• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Üçüncü defa nstye girdim yine bastan çok az sancı çıktı sonra yine yok ama benim agrım oldu deliricem şimdi eve geldim hala agŕım var bes dakikada bir geliyo
Canım o sancıları ben 2-3 hafta çektim ama doğum başladığında gelen sancı çok farklı. Acı eşiğim yüksektir benim hep doğum başlar da da anlamam diye korkuyordum ama su patladıktan sonra bırak telefonu elime almayı nefes almayı bile unuttum, yaşımı adresimi sordular hastanede onları bile söyleyemedim 😂 inşallah senin ağrıların açılma yapar da çekmezsin benim kadar 🙏

Haha su çok güzel gelsenize :D iyiyiz şükür bizim de aynı geçiyor. Memede olduğumuz sürece güzel uyuyoruz doktorumuz da kesinlikle yatağında yatacak dedi ama gel de bunu beyefendiye anlat :D derin uykuya geçince yanıma yatırıp dibine giriyorum resmen uyanmasın diye :skandal:
Dışarı çıkıyor musun canım? Biz ne zaman dolaşmaya çıksak o gün 2-3 saat aralıksız uyuyor. Bugün yine biraz çıktık ne zaman emzirip yatırsam uyudu. Bir de yatağa koyarken önce ayaklarını yavaşça koyup sonra vücudunu yerleştiriyorum o da işe yaradı. Kaplumbağa hızında yapıyorum bunu 😂 bir de yan yatırıp üzerine eğilip şşşşş sesi çıkarıyorum totoya pıt pıt yapıyorum bir süre bu da yeni yöntemim 😂 bir lokma çocuuuk uyanmasın diye şekilden şekile giriyoruz ya

Dışarı çıkıyor musun canım? Biz ne zaman dolaşmaya çıksak o gün 2-3 saat aralıksız uyuyor. Bugün yine biraz çıktık ne zaman emzirip yatırsam uyudu. Bir de yatağa koyarken önce ayaklarını yavaşça koyup sonra vücudunu yerleştiriyorum o da işe yaradı. Kaplumbağa hızında yapıyorum bunu 😂 bir de yan yatırıp üzerine eğilip şşşşş sesi çıkarıyorum totoya pıt pıt yapıyorum bir süre bu da yeni yöntemim 😂 bir lokma çocuuuk uyanmasın diye şekilden şekile giriyoruz ya
Arada bir çıkıyoruz ama benimki tam bir meme ve kucak bağımlısı oldu ya arabada falan uyuyor beşik etkisi yarattığı için. Onun dışında ilk ayakları da koysam benimkinden sensör var herhalde yine mıkır mıkır valla bilmiyorum nasıl olacak 😴

Ben ilk yürüyüşü yaptım beklediğim gibi korkunç değildi ya da bir aydır sancı çektiğim için bana koymadı bilmiyorum. Bebekler entübe değil sadece solunum desteği var ikisinde. Birinin ayaklarında dışa dönüklük varmış ama kundakla halledilir diye düşünüyorum ben bebekleri göremedim babaları gördü.
Canım nasılsın bebişler nasıl

Kundak kalça çıkığı yapio deniliyo de sorup mu yapsan acaba ben ellerini yarım kundak yapıyorum kıyameti kopariyo
Bizim ayağında eğrilik var ya canım onun için yapıyorum yoksa bende fazla dayanamıyorum diğer oğlumu Bi kaç gün dışında kundaklatmadım en yakın zamanda kontrole götüreceğim o zamana kadar bişey olmaz inşallah

Eklentiler

• IMG_20250520_171131.webp
    IMG_20250520_171131.webp
    41 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_20250520_171121.webp
    IMG_20250520_171121.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 71
Bacakları “ O “ şeklinde mi ? Benim de dikkatimi çekti arası açık duruyor ama biraz araştırdım yenidoğanlar için normalmiş bu durum sonradan düzeliyormuş. Sen diyince şimdi benim de kafama takıldı. Haftaya çarşamba kontrol var bir sorayım
Fotoğraf paylaştım canım görürsün belki hastanede sarı değildi oğlum eve geldik vucüdu gözüme sarı gözüküyor ya hava çok sıcaktı üstünü açmamıştım arabada aşırı terlemişti ondan mı böyle oldu acaba 😔 kafama takarım artık bunu doktor bişey yok dedi ama

Ayaklar aşağıda olduğu için de şişiyor canım, normal yatarak dinlen bol su iç ve yürüyüş yap zamanla geçecek merak etme
Doktor da öyle dedi sürekli yukarı da tut diye de emzirirken mecbur oturuyorum o zaman da şişiyor bugün hastanede dolaşırken indi şimdi yine aynı kaldıramıyorum bile doğum yapınca kurtulacağım dedim yatalak gibi oldum bugün sağlık ocağına gösterdim tahlil aldı zaten Bi sıkıntı var mı kontrol edecek

