2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim bebeler e devlette gözükmüyor neden ki

Yok gelmedi ama benim başvurumu işleme almamışlar sanırım, yenisini yaptım o değerlendirmede görünüyor. İlk yaptığım devam ediyor olarak kalmış
İnternette görmüştüm mesaj gelmeyenlerinki kabul olmamış sanırım
Bizim kabul oldu ama hala devam ediyor yazıyor

İnternette görmüştüm mesaj gelmeyenlerinki kabul olmamış sanırım
Bizim kabul oldu ama hala devam ediyor yazıyor
Red gözükmüyor ama devam ediyor olarak kalmış, üstekini yeni yaptım o değerlendiriliyor olmuş bakalım nolcak

Eklentiler

• IMG_2776.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar ablam şubatta doğum yaptı martin nisanın mayısın 3 ayında yatmış çocukları da 17 ve 13 yaşında önceki çocukların yaşı önemli değil her ay yatacak 3. Çocuğun parasi

Kendi başında otursa sıkıntı değil bırakıp gitti üstüne yemek yapıyordum tüm komşular kendine bu yüzden sırt çevirdi beni de bıktıracak gibi de benim oğlanda tek onun kızıyla oynuyor
Sen de açıkça ifade et bir daha olursa zaten kendine zor yetiyor insan bu zamanda

Red gözükmüyor ama devam ediyor olarak kalmış, üstekini yeni yaptım o değerlendiriliyor olmuş bakalım nolcak
Ben de tekrar başvuru yaptım. Şimdi de fiyat belirlendi yazıyor durum açıklaması

Kızlar ablam şubatta doğum yaptı martin nisanın mayısın 3 ayında yatmış çocukları da 17 ve 13 yaşında önceki çocukların yaşı önemli değil her ay yatacak 3. Çocuğun parasi
Ayy çok iyiymiş. Biraz işe yarar en azindan

Eklentiler

• 1000085108.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…