2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
kasılma yaşayan arkadaşlarım akşam üzeri bende de başladı son 1 saattir sık ve sancılı olmaya başladı. Rahatsız ediyor haliyle.. Bel agrisi yok bakalim sabaha kadar bir ilerleme olacak mı

aaa sancı direk öyle mi geliyor.. Aslında ikinci doğumun daha erken olması gerekiyor sanki
Bizde erken olur diye bekledik de daha geç oluyor LifeandFeel in de 2. Mi 3. Mü doğumu yanlış hatırlıyorum değil mi diğer kızlar da bekledi hep geç oldu

kasılma yaşayan arkadaşlarım akşam üzeri bende de başladı son 1 saattir sık ve sancılı olmaya başladı. Rahatsız ediyor haliyle.. Bel agrisi yok bakalim sabaha kadar bir ilerleme olacak mı
Benimki geri geçti sizinkiler devam eder inş zamanı geldiyse

Benimki geri geçti sizinkiler devam eder inş zamanı geldiyse
38+4 olduk.. bakalım ilerleyecek mi.. Zaten mayıs anneleri olarak dogum bekleyen çok az kişi kaldık galiba kapanışı yapacağız böyle giderse Normal doğum beklemek zorlu bence her an her sey olabilir ya da hic bir sey olmayadabilir

Ya kizlar, sezeryan hakkinda deneyimli anneler biraz bilgi verebilirler mi, sonrasinda falan neler yapilmali, onemli seyleri... yanima ekstra almam gereken birsey olacak mi bilmek istiyorum çünkü benim kiz donmedi ve sanirim donecegi de yok, bu is sezeryane gidiyor gibi.
Haftaya persembe kontrolum var ve donmeden dpgum baslamaz insalllah diye dua ediyorum. Zaten haftaya persembe 39+3 falan olacagiz, dolayisiyla daha fazla beklemeyiz donsun diye... Ilk iki dogum vajinaldi, onlarda bu zamanlar bakalim ne zaman dogum baslayacak diye beklerken, bu üçüncü de böyle bir tam ters surpriz oldu. Benim de bilmedigim yerden soru gelecek gibi hissediyorum :)) o yuzden tecrubelere ve tavsiyelere ihtiyacim var

Gününü geçeceği hiç aklıma gelmedi benim heran doğururum diyordum geçtik gidiyor

Canım şimdiden sağlıkla kucağına almanı diliyorum, odaya geldikten sonra bol su ve kahve sayesinde ne baş ne omuz ağrısı yaşamadım. Odaya kayısı ve dut kurusu içeren komposto yapıp götürmende fayda var hem süt hem bağırsaklarım açısından çok fayda gördüm ben. Seni bir süre sonra ayağa kaldıracaklar sonrasında sık aralıklarla yürümeye çalış kısa da olsa gaz sorunu bu şekilde çözülüyor çoğunlukla. Eve gelince de bol kayısılı bağırsak açıcı şeyler tüketmeni tavsiye ederim ben kabız oldum maalesef ıkınmak zor dikişler düzelene kadar dikkat etmek lazım. Eve gelince de dinlen misafir vs derken oturma pozisyonu yerine uzan sıklıkla, kimsenin kimseye faydası yok inan

Kızlar benim kız çok hızlı emmeye çalışıyor sanki sütü kaçıracaklar, sürekli boğuluyor gibi oluyor ben bunu engelleyebilir miyim acaba bi şekilde ne bileyim sütüm mü tazyikli acaba? Doktora sordum normal dedi herşeye normal diyor maalesef benim aklım çıkıyor hem emzirmede boğazında süt kalacak diye

Ayni durumdayız sürekli kaldırıp sırtına vuruyorum genxine kaçıyor emerken çok telaşlı emiyo benide korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…