2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benimki de kendi saçını çekip ağlıyor jfjfjf zor alıyorum elinden
Çok komikler ya daha 1 aylıksınız ne bu öfke bu Celal
Ay hahahahha kahkaha attım helal et ya valla annelik ne kutsal şey bunları hep gösterelim şu cadılara
Valla ben de gülüyorum minnacık bir velet şekilden şekile sokuyor bizi sling de uyuyor şimdi yatağa koyunca uyanıyor yine o şekilde evi toparlamaya çalışıyouö

İyiyiz kuzum çok şükür çok teşekkür ederim. 11:10 da doğdu oğluşum teyzesi emzirdim uyuyor şimdi. Ayy imoşuumm çok güzel bir duygu
Ayy masallah bende bakıp bakıp aglıyodum bu benımmı dıyesutun olup olmadıgını ıyı kontrol et kuzucum sonra ac kalıyor yavrucaklar.süt henuz ınmedıyse mutlaka mama takvıyesı ver 30ml lık.

Kızlar yarın akşam kızların mezuniyet yemeği var. Nasıl yapicaz bebisle bilmiyorum. Var mı bir tavsiyeniz

Kızlar bebislerin tırnaklarına herhangi bir şey yaptinix mi? Ben hala eldiven kullanıyorum hiç istemesemde. Çiziyor çok fena. 1 aydan önce kesilmez dedi anneler birşeyde diyemiyorum

Kızlar bebislerin tırnaklarına herhangi bir şey yaptinix mi? Ben hala eldiven kullanıyorum hiç istemesemde. Çiziyor çok fena. 1 aydan önce kesilmez dedi anneler birşeyde diyemiyorum
Biz torpuluyoruz canim. Ebe bize de daha kesilmez dedi. Eldiven hic kullanmadik.

Ben 10. Günden itibaren falan kesiyorum niye kesilmezmiş ki? Yumuşak zaten derin olmadan chicconun tırnak makasıyla çok rahat kesiyorum. Eldiveni de neredeyse hiç kullanmadım elleriyle keşfetsin diye.

Ayy kızlar benim minigimin aylik kontrolü vardı eşim izin alıyım dedi gerek yok hava güzel biraz yürürüz sonra minübusle giderim dedim hastane yakın neyse şoförler pek bebekli almak istemiyolar bu ayrı sıkıntı hastaneye gittik normal insanlardan arabalı yaşlı kişilere fırsat yok asansör için sıra bekliyoruz benim kız başladı bağırmaya ne yapicami şasirdim çocuk resmen kriz geçirdi kızardı susmuyo emzirdim biraz sakinledi ama yinede çok huysuzdu dışarda sakin olan bebek bugün krize girdi kontrol güzel geçti dönüş yoluna geçtik bebisime bayramda giymeye kıyafet alıyım dedim ama kız sağolsun onada fırsat vermedi evin yanına geldik uyudu benim sokağımda halk bank Allah'tan hazır uyurken bakayım dedim para yatmış e devlette devam ediyor yaziyodu Nisan 29dan önce doğanlara yatiyomuş Mayıs ayininki Haziran'da yatacakmis onuda çekmiş oldum malesef ATM'den çekilmiyomus sıra yoktu çektim ama bugün kabus gibiydi panik atağım var araba sürmeye cesaret edemedim ama bugün kendimede kızdım bı araba kullanmayı öğrenmedim

Kızlar bebeğinizin burnunu nasıl açıyorsunuz? Serum fizyolojik döküp aspiratör ile çekiyorum ama sanki hırıltı var daha derinleri mi temizlemek lazım bilemedim. Tek burundan tazyikli serum fışkırtanlar var ama ben cesaret edemem öyle bişeye doktor Osman Gönülal’ın bir videosunu izledim günde 7-8 kez burun temizliği yapılmalı 4 ay sadece burundan nefes alıyorlar diyor tecrübeli anneler nasıl yaptınız ?

Ben banyo yaptırdıktan sonra serum fizyolojik sıkıp aspiratör ile çekiyorum bende derinlere inmiyorum ama açılıyor

Sen de açıkça ifade et bir daha olursa zaten kendine zor yetiyor insan bu zamanda
Valla artık kıza çok kızıyorum Bi daha almam seni eve falan diyorum annesinin yanında da diyeceğim 3 ay evde yoktuk iyice değişmiş huyu falan bende çekmek zorunda değilim benim çocuğum da yaramazda etrafa zarar verme huyu yok

Eldiven duyusal gelişim icin çok önerilmiyor canim ben törpüledim

Ben sadece serum fizyolojik yapıyorum ama onu da günde 1 yapıyorum. Osman hoca her emzirme öncesi yapın diyordu ama çok olmaz mı öyle bilemedim

Bebeklere bayramlık ne alacaksınız kızlar ya daha çok küçükler hava Bi soğuyor Bi sıcak oluyor kısa kol şort almak istemedim bugün bayağı gezdim bişey bulamadım şuan ağrıdan da kıvranıyorum çok yorulmuşum

Trendyoldan bebek törpüsü aldım onunla kısalttım ben eldiveni bıraktık.

Kızlar bugün büyük oğlum küçük oğlumun üstüne bastı aklımız gitti bişey oldu diye uyandırmak için yere yatırdım uyanmayınca da kaldırmadım o da görmeden birden kolu ve karnına mı kalbine mi ne bastı Allah dan yükünü tam vermedi küçük olan ne ağladı ne bi tepki verdi düşe kalka büyüyeceğiz herhalde böyle sakatlık çıkmazsa iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…