Arada bir çıkıyoruz ama benimki tam bir meme ve kucak bağımlısı oldu ya arabada falan uyuyor beşik etkisi yarattığı için. Onun dışında ilk ayakları da koysam benimkinden sensör var herhalde yine mıkır mıkır valla bilmiyorum nasıl olacak 😴
Bizim de değişik bir gece çok güzel koyuyorum uyuyor bir gece memeden ayrılınca uyanıyor. Belki biraz büyüdüklerinde daha normal hale gelir 😂

Fotoğraf paylaştım canım görürsün belki hastanede sarı değildi oğlum eve geldik vucüdu gözüme sarı gözüküyor ya hava çok sıcaktı üstünü açmamıştım arabada aşırı terlemişti ondan mı böyle oldu acaba 😔 kafama takarım artık bunu doktor bişey yok dedi ama
Anne karnındaki gibi ayaklarını yukarı toplayınca bizimki de içeri doğru alıyor ama Dr hiç öyle bir şey demedi. Gördüğüm kadarıyla uzatınca düz ayakları. Ben de sorcam tekrar gidince merak ettim.

Sarılık ilk 1 haftada pik yapıyormuş şuan tam en yüksek olduğu zaman senin sürekli emzir gerekirse memede tut tüm gece hemen düzeliyor 1-2 güne. Kan alıp bakmadılar mı ? Gözleri sarıydı benim kızımın göğüs kısmında vardı bir de , kollara bacaklara filan inmeden geçti çok şükür. Her geçen gün de rengi açılıyor

Olcmediler mi sarilik durumunu? Bize de Dr bir sorun görünmüyor dedi çok şükür sarılık yükselmeden atlattık. Bir de bacaklar normal göründü bana ya☺️ benim kızım da böyle duruyor

Bizim de değişik bir gece çok güzel koyuyorum uyuyor bir gece memeden ayrılınca uyanıyor. Belki biraz büyüdüklerinde daha normal hale gelir 😂

Anne karnındaki gibi ayaklarını yukarı toplayınca bizimki de içeri doğru alıyor ama Dr hiç öyle bir şey demedi. Gördüğüm kadarıyla uzatınca düz ayakları. Ben de sorcam tekrar gidince merak ettim.

Sarılık ilk 1 haftada pik yapıyormuş şuan tam en yüksek olduğu zaman senin sürekli emzir gerekirse memede tut tüm gece hemen düzeliyor 1-2 güne. Kan alıp bakmadılar mı ? Gözleri sarıydı benim kızımın göğüs kısmında vardı bir de , kollara bacaklara filan inmeden geçti çok şükür. Her geçen gün de rengi açılıyor
Bizimki eğri canım ayak bileği içe dönük düz durmuyor
Bugün kontrole götürdüm işte doktor vucüt da yok dedi ama bana var gibi gözüküyor test yapmayacak mısınız dedim gerek yok takip et vucüda yayılırsa gelirsin dedi ama eve geldiğimden sarı görüyorum ben en geç. 2 saatte 1 kalkıyor bazen arka arkaya kalkıp emiyor

Olcmediler mi sarilik durumunu? Bize de Dr bir sorun görünmüyor dedi çok şükür sarılık yükselmeden atlattık. Bir de bacaklar normal göründü bana ya☺️ benim kızım da böyle duruyor
Bizim ayak bileği eğri gibi canım daha ortapediye götürmedim bakalım o ne diyecek çocuk doktoru düzelir dedi ama burda aysel arkadaşımızın bebeği de böyleymiş kundakla düzelmiş bizimki de geçer inşallah
Bugün sarılığını gösterdim doktora yüzünde ve gözünde olması normal vücudunda gözükmüyor dedi test yapmayacak mısınız dedim gerek yok takip et vucüdunda fark edersen getir dedi ama eve geldiğimden beri sarı gözüküyor bugün hava aşırı sıcaktı arabada gelirken üstünü de açmadım Bi baktım sıcaktan su gibi olmuş ondan mı böyle oldu anlamadım

Bizimki eğri canım ayak bileği içe dönük düz durmuyor
Bugün kontrole götürdüm işte doktor vucüt da yok dedi ama bana var gibi gözüküyor test yapmayacak mısınız dedim gerek yok takip et vucüda yayılırsa gelirsin dedi ama eve geldiğimden sarı görüyorum ben en geç. 2 saatte 1 kalkıyor bazen arka arkaya kalkıp emiyor
Artıyor zamanla işte, vücudunda varsa sabah götür test için bence. Ama ayakları normal görünüyor gibi bilemedim ortopedist zaten kontrol edip söyler sorun varsa

Benimki de uyanık hareketliyken böyle içe içe çekiyor. Uyurken şimdi baktım düz duruyor 😂 chatgpt ye sorcam

Back
X