2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım sen hastaneye gittiğinde hic açılman yoktu değil mi?cuma suni sancı alsam mı yoksa doğrudan sezeryan mı olsam bilemedimhafif açılma var ama yeterli değil dedi doktor cuma suni sancı deniyelim dedim olmazsa sezeryan dedi

Ben ilaçları aldıktan sonra gördüm testlere göre yazıyorlar herhalde hastane çıkış raporunda anemi yazmışlar ama

2-3 cm var silinme %40-50 mi dedi ne canım sancım yoktu dene bence belki açılma çabuk ilerler zaten ilerlemezse zorlamazlar beni incelme iyi diye ve öncekiler normal doğum diye zorladılar

Evet canım bende de oluyor emzirirken oksitosin hormonu salgılanıyor bu hormon aynı zamanda rahimin kasılarak eski haline gelmesini destekliyor, 4-5 hafta sürebilir demişlerdi bana

2-3 cm var silinme %40-50 mi dedi ne canım sancım yoktu dene bence belki açılma çabuk ilerler zaten ilerlemezse zorlamazlar beni incelme iyi diye ve öncekiler normal doğum diye zorladılar
Perşembe tekrar kontrole gidicem o gün karar vericem en son aklım çok karıştı

Benim daha yeni yeni iniyo canım bende öyleydim ilklerde hemen inmişti bunda göbek kaldı

Kızlar 37. Haftadayım tansiyonu kontrol altına alamıyoruz hep yüksek. Böyle giderse doktorum bebeği erken alabileceğini söyledi. Bu durumu yaşayıp atlatan varmı aranızda

Normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz düştü mü acaba ne zamn düşer bu dikişler bide hassasiyet normalmidir

Önce annenin iyilik durumu daha önümüzde bebegimizle ilgilenecegimiz çok uzun zamanlar var canım Kendini üzme sakin

Çok teşekkür ederim kızlar bugün daha iyi hissediyorum ben de çok şükür

Evet canım bende de oluyor emzirirken oksitosin hormonu salgılanıyor bu hormon aynı zamanda rahimin kasılarak eski haline gelmesini destekliyor, 4-5 hafta sürebilir demişlerdi bana
Ayy İnş o kadar uzun sürmez gerçekten çok kötü bir şey o an evde kimse olmazsa 2 çocukla baş edemez insan

Bi de kızlar oğlumun sağ gözünden sarı akıntı olmaya başladı bugün sizde olan oldu mu süt damlattım ama geçer mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…