2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
O geçen hafta pazar bende de geldi canım ben akıntı birikti birden geldi dedim herkes nişan 10 gün içinde doğurursun vs dedi ama tık yok

O geçen hafta pazar bende de geldi canım ben akıntı birikti birden geldi dedim herkes nişan 10 gün içinde doğurursun vs dedi ama tık yok
Ben dünkü sancıların üstüne nişanı görünce bir heveslenmedim değil ama ya kişiden kişiye değişiyormuş ama tabi iki haftayı buldu diyen var, bakalım

Miktarı ne kadardı canım benim de cumartesi günü geldi ama hâlâ bekliyorum bir gelişme yok

Kızlar benim kız boğa burcunun hakkını veriyor çıldırarak öemeye geliyor ve memede bir saat duruyor en kötü ihtimalle. Yarım saat birinde yarım saat ötekinde tutuyorum
Oğlum böyle değildi biraz emer yatardı

Benim elimden alıyorlardı kucağımda bile pıt pıt yapamadım ilk günler. Sen ver biz yaparız oldu hep. Ama yapabilecek durumda hissediyordum kendimi o zamanda. Ayakta olmayı ilk günler güvenli bulmuyordum tabi ki ama kucağımda yapabilirdim. Eve geldiğimde altını da, kıyafetlerini de değiştirdim. Korkma hiç, yapabilirsin. İlk günler kanama fazla oluyor. Benim hala az az geliyor artık bitse diyorum.
Hiç moralini bozma, hastanedeyken biri çocuğu üstüme atıp biri mememi vermeye çalışırken halime bakıp ağlama krizine girmiştim ben de. kendini zorlamadan her şeyi yapabilirsin inan ki hiç endişe edip kendini üzme.

Siz hamilelikten beri kullanıyorsunuz bana etki edermi ki hızlıca. Onuda getirecek eşim yarın söyledim ama hızlıca geçirecek bir oneriyede ihtiyacim var.
Benim birkaç güne toparladı, gümüş kapak ve lansinoh kullandım. Silikon uçla emzirirken de acı olmuyor iyilesene kadar denemek istersen deneyebilirsin. Ben göğsümü tutmadığı için kullanmıştım ilk günler, emzirirken acısı bayağı azalmıştı.

Benim kızımda öyle. Evde bütün işler aksıyor

Sizde de bebeği emzirirken karın ağrısı oluyor mu biraz uzun kalsa hemen kötü oluyorum Bi üşütme geliyor bayılacak gibi oluyor diğer doğumda da böyle olmuştum emzirmeyi mecburi yapıyorum ama içim gidiyor Bi de sizlere de kan sulandırıcı iğne yazmış mı doktor

Emzirme ile ilgili bebeğim meme tutmadığı için bir şey diyemiyorum ama kan sulandırıcı kullandım doğumdan önce 2 doğumdan sonra da 1 ay
Devam ediyorum şuan kollarım mosmor
Pıhtılaşmasın diye verdiğini söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…