2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben de öyleyim. Kendi kaşımı bile alamam o derece canım tatlı ama ne kadar çok hareket edilirse rahim de içini öyle kolay boşaltıyor zaten kanama ile. Oglumun da gazını çıkarırken karnıma baskı yapıyor ya çok afedersiniz o da gaz çıkarmamı kolaylaştırıyor demir hapına hala devam ettiğim için kabızlık yaşıyorum çünkü.

Bayağı belli miydi keşke fotoğrafı olsaydı bugünkü bakan doktorda beklediğimiz bişey genelde geçiyor takip et olmadı götürürsün dedi ama bizde kundak yaptık bugün düzelir diye

Kendimi gördüm resmen Kan aldıramayan ben sezaryen doğum yaptı ve çevrem hâlâ inanamıyor Demir hapı ne kullanıyorsunuz? Ben hamileliğimde Sidefer kullandım ve şu an da devam ediyorum, hiçbir zaman kabızlık yapmadı.

Benimki hep yukarıda özellikle geceleri ama yinede bir enerji var, bugün eğilip yer sildim falan hiç hurma denemedim yarın hurmaya başlıcam bakalım
Ben 35. Haftada basladim hurmaya canim ama son gunlerde fazla yemiyorum artık ne yapacagımı şaşırdım ne yapsakta günleri gelmeden gelmiycekler

Hayırlı olsun bebeğiniz. Bebeğinizin boyu kilosu nasıldı. Bende normali bekliyorum ama yaşadıklarınız biraz korkuttu. Benim ilk doğumum normal yapamam diye korkuyorum
3680 gram boyunu hiç duymadım daha kağıtları da incelemedim doğum raporunu e devletten çıkaracaksın dediler baktık daha çıkmamış tatil diye sanırım herkesin doğumu farklı canım benim bu 3. Doğumumdu diğer 2 si böyle değildi bu zor oldu ya da bana öyle geliyor çünkü biri erken haftadaydı diğeri kendi sancım vardı birde ben ıkınmadım kendiler bastırmıştı bunda sıfır sancıydı çok yorgundum ıkınmak zorunda bıraktılar sadece son çıkışta bastırarak biraz yardım ettiler ondan zor oldu korkma Allah yardım ediyor

Ben 35. Haftada basladim hurmaya canim ama son gunlerde fazla yemiyorum artık ne yapacagımı şaşırdım ne yapsakta günleri gelmeden gelmiycekler
Aslında ben temizlik dışında ekstra birşey yapmıyorum ama hamilelik sıktı yani artık doğumdan da korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok gelsinler biran önce Günümüz geçmeden gelirler inşallah Sen doktora en son ne zaman gittin birşey söyledi mi

Ben en son cuma gitmiştim 1 parmak açıklık var dedi çok azda sancı çıkmıştışimdi bugün gidicem tekrar bakıcak ona göre konuşucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…