2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Fazla hareket edemiyorum diye gidip yatağının yanında emzirip yerine indiriyorum zor kaldırıyorum diye ama dikkat etmem lazım
Ayy sarılık riski geçti bizim ama hala saatte bir uyanıp emmek istiyo benimki hala uyanık cibil cibil bakiyo tam besige atıyorum uyaniyo kundak yapsam kıyamet kopuyo ne yapicam şaşırdım bu hafta pik noktasına geçti bu durum

Siyah kakayi atınca sarılık riski azaliyo diye biliyorum o ilk kakayi ne kadar çabuk atarsa o kadar çabuk geciyo sarilik
Hımm anladım canım ebe açıkladı tam anlayamamıştım bizim bugün sarıya döndü daha o da süt geldiği içindir

Zaman zaman huyları değişiyor canım kaç gündür 2 saatte 1 kalkıyordu şimdi uyuttum geri uyanıyor gibi doymadı mı ne yaptıysa ağlasam mı ağlamasam mı diye düşünüyor daha bayağı uzun da emdi ama

Hımm anladım canım ebe açıkladı tam anlayamamıştım bizim bugün sarıya döndü daha o da süt geldiği içindir
Şimdiden sonra sarılık gerilemeye başlar ozaman benimki ikinci günde kakası değişti öbür cocuklarimda uzayan sarılık yaşadığım için bunda riske atmadım hemen mama takviyesine başladım sütümüde sağıp verdim öbür türlü çenesi kuvvetli değil ememiyo hemen sarılığa dönüyor saate bakma sürekli emzirmeye çalis bana iki saatte bir dediler ama ben saatte bir emzirdim

Ben kendi uyanınca emziriyorum canım genelde 1.5~2 saatte uyanıyor uyanmazsa öyle kaldırıyorum

Ara ara güncellemeler geldikçe internetten öğrenmeye devam. Biz doğum öncesi siyah kakaya kadar çalışmışız, sonra değişince hemen kontrol etmiştim
Ben tecrübeli olduğum halde hala öyleyim hemen bakıyorum Google sayfam hep saçma sorularla dolu

Benimkisi de yeri göğü inletiyor. Kucağıma alınca hemen susuyor. Geceleri yarı uyanıkken değiştirince rahat oluyor ama.

Canım benim ikizlerden biri öyleydi. Bebeğe göre değişken. Mercan seviyor çıplak olmayı
Biz haziriz teyzeleriii gunaydin herkese 11 de giriyorum bir aksilik cikmaz ise
Ayyy hadi kolaylıklar sağlıklar diliyorum ikinize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…