• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Öyle şeyleri düşünme fazla canım evet hepimiz tedirgin oluyoruz ama elden gelen bişey yok benim oğlum çok kusan Bi bebekti başını bile yan çevirmedim Allah İn izniyle bişey olmadı sen kafasını çevir yeter bende şimdi kontrole getirdim sağlık ocağındaki hemşire sarılığı yüksek gibi kanda baktır dedi
İnşallah çabuk atlatır sarılık her bebekte oluyo

Beni eve yolladılar canım ama benim bes dakikada bir sancım var nstde çıkmıuo deliricem az agrı olsa zaten dayanırım ama baya kuvvetli
Açılmanın ya da yumuşamanın durumu nasıl canım özele mi gidiyordun devlete mi

İnşallah çabuk atlatır sarılık her bebekte oluyo
Şimdi çıktık kontrolden canım vucüdunda sarılık yok o yüzden korkma yüzünde ve gözünde olan önemli değil ama takip et olursa getir dedi işitme testine de götürdüm gitmişken onu da geçti Bi ayağı kaldı onu da geçerse İnş başka sıkıntımız kalmaz süt dün tam geldi ya artık bol besleriz

Şimdi çıktık kontrolden canım vucüdunda sarılık yok o yüzden korkma yüzünde ve gözünde olan önemli değil ama takip et olursa getir dedi işitme testine de götürdüm gitmişken onu da geçti Bi ayağı kaldı onu da geçerse İnş başka sıkıntımız kalmaz süt dün tam geldi ya artık bol besleriz
Gözün aydın inşallah ayagida düzelir erken farkedilmis onların kemikleri çabuk duzelir sıkma canını

Gözün aydın inşallah ayagida düzelir erken farkedilmis onların kemikleri çabuk duzelir sıkma canını
İnş canım Bi randevu alayım da doktor ne tavsiye ederse artık kundak yapıyoruz da sıkı oluyor herhalde dünden beri kabul etmiyor ağlıyor

Back
X