2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben emzik vermedim canım belki de onunla ilgilidir bilemedim

İlk öğretmenim ailem uygulamasında sanırım 1 tane çocuk seçiliyor internette öyle gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Siz ikisini de kontrol edin
Uygulamayı yükledim girişe basıyorum e devlet şifremi girdim sayfa açılmadı kayıt olmadan gir deyince açılıyor ama ordan da bişey anlamadım çocukları ekliyorum bilgi yok

Uygulamayı yükledim girişe basıyorum e devlet şifremi girdim sayfa açılmadı kayıt olmadan gir deyince açılıyor ama ordan da bişey anlamadım çocukları ekliyorum bilgi yok
Çocukları ekledikten sonra alt bölümde çocuklar yazıyor oraya bastın mı

Kızlar nasılsınız ben hiç ugrayamadım buralara...Sezeryandan ne kadar süre sonra yataktan rahat kalkmaya başladınız benim bugün 6. günüm günden güne daha iyiyim ama oturduğum yerden kalkmak çok zor

Aynı canım kıyamet kopuyor, altını değişene kadar kan ter içinde kalıyorum. Kıyafet değişikliğinde de çıldırıyor

Bugün bizim geceyi de büyük oğlum zehir etti sağolsun 2 buçukta başladı 5 e kadar çikolatalı süt diye ağladı içti bitirdi sabah alırız şimdi çilekli iç diyoruz anlamıyor deliye döndüm iyice kalktım evde şırınga vardı kutuya normal süt enjekte ettim verdim öyle sustu sabır sınıyor resmen uykusuz kaldık

Tıkladım canım gözükmüyor kayıt olmadan mı girdiniz siz e devlet girişi mi yaptınız Bi fotoğraf atsanız özelden ya da burdan
E devlet ile giriş yaptım ben, sonra çocuğu e devletten ekle gibi seçenek var oradan ekledim ama ödeme yok. Eaile .gov.tr de devam ediyor görünüyor başvuru hala

E devlet ile giriş yaptım ben, sonra çocuğu e devletten ekle gibi seçenek var oradan ekledim ama ödeme yok. Eaile .gov.tr de devam ediyor görünüyor başvuru hala
E devlet girişine tıklıyorum sayfa açılmıyor bile e devletten baktım bizimki de devam ediyor yazıyor tekrar mı başvuru yapsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…