2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Baby turco kullanıyoruz canım bizimki pişik oldu gibi ama bezden değil sıcaktan annem çocuğun üstüne kaç kat örtüyor gitseydi bir an önce her şeye mudahale ediyor bu sıcakta çatlatacak bizi
benimki de öyle. Cocuk sıcaktan bayılıyor diyorum laf anlatamıyorum

Kızlar 39 hafta kontrolümü tamamladım çok şükür bebek 3050 gr artık doğum yapmak istiyorum dedim doktor serviksi esnetti biraz 2cm kadar kanama olabilir dedi eğer 2 hazirana kadar başlamazsa gelicem bir fitil koyup yatış yapılacak bayrama kadar yavrum gelecek inşallah çok rahatladım

Hayırlısı olsun canım. Ben hala kendi kendine gelmesini bekliyorum 39+6 olduk

Ben de Prima pc kullanıyorum ama niye öyle oldu anlamadım hangi kremi sürüyorsunuz?

Giderse inceltirsin ancak şuan benim örttüğümle bile kafası su gibi olmuş laf geçmiyor ne yaparsan yap
Web sitesinden giriş yap canım eailem.aile.gov.tr ben 11 mayısta başvurmuştum 13 mayısta 1238 lira emzirme yardımı yattı, doğum yardımı henüz yatmadı
İnternetten mi başvurdun canım ben çalışmıyorum eşim için sgk yı aradım buraya gelmesi lazım dedi benim eşime yatacak

Giderse inceltirsin ancak şuan benim örttüğümle bile kafası su gibi olmuş laf geçmiyor ne yaparsan yap
Web sitesinden giriş yap canım eailem.aile.gov.tr ben 11 mayısta başvurmuştum 13 mayısta 1238 lira emzirme yardımı yattı, doğum yardımı henüz yatmadı
İnternetten mi başvurdun canım ben çalışmıyorum eşim için sgk yı aradım buraya gelmesi lazım dedi benim eşime yatacak
Benim de devam ediyor yazıyor
Kesin ne zaman belli olur acaba
Bilmiyorum ki ben cumartesi yapmıştım başvuruyu

Sarılık riski gectimi çok aç kalması iyi değil dedi hemşire kan şekeri düşebilir

Dün kızım çok huysuzlandı bir kez vermiyorum mama hipp almıştım acaba omu gaz sancısı yaptı sütümden mi oldu bilmiyorum bende değistirmeyi düşünüyorum

Sarılık riski gectimi çok aç kalması iyi değil dedi hemşire kan şekeri düşebilir
Bilmiyorum ki ne zaman geçiyor risk bugün 10. Gün bizim çok aç bırakmıyorum ama dün öyle denk geldi normalde 2 saatte 1 kendi uyanıyor

Dün kızım çok huysuzlandı bir kez vermiyorum mama hipp almıştım acaba omu gaz sancısı yaptı sütümden mi oldu bilmiyorum bende değistirmeyi düşünüyorum
Bugün doktora gittik bize sma comfort önerdi. Ama siz tabiki doktorunuza başvurun. Bizimki farklı bir boyutta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…