2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ne mutlu size o kadar dayanmışsınız Ben 6 sürdürmeyi düşünüyordum ama yok olmuyor ben
Emzirmek çok zor evet iki çocuğumu 2 yaşına kadar emzirdim ve çok bagimlilardi nefret etmiştim insan içine zor çıkıyordum bidaha dogurursam hayatta emzirmem mama yesin dedim mama aldım doğumdan önce ama bebeğimi görünce kıyamadım yine emzirdim buda çok bağımlı biyere gidemiyoruz illa emecek ama emzirmekte çok güzel sürekli temas etmek farklı bı duygu aslında

Ben de kıyamıyorum onu görünce. Anne olmak çok zor

Benim kız seviyor canım. Alt değiştirirken mutlu . Yıkarken ben ince müslinle yıkamaya başlıyorum. Suya alışınca sırtı ve kafasını yıkıyorum ağlamıyor. Aaa birde emzik olacak ağzında tabi

Kızlar bu kalça çıkığında bir belirti oluyor mu? Benim evham saatim geldi 2.ay kontrolümüz gelse de ultrasona girsek

Nerden bakıyorsunuz bir aylık olunca mı yatıyor acaba
Canım ilk öğretmenim ailem uygulamasını yükle orda E devlet ile giriş var ona bas sonra giriş oluyor çocuk ekle yazıyor bebeği ekliyorsun
Çocuklar yazan bölüm var ordan bebeğin ismine basıyorsun ödeme listesi yazıyor ordan bakılıyor

Yarın Bi bakayım da 1 ay dolunca veriyorlar herhalde biz daha yeni yaptık başvuruyu

Ben başvuru yaparken büyük oğlumu da yazmıştım oraya da yazarım herhalde
İlk öğretmenim ailem uygulamasında sanırım 1 tane çocuk seçiliyor internette öyle gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Siz ikisini de kontrol edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…