2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bayağı belli miydi keşke fotoğrafı olsaydı bugünkü bakan doktorda beklediğimiz bişey genelde geçiyor takip et olmadı götürürsün dedi ama bizde kundak yaptık bugün düzelir diye
Tabii bayağı belliydi ama bana da öyle dediler genelde içe dönük oluyormuş diye. Bizimki düzeldi bence ama öğlen hastane randevum var gidip göstericem inşallah tamamen düzelmiştir

39+0 ile devam.. Yalancı kasılmalar arttı, yürürken vajinada ağrı ve ani gelen batma hisleri oluyor ve zorlanıyorum yine de yürümeye çalışıyorum..Bir yandan hemen doğurmak istiyorum ama bir yandan normal doğumdaki belirsizlik beni korkutuyor.. Kötü geçmiş doğum hikayeleri dinlememeye çalışsamda bugünlerde çok karşılaşıyorum. Biliyorum herkesin doğumu kendine özgü ve kimseninki bir diğerine benzemeyecek..Ama insan korkuyor ilk gebelikse özellikle. Allah yardımcımız olsun hepimiz için dua ediyorum arkadaşlarım

Sevindim canım günden güne iyi olucaksın
İnş canım şu sancı bitseydi iyiydi sancı da olmazsa kanamam olmuyor hiç sanki doğum yapmamış gibi duruyor karnım hastanede kadının biri Allah kolay kurtarsın dedi teyze ben doğum yaptım zaten dedim inandıramadım kadını

Tabii bayağı belliydi ama bana da öyle dediler genelde içe dönük oluyormuş diye. Bizimki düzeldi bence ama öğlen hastane randevum var gidip göstericem inşallah tamamen düzelmiştir
Yarım kundak mı tam kundak mı yapıyorsun bende Bi kaç gün sonra götürürüm İnş düzelirler

Bol bol yürüdüm ben ve hoşaf içtim ilk günlerde rahat gaz çıkışı için. Çok zor gerçekten lohusalık, insan hormonların etkisi ile bambaşka bi kafada oluyor inşallah sağ salim tamamlarız bu günleri

Önce annenin iyilik durumu daha önümüzde bebegimizle ilgilenecegimiz çok uzun zamanlar var canım Kendini üzme sakin

Kızlar benim kızım 2 gecedir yarım saatte bir meme ister oldu. Çok yoruldum. Eşim de yardımcı olamıyor bu durumda. Sadece memede susuyor Bu gece emzik verdim mecburen. Unutmuşum yeni doğan halleri ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…