2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim deri yapımdan dolayı iyileşirken ameliyat yerim hafif şişti eşim şişliğin baya indiğini söyledi canım bir süre kullanacağım bakalım geçer diye düşünüyorum. Bu arada krem çok güzel kokuyor

Çok fena gaz sorunumuz var kızlar doktor gaz damlası verdi, her beslenme sonrası gaz çıkarmak için uğraşıyoruz ancak yine de kıvranıyor. Alttan baya pırt yapıyor her bez baya dolu kaka çıkıyor, kilo alımı çok iyi günlük 50gram civarı artıyor kilomuz, ancak gaz sorununu nasıl çözücez bilmiyorum. Ağızdan gaz çıkmıyor her zaman Bugün yine fazla kustu beceremiyorum diye ağladım, gaz çıkarma eğitimi mi alsam bilmiyorum aşırı komik bir durum ama ne yapacağımı şaşırdım. Doktor beslenme sonrası 20dk 45derece açıyla dursun dedi kusmalarımız artmıştı çünkü, korkudan kucakta tutuyorum uzun bir süre

Kimyonlu su içiyor musun canım fayda etmiyor mu? Bu ara sosyal medyada clinikid diye bir ürün var onu görüyorum doktorunuza bir danış istersen memnun olan çok var.

Kimyonlu su içiyor musun canım fayda etmiyor mu? Bu ara sosyal medyada clinikid diye bir ürün var onu görüyorum doktorunuza bir danış istersen memnun olan çok var.
Kimyonlu su, rezene çayı vs içiyorum sürekli hatta korkudan katı gıdayı kestim iki gündür ruh gibi geziyorum evde. Clinikid arkadaşım da kullanıyormuş doktora sormayı düşünüyordum bugün bende bu kadar küçük bebeklerde böyle gaz olurmuymuş çok şaşırıyorum valla ya

Yaaa benim de orası cok şiş taş gibi canıminsallah benim de iner şişlik. Dün korse takıp dısarı cıktım minik minik yürümek bile o kadar iyi geldi ki

Yaaa benim de orası cok şiş taş gibi canıminsallah benim de iner şişlik. Dün korse takıp dısarı cıktım minik minik yürümek bile o kadar iyi geldi ki
Canım benim tam olarak yara izim şişti doktorum deri yapımdan kaynaklandığını söyledi estetik dikiş yapılmıştı ama yine de şişti. Gözle görünmüyor ama parmağımla hissediyorum krem etki etti ama şişliğe.

Evet canım oluyor maalesef. Kolik olmasın da azıcık sancı çekilir kolik çok fena oluyor Allah korusun

Bu arada gaz sancısına en iyi gelen şeylerden birisi yatağını sıcak tutmak, birisi de beyaz gürültü. Kiraz çekirdeği torbasını ısıtıp yatağına koyuyoruz emzirirken, yattığında kocaman bir pırt sesi geliyor hep. Beyaz gürültü de sihir gibi bişey, bazen açık kalıyor arka planda emzirmek istiyorum onu dinlerken emmiyor hipnoz olmuş gibi

Bana ebe d vitamini de gaz yapıyor dedi. O yüzden probiyotikle kullanmak gerekiyormuş ve d vitaminini mutlaka gündüz vermek. Probiyotik için de sorun bence doktora.

M MAdes senden de 1,2 gün içinde bekliyorum içimden öyle geçti
Zaten canım çarşambaya perşembeye kadar olmazsa doktor kendi başlatacak sancı falan da yok ne yapsak boş dün ebede dedi ne yaparsan yap rahim olgunlaşmadığı sürece doğmaz diye ama inş dediğin gibi olsun kendi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…