2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizde öyle poposu pişik mi diyorum değil sadece alt değişirken öyle ortalığı ayaga kaldırıyor.

Erken gelecek diye panik yaparken 40ı geçmesin diye dua ediyorum ama bakalım tosuncuklar ne zaman çıkmaya karar verecekler
Benim de Salı günü randevum var 40da gelmezse suni sancı istemeyi düşünüyorum akşam sancım vardı hastaneye gittim nstde sancı çıktı açılma hala 1 cm özeldeki doktor ben olsam yatış verip doğumu yaptırırdım şu an dedi yarın doktoruna git dedi kendi doktorum normal her şey bekleyeceğiz dedi

Suni sancı son son tercih olarak düşünüyorum ben, 39+2 oldum ama bugün de gelecek gibi değil

Fazla hareket edemiyorum diye gidip yatağının yanında emzirip yerine indiriyorum zor kaldırıyorum diye ama dikkat etmem lazım
Benimde balon oldu 6 gecedir uyku yoktu hiç dün ilk defa uyuyabildim inmeye başladı şükür uzat yukarıya doğru masaj yaptır eşine cnm

Belirti var mı canım bende hiç ağrı sızı vs yok karnımda üstte, grupta son 5 kişi kaldık doğum yapmayan
Hiç bişey yok kuzu ya valla akşamları evi toplayıp yatıyorum gece belki sancılanırım diye sabah tık yok uyku haram ama gece çok uyanıyorum dalamıyorum sıcak basıyor

Hiç bişey yok kuzu ya valla akşamları evi toplayıp yatıyorum gece belki sancılanırım diye sabah tık yok uyku haram ama gece çok uyanıyorum dalamıyorum sıcak basıyor
Aynı benimde böyle valla Karnın aşağı da mı yukarı da mı peki halk arasında doğum yaklaşınca karın aşağı düşer diyorlar ama doktora sordum doğum anlık eylem birden herşey olabilir dedi 39+2 oldum maşallah tık yok

Benim de pazartesi eğer o zamana kadar gelmezse ben de pazartesi suni sancı istemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…