya sarılık geçincede mi sürekli uyandıracağız. Bazen acıkıp uyanıyor ama bazen de uyuyor cokk uzun uyutmuyorum tabi . Yani biz bu sık beslemeyi ne zamana kadar yapacağız 2. Aya kadar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?