2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar haftalık kontrolde bebekleriniz verdikleri kiloları almışlar mıydı. Birde benin oğlan 2 kere yada 3 kere kaka yapıyor sizde durumlar ne

Kızlar haftalık kontrolde bebekleriniz verdikleri kiloları almışlar mıydı. Birde benin oğlan 2 kere yada 3 kere kaka yapıyor sizde durumlar ne
Bizimki 2 hafta sonra yakaladı kilosunu. Ebe de 2 haftada yakalamasını isteriz demişti doğum kilosunu. Hedefi ucundan tutturduk bizim kız çok kaka yapıyor valla, sayamıyorum ama bezini her açtığımızda kaka yoksa bile o an yapıyor.

Bizim de 2 haftayı buldu sarılık olduğumuz için. Kaka sayımız günde 5 oluyor.
Teşekkür ederim kızlar biz de yakaladik ve +100 gramdayız benimki obur aç zannediyorum. Kakayida az yapması sanırım sürekli emiyor ya hep yağlı süt alıyor ondan sanırım hiç fırsat vermiyor ön süt dolmasına

Bu sürekli devam ediyorsa 3-4 saat, ayağa kalkınca gezinince falan geçmiyorsa git, pazar benimde böyleydi uyudum uyandım hiç yok yaşancıymış ne yaparsan yap geçmezse gerçek sancıymış
Duşa girdim kuzucum sonrasında bu sancıları dünden beri çekiyorum geçmedi de duştan sonra arası 10 dakikaya falan çıktı peki arasının açılması falan normal mi yoksa ne yaparsam yapayım 5 dakikada bir mi olması gerek
bebeğin hareketleri iyiyse
bence biraz evde çek canım. Ay sende doğuruyorsun bir avazda inş
hareketleri iyi canım evet zaten hastane ile aramda yürüme mesafesi 3 dakika var evde daha da yoğunlaşmasını bekliyorum, dediğin gibi olur inşallah
Canım bi ılık duş al duştan sonra hafifleyecek mi bak. Uzan uyumaya çalış 1-2 saat daha bekle ama yoksa hastanede çok bekleyip panik olabilirsin
öyle yaptım canım duş aldım biraz rahatladım 10 dakikada bir gelmeye başladı sancılar, ben acı eşiğim yüksek ya sancıları hissetmezsem diyordum ama bu kasılmaları hissetmemek imkansız

Kızlar benim oğlumda bir hafta içinde doğum kilosuna geldi geçen perşembe sağlık ocağına tartildi 15 günde 350 gram almış ama günde sadece bı defa tuvaletini yapıyor yani iyimi kilosu bilmiyorum

Canım benimde pazar günü aynı senin gibiydi kasılıyordum nefesim kesiliyordu resmen sonra uyudum sabah uyandım günlerdir tık yok her vücut ayrı tabi belki seninki gerçekten doğum sancısıdır, 2-3 saat boyunca 5 dk bir gelirse git bence

Şu an 10 dakikada bire düştü kuzum tekrardan beş dakikada bire düşerse giderim ama ben dünden beri çekiyorum ya bunu tamamen geçmedi hiç

Benimde arası açılmış 15 dk da bire çıkmıştı biraz yürüdüm hafif squat yaptım yormadan ayakta dolandım geri düşmüştü arası. Başladı artık geri gitmez inş merak etme seni zorlamıyorsa sancılar sevdiğin şeyleri yap keyifli vakit geçir

Şu an 10 dakikada bire düştü kuzum tekrardan beş dakikada bire düşerse giderim ama ben dünden beri çekiyorum ya bunu tamamen geçmedi hiç
İnşallah doğum sancısına döner canım aramızda 1 gün var ben yarın 40 oluyorum inan çok stressli 41de gelsin sorun değil ama birşey oldu olacak düşüncesi strese düşürüyor

Öyle yapmaya çalışıyorum geldiğinde biraz kıvranıyorum ama gidince gayet rahatım ya olmazsa bende squat ördek yürüyüşü falan yapayım sıklaşsın inşallah
İnşallah doğum sancısına döner canım aramızda 1 gün var ben yarın 40 oluyorum inan çok stressli 41de gelsin sorun değil ama birşey oldu olacak düşüncesi strese düşürüyor
Amiin inşallah canım teşekkür ederim, anlıyorum seni ben o kadar stres yapmıştım ki doktora suni sancı verip başlatın demiştim, doktorum kabul etmedi :) bir şey olmayacak inşallah canım içini ferah tut benim sancılarımı başlatan simge dumanın 36-40 hafta egzersizleri var onları yapıyordum ve sık sık ılık su ile duş alıyordum üç gün sonrasında başladı sancılarım umarım açılma da oluyordur. Sen de deneyebilirsin umarm işine yarar

Benim düzensizdi kuzum mesela 13 dkya da çıktığı olmuştu arasının sonra 10-8-6 indi tekrar 8 çıktı ama hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı sen ne durumdasın şu an

Benim düzensizdi kuzum mesela 13 dkya da çıktığı olmuştu arasının sonra 10-8-6 indi tekrar 8 çıktı ama hastaneye gittiğimde 8 cm açıklık vardı sen ne durumdasın şu an
Ben de son durum buu, ay hadi inşallah ben de gittiğimde 8 cm e ulaşmış olayım ya o zaman gerçek sancı düzensiz olsa da hiç geçmeyen sancı demek

Eklentiler

• IMG_3395.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 24
Evet yorma kendini de cnm sağlıkla al kucağına

Doktor bana doymasını kaka ile ölçme çişli bez ile ölç dedi canım yenidoğan 2-3 gün bile kaka yapmasa sorun etmiyorlarmış
Canım eğer çiş önemliyse doyma açısından kesinlikle doyuyor ozamn her bezini acisimda bez islakliktan ağırlaşıyor açarken bile kaç defa işiyor ( erkek bebek sorunsalı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…