2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O bişey olursa tek olmamış olurum hem annem gilde yakın elbet biri hastaneye götürür çocuğa bakacak birileri var evde diye düşünüyor gibi yatma konusunda sıkıntı yaşamıyorum artık benim yatmama alıştılar kayınlarım odaya gelmiyor kayınbabam dışarı gidiyor Bi yemek yerken geliyorlar da işte hem onlara hem bana eziyet bu durumda

Aynen doğumdan sonra daha da sıkıntı olur yani bilmiyorum kalabalık zor olur senin için. En kısa zamanda doğum yapar evine geçersin inşallah

Kızlar benim bebeğim 27 günlük.erken dogmustu 35. Haftada doğum yaptım.hic ağlamıyor.agkamasini sadece banyodan batıya duyuyoruz.cok gaz sancısı var ayrıca kabizda sürekli bı ıkınma halinde.uykusu gekince uykudan uyaninca hep ikinarak yada ses çıkararak bize haber veriyir.Bana aglamayi henüz çozememis nerde kullanacağını bilmiyor gibi geliyor.bebegi böyle olan var mi

Aynen doğumdan sonra daha da sıkıntı olur yani bilmiyorum kalabalık zor olur senin için. En kısa zamanda doğum yapar evine geçersin inşallah
Doğum olursa hastaneden direkt eve geçerim Bi oğlumu almaya uğrarım sadece hiç bu kadar dayanacağımı sanmıyordum

Ya sürekli mizmizmiz .mizmizlanma var ama aglama yok çok kafaya takıyorum.yarin kontrolumuz var soracam. Doktora muhtemelen normal diyecek ama ben yine de takacam bu bebiş niye ağlayarak kendimi ifade etmiyor diye.bu arada uslu bı bebiş değil yani heo uyanık heo gaz sancısı var uykuda bile sürekli ses çıkartıyor yatrimiyor bizi

Aynen eş evine çok bile dayandın Bir doğsalardı ben 38+3 oldum bana bile 40a doğmayacak gibi geliyor seni düşünemiyorum
İnş kimse bizim kadar beklemez ne çok erken doğsun ne bizimki gibi geç doğsun ideali 38-39 valla benim paşam tam gününü doldurduğu gün doğmuştu minik ağa da hem hastanede yatırdı beni hem kaynana evinde yatırıyor hem de doğmamak için inat ediyor

Nazlı olacak herhalde Bende 39. Hafta içinde olsun diye bekliyorum ama vajinal batma dışında en ufak ağrı sızı yok doğumda bir den pat diye ağrı olmaz herhalde diye düşünüyorum yani tecrübem yok ama 1 hafta öncesinden galan ağrılar başlar herhalde

Oğlumda pat diye oldu sancı 39+6 da ondan önce hiç bişey olmadı batma bile 5 saat içinde oldu her şey bu çektirdikçe çektiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…