2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar benim oğlumda bir hafta içinde doğum kilosuna geldi geçen perşembe sağlık ocağına tartildi 15 günde 350 gram almış ama günde sadece bı defa tuvaletini yapıyor yani iyimi kilosu bilmiyorum
Maşallah bence çok iyi. 15.gun benim kız doğum kilosuna artı 100 Gr almisti. Ve ben en az 10 kakali bez alıyorum . Benim kız bol kakali

Valla ben doktor harici dışarı çıkmadım bi kere çıktım o da on dk anca hava bile alamadım. Nası insanlar rahat geziyo anlamadım da bende mi sorun acaba bilmiyorum. Balkona bile zor çıkıyorum ben …

Valla ben doktor harici dışarı çıkmadım bi kere çıktım o da on dk anca hava bile alamadım. Nası insanlar rahat geziyo anlamadım da bende mi sorun acaba bilmiyorum. Balkona bile zor çıkıyorum ben …
20 gündür bende hastaneue gittim iki sefer bı kere de sağlık ocağı direk eve geldim çok sıkıldım artık

kızlar göğüs pompasının bize uygun flanş boyunu nasıl anlayacağız? Ebebekte falan yok sanırım internetten alacağım, ne alacağımı bilmiyorum. göğüs uçlarım pert oldu

İşte bı defa yapınca tuvalet endişe ettim ama kilo alımı araştırdım normal seyirde
M Meww
Arkadaşlar Mervenur277 bakmaya geliyorum ve tecrübelerimden denk geldiğim soruları cevaplamaya çalışıyorum ama grubunuza salça oluyormuşum gibi hissediyorum, kusura bakmayın
Bebeklerin kilo alımı kakalı bez sayısı ile değil de çişli bez sayısı ile orantılıdır. Sıvı beslendikleri için posa birikimi daha az olur, hoş bazı bebeklerde bol kakalıdır ama o bile cıvıktır.

Estağfurullah kuzum ne salça olması, grubumuz herkese açık bir grup. Tecrübeli anneler sınıfından olarak bilgilerini bizimle paylaşman bizi mutlu ederr

Benim sancılarım başladı tasum dünden beri sancı çeke çeke dolanıyorum ortalıkta perşembe zaten kontrolüm vardı da biraz daha bekleyip yarın mı gitsem yoksa bu gece gitsem mi emin değilimm. Sen nasılsın bebişim

Kızlar haftalık kontrolde bebekleriniz verdikleri kiloları almışlar mıydı. Birde benin oğlan 2 kere yada 3 kere kaka yapıyor sizde durumlar ne
Benim kız da 2. Haftada doğum kilosuna geldi canım ama dil bağından biz ilk haftada max kilo kaybettik. 3.420 doğdu 3.160 a düştü. Çok şükür şuan 3.800 civarı yaklaşık 700 gram aldık dil bağı kesildikten sonra. Bizim ilk zamanlar kaka çok azdı ama şuan sürekli yapıyor az az da olsa her bezde var.

Benim kız hem kakalı hem çişli maşallah. 200 civarı bez gitmiş şuana kadar. Erkek çocuğu gibi altını açınca çiş yapıyor ama saatlerce memede sanırım onun etkisi

Bugün ben de çok yoruldum 5 den beri oğlumu uyutamadım sürekli emzirmekten başım çatlayacak artık gözler fal taşı gibi açık hala dün uyanmıyordu bugün uyumuyor

Bugün ben de çok yoruldum 5 den beri oğlumu uyutamadım sürekli emzirmekten başım çatlayacak artık gözler fal taşı gibi açık hala dün uyanmıyordu bugün uyumuyor
Bugün biz de aynıyız. Öğlenden beri derin uykusu yok. Memede uyuyacakmış artık havalar sıcak o da terliyor öyle olunca ben de... biraz önce yıkadık şimdi yine uykuya direniyor memede... bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…