- 18 Mart 2023
- 1.330
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.261
Hala belirsiz bende bekliyorum bir umut renkli olsun diye bakıyorum ama sanırım ela olacakKızlar bebislerin göz rengi değişti mi? Ne renkti hangi renge döndü? Ve ne zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hala belirsiz bende bekliyorum bir umut renkli olsun diye bakıyorum ama sanırım ela olacakKızlar bebislerin göz rengi değişti mi? Ne renkti hangi renge döndü? Ve ne zaman![]()
muhakkak haber vericm.guzellerimSağlıkla gelsin kuzu bizi haberdar et![]()
Insallah canm bnimmHayırlısı ile kucagına al inşallah
Kiziminda cam mavisiydi şimdi koyu mavi. Merak ediyorumHala belirsiz bende bekliyorum bir umut renkli olsun diye bakıyorum ama sanırım ela olacak
Bizde öyle poposu pişik mi diyorum değil sadece alt değişirken öyle ortalığı ayaga kaldırıyor.Kızlar bez değişimi ya da kıyafet değişiminde siz de kan ter içinde kalıyor musunuz ? Uyanıkken yaparsam resmen kıyamet kopuyor çığlık çığlığa katılıyor çocuk. Ayaklarıyla bezi itiyor filan kaç kez ortalık battı ya, bu kadar olay çıkarması normal mi acaba ? Bir yeri mi açıyor diyorum ama kucağa gelince hemen sesi kesiyor bir sıkıntı olsa ağlamaya devam eder herhalde dimi. Her bez ve üst değişiminde strese giriyorum![]()
Benim de Salı günü randevum var 40da gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorumErken gelecek diye panik yaparken 40ı geçmesin diye dua ediyorum ama bakalım tosuncuklar ne zaman çıkmaya karar verecekler
Suni sancı son son tercih olarak düşünüyorum ben, 39+2 oldum ama bugün de gelecek gibi değilBenim de Salı günü randevum var 40da gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorumakşam sancım vardı hastaneye gittim nstde sancı çıktı açılma hala 1 cm özeldeki doktor ben olsam yatış verip doğumu yaptırırdım şu an dedi yarın doktoruna git dedi kendi doktorum normal her şey bekleyeceğiz dedi
![]()
Benimde balon oldu 6 gecedir uyku yoktu hiç dün ilk defa uyuyabildim inmeye başladı şükür uzat yukarıya doğru masaj yaptır eşine cnmFazla hareket edemiyorum diye gidip yatağının yanında emzirip yerine indiriyorum zor kaldırıyorum diye ama dikkat etmem lazım
Sağlıkla kucağına al canım güzel haberlerini bekliyoruzBiz haziriz teyzeleriii gunaydin herkese 11 de giriyorum bir aksilik cikmaz ise![]()
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahBiz haziriz teyzeleriii gunaydin herkese 11 de giriyorum bir aksilik cikmaz ise![]()
Ben takıyorum kuzu ama sürekli takamıyorum. Aşağıdakinden almıştım daha önce onu kullanıyorumKızlar ben hâlâ belimi sarmadım. Korse linki paylaşabilir misiniz?![]()
Belirti var mı canım bende hiç ağrı sızı vs yok karnımda üstte, grupta son 5 kişi kaldık doğum yapmayanKızlar şimdi çıktım doktordan baya asagıya inmiş bebek pozisyonu iyi dedi hadi inşallah gelsin artık sağlıkla![]()
Hiç bişey yok kuzu ya valla akşamları evi toplayıp yatıyorum gece belki sancılanırım diye sabah tık yokBelirti var mı canım bende hiç ağrı sızı vs yok karnımda üstte, grupta son 5 kişi kaldık doğum yapmayan![]()
Aynı benimde böyle vallaHiç bişey yok kuzu ya valla akşamları evi toplayıp yatıyorum gece belki sancılanırım diye sabah tık yokuyku haram ama gece çok uyanıyorum dalamıyorum sıcak basıyor
Sağlıkla gelsin inşallah canımBiz haziriz teyzeleriii gunaydin herkese 11 de giriyorum bir aksilik cikmaz ise![]()
Benim de pazartesi eğer o zamana kadar gelmezse ben de pazartesi suni sancı istemeyi düşünüyorumBenim de Salı günü randevum var 40da gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorumakşam sancım vardı hastaneye gittim nstde sancı çıktı açılma hala 1 cm özeldeki doktor ben olsam yatış verip doğumu yaptırırdım şu an dedi yarın doktoruna git dedi kendi doktorum normal her şey bekleyeceğiz dedi
![]()