- 23 Eylül 2024
- 999
- 1.916
- 28
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
- #30.561
Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah canımKızlar 39+0’da kordonumuz boynumuza dolandığı ve suyumuz azaldığı için bugün sezaryenle kavuşacağım miniğime![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah canımKızlar 39+0’da kordonumuz boynumuza dolandığı ve suyumuz azaldığı için bugün sezaryenle kavuşacağım miniğime![]()
Sabır diliyorum hepimize gerçekten, uykusuzluk yeterince zor zaten. Bir de böyle boş yapıp insanın sinirini bozuyorlarBenimde dün gündüz öyleydi babası gelene kadar anamı ağlattı akşam adam kucağına alır almaz nefessiz 2 saatten fazla uyudu. Babasını istiyor diyor eşimde, gelde delirme![]()
Sorma zaten bayılmak üzereydi çocuk uykusuzluktan, babasına alışmış yok babasını özlüyor gibi boş cümlelerle başımı şişiriyorlar şimdi. Kaynanama anlattı hemen o da tüm çevreye anlatır gururlaSabır diliyorum hepimize gerçekten, uykusuzluk yeterince zor zaten. Bir de böyle boş yapıp insanın sinirini bozuyorlar
Şaka gibiler bazen cidden. Babası evet çok destek bu süreçte ama bazen benimde sinirlerimi zorluyor. Sürekli aç bu bebek, altı kirli gazı varSorma zaten bayılmak üzereydi çocuk uykusuzluktan, babasına alışmış yok babasını özlüyor gibi boş cümlelerle başımı şişiriyorlar şimdi. Kaynanama anlattı hemen o da tüm çevreye anlatır gururla
Sorma süre tutuyor telefonunda emzirme zamanı geldi falan diyor geçen gün biraz daha konuşursan annenin evine postalarım seni git başımdan dedim biraz sesi kesildi korktu bendenŞaka gibiler bazen cidden. Babası evet çok destek bu süreçte ama bazen benimde sinirlerimi zorluyor. Sürekli aç bu bebek, altı kirli gazı varUyarı butonu gibi bişey oldu
![]()
Sorma zaten bayılmak üzereydi çocuk uykusuzluktan, babasına alışmış yok babasını özlüyor gibi boş cümlelerle başımı şişiriyorlar şimdi. Kaynanama anlattı hemen o da tüm çevreye anlatır gururla
Benimki de ağlayınca içerden koşa koşa geliyor kontrole sanki ben bilerek ağlatıyorum ya da bir şey yapıyorum çocuğa. Çocuk sadece onun da ben emaneten bakıyorum gibi davranıyorŞaka gibiler bazen cidden. Babası evet çok destek bu süreçte ama bazen benimde sinirlerimi zorluyor. Sürekli aç bu bebek, altı kirli gazı varUyarı butonu gibi bişey oldu
![]()
İnan bana aynısı ya, acaba ilgili durmak için mi yapıyorlar bunu bilinçli olarak çok merak ediyorumBenimki de ağlayınca içerden koşa koşa geliyor kontrole sanki ben bilerek ağlatıyorum ya da bir şey yapıyorum çocuğa. Çocuk sadece onun da ben emaneten bakıyorum gibi davranıyor
Bilinçli davranmıyorlar bence ama sinir bozucu. Çok düz düşünüyorlar bebek ağlıyor o zaman bir şey oldu, hayır abi karnı aç, bezi kirli olabilir ya da sadece temas istiyor olabilir niye bir şey olsun bebek bu ağlayacak . Düz mantık dümdüz düşünüyorlar.İnan bana aynısı ya, acaba ilgili durmak için mi yapıyorlar bunu bilinçli olarak çok merak ediyorum
Ben de 39+4 üm canım bir 2 gündür benim de öyle bugün kontrole gittim her şey yolundaydı ama istersen yine de sen de bi git kontroleKızlar 39+5teyim 2 gündür çok hareketsiz bu dönemde normal mi ? Korkmaya başladım biraz
Canım normal bence . Benimki de uykusunda ıkınıyor yapamayınca ağlıyor . Az önce yaşandı mesela uyuyordu ıkınıp durdu ağladı kucağıma aldım sustu . Masaj yapsam daha fena ağlar . Elbet çıkarıyor bir şekilde . Normal olduğunu düşünüyorumKızlar nasılsınız, nasıl gidiyor?
