2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
yaaa insallah beklemezsiniz daha fazla ben 40'ları görmek istemiyorum ama gidişat onu gösteriyor dediginiz gibi normal dogumun bencede en kötü yabı sürekli kisisel temizlik ve ev olarak her daim tetikte olmak
Vallahi billahi doğururum diye oda oda ince temizlik yapıyorum süreçte geçtikçe pislenmeye devam ediyor sinirim bozuluyor

1 gün var aramızda bende yarın gidicem 1 aydır gitmedim zaman geçsin diye bir geçen hafta sancım vardı acile gitmiştim ama maşallah günlerdir depar atıyorum evde
beni haftada bir çağırıyor doktor duzenli nst yapiliyor ama belirti yok eve geliyorum.. Merdiven inip cikma hepsini deniyorum hurma ananas tüm tuşlara basıyorum.. çünkü mide yanmalarim hatsafada agrıyla birlikte uyuyamıyorum asla. Gaviscon verdi hic bir faydasi yok su içsem alev alev denemedigim şey kalmadi

Hiç deme ya evi temizledik 1 ay oldu oturmadık bile ama şimdi gitsek her yer toz pis kişisel temizliği 2 hafta geçmeden geri yaptırdım yara oldu her yerim geri çıkıyor hala oğlumda tık yok

Evet ben de zorla vermeye çalışıyorum ilk güne göre daha iyi ama ucunu tutuyor zor bela. Silikon uç takarak tutturdum ilk sonra çıkardım. Nasıl tutacağımı şaşırdım artık

Maşallah canım, sağlıkla büyüt

Masallah masallah saglikla buyut yavrunu canim

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün bebeğiniz

Ben hiç ilaç kullanmıyorum. Bana da 2 haftada bir dedi ama zaman geçsin diye gitmedim, bende full temizlik yapıyorum ama yürüyüşe ve hurmaya sa başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…