2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
SixFeetUnder canım maşallah 1 aylık oldunuz siz. Orada havalar nasıl bizde bol emmeli kakali gazlı uyumalı hâlâ
Haha su çok güzel gelsenize iyiyiz şükür bizim de aynı geçiyor. Memede olduğumuz sürece güzel uyuyoruz doktorumuz da kesinlikle yatağında yatacak dedi ama gel de bunu beyefendiye anlat derin uykuya geçince yanıma yatırıp dibine giriyorum resmen uyanmasın diye

Kızlar aranızda süt için doğum öncesi hazırlık yapan varmı. Doğuma 1 hafta kala rezene çayına vs baslayıp doğum sonrası faydasını gören oldu mu

İnş canım Bi randevu alayım da doktor ne tavsiye ederse artık kundak yapıyoruz da sıkı oluyor herhalde dünden beri kabul etmiyor ağlıyor
Kundak kalça çıkığı yapio deniliyo de sorup mu yapsan acaba ben ellerini yarım kundak yapıyorum kıyameti kopariyo

Beşikten hariç heryerde uyuyo şuan cekyatta mesela nefes almaya korkuyorum uyanmasın diye dr beşik diyo ama yatmiyo

Benim de ara ara oluyor canım nişan geldikten sonra biraz azalma oldu takip et randevun ne zaman

Hdhdhd. Gelicez bizde yakındır. Yaaa memede saatlerce uyur ama beşikte çok zor. Bugünler de geçecek hemde çok hızlı.

Bacakları “ O “ şeklinde mi ? Benim de dikkatimi çekti arası açık duruyor ama biraz araştırdım yenidoğanlar için normalmiş bu durum sonradan düzeliyormuş. Sen diyince şimdi benim de kafama takıldı. Haftaya çarşamba kontrol var bir sorayım

Benim alt üst hepsi sızlıyor. Sanırım ıkınırken fark etmedim sıktım minelere zarar verdim. Allah ım günlerdir bebek ilk defa yattı bu saatte başımı koyup yatamıyorum ki sütüm gelsin .
Evet olabilir canım çok diş sıkmakta ağrı yapıyor. Bebek uyuduğu zaman sende yat dinlen mutlaka, süt dinlendikce uykunu aldıkça da geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…