2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Valla kaynanangilde biraz misafirliği falan gitsin 10 dedi bugün doktor sende bir dene bakalım.. İnşallah kendiliğinden gelir hepimizin bebişi
Doğum için acve hurması öneriliyor o küçük 8-10 tane yenilebilir ama ben mejdool yiyorum o büyük ve çok tatlı 3 4 zor yiyorum

Arka arkaya kasılma oluyor ama sancı yok acile de gitmedim tekrar kontrol için

Oooo keşke kendi evinde kalsan canım bu kalabalıkta doğuramazsın tabiii
9 kişiyiz kocama laf anlatamadım ki en azından 2 haftadır evde kalalım dedim yok ordan hastaneye yetişene kadar doğurursun uzak dedi gitmedik dediğin gibi kalabalık rahat davranamıyoruz evde olsak her imkanı kullanırdık

Ben acile gittim geldim arabaya biner binmez sancım kesildi doğal olarak nstde çıkmadı doktor erken gelmişsin dedi açıklık hala 1cm şimdi yine sancı geliyor evde

Ayyy yok lütfen evine git eşini dinleme. Hemen kim doğuruyor öyle yolda onunda işine gelen birşey var bence orda kalmak için tamam yemek temizlik vs rahat olur diye düşünüyorum senin için ama o kalabalıkta zor yani insan bacağını açıp yayılmak istiyor rahat gezmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…