2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben pazartesi tam 39ken başlatsın istiyorum ama başlatmalı mı bilmiyorum

E ama sizde hunileşme vardı sanki çok önceden. O değil mi rahim olgunlaşması?

Selam kızlar, bugün kontrole gittik geçen haftadan bu yana çok şükür 230 gram almışız. Doktorumuz mamaya başlamayalım daha dedi. 1 ay sonra kilo alımına bakıp ona göre karar verecek şuan iyi gittiğini söyledi. Herhangi bir sorunumuz yok çok şükür.

Sarılık için kan almaya gerek duymadı düşmüş dedi. Bir iki ay böyle acıktığında daha sarı gelebilir doyduğunda rengi daha açık olur dedi. Zamanla normale dönecekmiş rengi.

3. Ayda rota virüs ve menenjit aşıları varmış bunları sgk karşılamıyormuş özel aşılarmış. Rota virüs illa şart değil ölümcül bir hastalık değil ama menenjit aşısını kesinlikle öneriyorum dedi. Muhtemelen ikisini de yaptıracağız.

Bizden son haberler böyle, artık sürekli memeye bağlı olacağız, mamaya ihtiyaç duymamak için bu hızda kilo almamız lazım

Kızlar aranızda genel anesteziyle olan varmı. Benim mecburi genel anestezili sezaryen olacak. Bebeğim doğduktan 1,5-2 saat sonra odaya alınacakmışım. Bu süreç beni korkutuyo sütüm gelmezse anesteziden diye düsünüyorum. Ten tene temasımız cok gecikecek

Kızlar selam silikon meme ucu kullanıp memnun olduğunuz bir marka var mı bebeğim kolay emsin istiyorum
wee kullandım sonra bıraktırmaya çalıştım sonra tekrar lansinoh aldım 24 mm 20 mm var daha memnunum emsinde nasıl emerse emsin kafasına girdim . Bu ilk haftalar ne kadar zor her şey en azından bana öyle geldi

Bir gün ara ile dogurucaz galiba canım hayırlısı artık

Inş yerleşiyor doğurursun biran önce sağlıkla. ben kendimden ümidi kestim gayet sanki 8 aylikmisim gibi yaşıyorum artık . Bak ben kendimi yordum yalancı sancılar vs oldu epey hemde düzenli ebe dogurucam sandı ama yine kesildi nana da çok yordu kendini vakti gelmedimi kendimizi yormamizin yalancı sancilarin faydası yok. Yormadan egzersizlere devam. Normal doğumun tek kötü yönü var bana göre evimiz ve kişisel temizligimizi yapıyoruz ama beklerken yine gerekiyor

yaaa insallah beklemezsiniz daha fazla ben 40'ları görmek istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor Arkadaşın dedigi gibi normal dogumun bencede en kötü yabı sürekli kisisel temizlik ve ev olarak her daim tetikte olmak
Ay inş görmezsin. Benim öbürü 41+3 te oldu ebe de 41 42 yi bulur dedi o yüzden size dua ediyorum gurupta herkes doğurur inş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…