2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Allah yardımcın olsun canım ama anladığım kadarıyla eşin sana destek senin arkanda en önemlisi o elinden geldiğince de uzak durmaya çalış kafan rahat olsun böyle insanlar hep var hayatta

Allah yardımcın olsun canım ama anladığım kadarıyla eşin sana destek senin arkanda en önemlisi o elinden geldiğince de uzak durmaya çalış kafan rahat olsun böyle insanlar hep var hayatta
teşekkür ederim eşim hep destek onun hatırına susuyorum zaten o gerekli cevapları veriyor ama patlamak üzereyim artık

Ah canım yalnız değilsin ama bu kadarına izin verme ne hakla karışabilir senin evinebende ailemin aldığı evde oturuyorum kayınvalidem kıskançlıgından birkerecik birşeye ihtiyacın var mı diye sormadı hamileligim boyunca sadece torununa alınıcakları aldı şimdide torunu olunca öyle kafasına göre gelmeyi aklından bile geçirmesin zaten misafir gibi gelip gidicek

evime asla karıştırmam bir tek yatak odası ve oturma odasını aldılar onun da parası zaten çıktı bile eşim 10 aydır 20 bin destek veriyor son 2 ay kaldı konuşursa onu söylerim geri kalan herşeyi annem yaptı hem çocuğuma hem evime eşim annemin kartı ile tepsi aldı eve kayınvalidem kendi kartı ile aldığını sandı 3 gün tepsim diye gezmiş ortalıkta ev alındığından beri çok değişti hiç böyle bir insan değildi aramız çok iyiydi diğer eltim burnundan getirir herşeyi ama en kıymetlisi o seven yaranmıyor arkadaşlar

Tesekkür ederim canım. Umarım bırakmaz her bebek farklı cidden. Ben de şırıngayla falan tekrardan tutturmayı denicem bakalım işe yarayacak mı canım

Sezeryan olan arkadaşlarım doktorum iz kalmaması için Contraktubex bu kremi önerdi. Kullanan var mı? 1. Haftada bandı açtım cok hafif ince iz var bu kremle tamamen gecer mi acaba? Bi de korse kullanmaya basladım dün ayakta oldugun sürece tak dedi. Totalde 7 kilo vermisim kızlar. Sizin durumlar nasıl?

Bana da onu önerdi canım kullanıyorum. Doktorum kesin geçer demedi ama yardımcı olur dedi. Benim ameliyat izim baya aşağıda doktorum bilerek ordan kesiyorum dedi iç çamaşırımın biraz altında kalıyor iz kalsa da sorun olmaz ama kalmasa daha iyi tabi

Kızlar bebek sarılık olduğunda sürekli 1,5-2 saate bir beslendi ya sarılık geçincede mi sürekli uyandıracağız. Bazen acıkıp uyanıyor ama bazen de uyuyor cokk uzun uyutmuyorum tabi . Yani biz bu sık beslemeyi ne zamana kadar yapacağız 2. Aya kadar mı?

Canım bizim sarılığımız 9 seviyelerine geriledi ama hala korkumdan 2 saatte bir emziriyorum. aslında 1 aylık olmak üzereyiz ama salı günü 1.ay kontrolümüz var doktorumuza soracağım. Geceleri 3 saatte bir uyansam çok güzel olacak

Bence de yani çok çok yorucu oluyor canım nereye kadar böyle . Siz zaten 2 aya girmek üzeresiniz . İnşallah sarılık tamamen geçmiştir Kıvancın

Bence de yani çok çok yorucu oluyor canım nereye kadar böyle . Siz zaten 2 aya girmek üzeresiniz . İnşallah sarılık tamamen geçmiştir Kıvancın
İnşallah canım doktor anne sütü sarılığı dedi kan almadı cihazla ölçtü değerimizi bu gittiğimizde inşallah daha da düşmüş olur. Sizin kontrol ne zaman?

Benim de aynı sekilde canım iç çamasırımın altında kalıyor iz ama ben cok takıntılı bi insan olarak iz kalmasın istiyorum daha almadım bugün eczaneden almayı düsünüyorum kremi. Acaba tamamen geciriyor mu diye merak ettim

Aynı kremi bana da önerdi canım, hafif bir iz var benimde ve bende 7 kilo vermişim hala ödemli elim ayağım ona rağmen baya iyi gidiyor çok şükür korseye bende dün başladım 2-3 saat gibi takıyorum ayaktayken, korseye başladım kanama arttı sanki dün, bugün baktım kanama neredeyse yok ve karnım inmiş gibi

Benim kızım saate adapte olmuş gibi alarmdan 5-10dk önce uyanmaya çalışıyor sonrasında da böyle devam ederse 1 buçuk saatte bir ayaktayım yine bu soruyu bende yarın doktorumuza soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…