2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ayy kuzumm benımmm gozun aydıın hosgelmıs mınnosumuzsaglıkla buyusun ınsallah nasılsınız pekı ıyımısınız ıkınızde?
İyiyiz kuzum çok şükür çok teşekkür ederim. 11:10 da doğdu oğluşum teyzesi emzirdim uyuyor şimdi. Ayy imoşuumm çok güzel bir duygu

Kızlar bildiğiniz üzere kaç gündür düzenli sancı çekiyorum ama dün gece hiç uyumadım sancılarım çok fazla idi evde çığlık çığlığa idim biraz daha bekleyeyim evde dedim sabah saat beşte geldiğimde ebe iki cm açılman daha git evde biraz bekle zaman ilerleyince muayeneye doktoruna gel dedi. Eve gittim ama duramıyorum Sıcak duş aldım sancım geldikçe egzersiz yaptım ıkındım falan en son dayanamıyorum anne kalk gidelim dedim. Saat 8:40 civarı idi. Geldim direk doğumhaneye aldılar doktorum açıklığa baktı 9cm olmuş dedi biraz daha yürüyüş falan 10 cm oldu bebek indi aşağıya tam doktorum geldi. Gece hiç uyumadım bir şey de yiyemedim kusuyordum, ishal de olmuştum ve tabi güç kalmadı bende uzun uzadiya ıkınamıyordum. Doktorum az bir şey kesi açtı ve ne gücüm varsa ittirdim bebeği 2 buçuk saat sonunda doğurdum bebişimi.

Ben de tekrar başvuru yaptım. Şimdi de fiyat belirlendi yazıyor durum açıklaması

Ayy çok iyiymiş. Biraz işe yarar en azindan
Senin başvurunda sadece yardım yazıyor bizim başvuruda doğum yardımı farklı bir şeye mi başvurdun acaba

Yaaa kuzum gözün aydın güle güle büyüt minnoşunu

Ben çekmeye çalışırken hırslanıp daha hızlı emiyor söyleniyor bide, en son bi bakıyorum lastik gibi uzatmış ucunu
Ağzını açıyor benimki de tam istediği gibi kavrayamazsa çığlık atıp aranıyor bana vurmaya itmeye başladı bir de. Karnımda nasıl çılgınsa şuanda da aynı devam ediyor

Ağzını açıyor benimki de tam istediği gibi kavrayamazsa çığlık atıp aranıyor bana vurmaya itmeye başladı bir de. Karnımda nasıl çılgınsa şuanda da aynı devam ediyor
Of benimki de aynı hem beni itiyor hem de meme ağzında dursun istiyor o nasıl olacaksa kesip ağzına koyacağım herhalde

Eveet nasıl güçlü itiyor dimi kolyemden tuttu sabah çekti anneye şiddet var yetişin komşular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…