2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bende ne alicami bilmiyorum yazlık üşür mü ama ince kiyafetlerle bile terliyo

Şu oksaparin dili olsa da konuşsa bırakıp bırakmamak konusu beni ayrı yordu hergun vücuduma iğne batırmak ayrı yordu çok şükür bugünleri gördüm
Doğumdan sonra da kullandınız mı
Doktorum bir ay kullanacaksın dedi son haftadayım hiç elim gitmiyor kollarımın arkaları mosmor ve şiş

Maşallah, istediğin gibi bir olmuş çok şükür sağlıkla büyüt kuzuyu

kızlar tek tek alıntılayamadım, hepinize tek tek çok teşekkür ederimm
imagination forever evet kontrol ediyorum kuzum, zorla uyandırıyorum benim oğlanı emain diye. Ben öncesinden sağım yapıp biriktirmeye de başlamıştım
A annelikyolunda4 senin de gözün aydın canım, sağlıkla büyüt bebişini yaa iki dakika var aramızda desene benim de gece üç gibi suyum geldi sızıntı şeklinde geliyordu

Bende ne alicami bilmiyorum yazlık üşür mü ama ince kiyafetlerle bile terliyo
Gaziantep biraz hava durumundan dengesiz gidiyor ben bile üşüyorum kaç gündür 1 aylık falan olsa toparlansaydı yazlık düşünürdüm de daha bayram da 20 günlük oluyor üşür diye düşünüyorum

Şu oksaparin dili olsa da konuşsa bırakıp bırakmamak konusu beni ayrı yordu hergun vücuduma iğne batırmak ayrı yordu çok şükür bugünleri gördüm
Bana doğumdan sonra 10 tane yazmışlardı o bile zor geldi bitse diye dua ediyordum seni hiç düşünemiyorum canım bugünleri gördün şükür

Haziran annelerinden gelen bir annemiz vardı dün sezaryen olacak idi nickini bulamadım, o nasıl oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…