Ben giremedim birkaç gündür, benim kız uyumuyor. Ikınma hali devam ediyor sinirlerim bozuluyor onu öyle gördükçe ağlamak istiyorum zorlandığı için. Masaj yapıyorum minik minik, gaz da çıkarıyor ama yetmiyor sanki ona, sürekli uykusunda bile ıkınıyor. Uyuyamıyorum korkudan artık, sürekli sesine irkiliyorum. Dün gece zar zor uykuya geçti, bu sabah da aynı şekilde 9 da kalktı ve bir saat kadar önce uyudu. Kahvaltı bile yapamadım.bazen güzel uyuyor bazen hiç uyumuyor. Birileri gelince çocuğun uykusu bölünüyor sürekli kucaklamak istiyorlar artık aglama geliyor bana
Bugün kimyonlu su icmeye başladım inşallah iyi gelir![]()
Az önce ben de aldım altını değiştirdim birazcık hafifçe bacaklarını karnına götürdüm öyle çıkardı yine bayağıCanım normal bence . Benimki de uykusunda ıkınıyor yapamayınca ağlıyor . Az önce yaşandı mesela uyuyordu ıkınıp durdu ağladı kucağıma aldım sustu . Masaj yapsam daha fena ağlar . Elbet çıkarıyor bir şekilde . Normal olduğunu düşünüyorum![]()
Ne çok kullandım bu cümleyi eşim ve ailesine karşı. Bana sizin çocuğunuza rmanet bakıyomuşum gibi davranmayın diyodum hep eşime. İkincide tecrübelendim kim ne derse desin kendi bildiğimi yapıyorum hiç karşılık verme cevap verme tenezzülünde bulunmuyorum. İşe de yarıyoenimki de ağlayınca içerden koşa koşa geliyor kontrole sanki ben bilerek ağlatıyorum ya da bir şey yapıyorum çocuğa. Çocuk sadece onun da ben emaneten bakıyorum gibi davranıyor
O kadar haklısın ki, bizde şeyde var her defasında farklı yöne yatırma çabası, kafası düzgün olsun diye her yattığında farklı taraf için çaba gösteriyor. Geçen annem beşiğine koyuyordu bu tarafa yatacak diye kadının elinden almaya kalktı sanki anında hamur gibi şekilleniyor kafası valla cinnet getirmelik zamanlardayımBilinçli davranmıyorlar bence ama sinir bozucu. Çok düz düşünüyorlar bebek ağlıyor o zaman bir şey oldu, hayır abi karnı aç, bezi kirli olabilir ya da sadece temas istiyor olabilir niye bir şey olsun bebek bu ağlayacak . Düz mantık dümdüz düşünüyorlar.
O öyle içerden bakmaya gelince benim cinler iyice tepeme çıkıyor. Zaten acaba sütüm yetti mi acaba doyuyor mu diye sürekli kendimizi yetersiz hissediyoruz bir de gelip o şekilde kontrol etmeye çalışması beni delirtiyor.
Bizim sürekli ıkınma hali var kuzum gaz damlası ve probiyotik kullanıyoruz ama en büyük çabam gaz üzerine. Herkes normal diyor ama memeyi bırakıyor ıkınırken çoğu zaman bende üzülüyorum. Her yöntemi deniyorum ama istediği zaman çıkarıyor gazı. 2-3 ay arası bitiyor diyorlar umarım bakalımAz önce ben de aldım altını değiştirdim birazcık hafifçe bacaklarını karnına götürdüm öyle çıkardı yine bayağıcok mutlu oluyorum o pırtladıkça.
Doktora söylemiştim gazını mutlaka çıkart emzirme sonrası ve bacaklarını kurbağa şeklinde hafifçe tutabilirsin demişti. Öyle de yapıyorum normaldir belki de ama üzülüyorum artık sürekli rahatsız gibi. Ağlama yok çok şükür ama hep ıkınma hali kıpkırmızı oluyor ve sıkıyor kendini hatta altını değiştirirken tam kaka yapacakken poposunu sıkıyoronu neden yapıyor bilmiyorum
Ay inşallah biter hemencik, neredeyse bütün bebişlerimizin böyle olması çok daha üzücü geliyor şimdiBizim sürekli ıkınma hali var kuzum gaz damlası ve probiyotik kullanıyoruz ama en büyük çabam gaz üzerine. Herkes normal diyor ama memeyi bırakıyor ıkınırken çoğu zaman bende üzülüyorum. Her yöntemi deniyorum ama istediği zaman çıkarıyor gazı. 2-3 ay arası bitiyor diyorlar umarım bakalım![]()
Evet o gaz çıkardıkça benim de içim eriyorAz önce ben de aldım altını değiştirdim birazcık hafifçe bacaklarını karnına götürdüm öyle çıkardı yine bayağıcok mutlu oluyorum o pırtladıkça.
Doktora söylemiştim gazını mutlaka çıkart emzirme sonrası ve bacaklarını kurbağa şeklinde hafifçe tutabilirsin demişti. Öyle de yapıyorum normaldir belki de ama üzülüyorum artık sürekli rahatsız gibi. Ağlama yok çok şükür ama hep ıkınma hali kıpkırmızı oluyor ve sıkıyor kendini hatta altını değiştirirken tam kaka yapacakken poposunu sıkıyoronu neden yapıyor bilmiyorum
Her hafta farklı bir güncelleme eklenecek galibaEvet o gaz çıkardıkça benim de içim eriyortam çıkarmak için sıkıyordur poposunu canım belki bilemedim ama birkaç ay bunları yaşayacağız mecbur
![]()