• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    212
Bugunler hic gecmeyecekmis gibi hissediyorum her hafta farkli bir sorunla ugrasiyoruz bugun 34 gunluk oldu gece sadece iki saat uyudu uykusu da var ustelik yani esniyor surekli ama tam dalamiyor, uzerine reflusu cikti memeden sonra gegirmeyi reddediyor uc dort farkli pozisyon deniyorum asla cikartmiyor sonra yatirdigim an ogurmeler basliyo ardindan kusma ve uyaniyo tam olarak 🙃 hicbir yerde de uyumuyor juno aldim o da coktu givi geliyor cocuk icinde cok iki buklum oluyor boynuyla gogsunarasinda parmak mesafesi kalmiuyor direkt besigine yatirinca gozunu aciyor mecbur yanyana yatakta yatiyoruz o zaman da ben bi sey olacak dusuncesiule kipirdayamiyorum uyuyamıyorum.. uzerine iki kere ayni memeden mastit oldum. Simdi memeyi bir haftadir asla tam olarak acamadim sagiyorum sut baya az geliyor o memeden. Acaba diyorum komple mi sutum azaldi ama o zaman da cocuk memeden cekilince siktigimda sut gelmezdi heralde bilemiyorum🫠 uyku duzenini birakin daha yatacagi yeri bile duzenleyemedim.. surekli agliyorum aglamasam bile suratim hep asik.. bahceye arabayla indirdim bi kez bu sefer de herkes disarda mutlu diye agladim hahahahs burnumu birakin evden odadan yataktan bile cikarmiyorum gecen gun bir yudum su icmedim esim isten gelene kadar… yalniz degilsiniz bunlari hisseden biri varsa.. hicbir sey benim icin ilk iki hafta kadar kotu degil ama tunelin sonunda isik goremiyorum su an.. memeye yapisik bir cocuk ve tukenen ben oldum. Memeyi agzindan cektigim gibi agliyor hele alt degistirme ust degistirme bahsetmiyorum bile tam bir yaygara kopariyor komsular etini oopariyoruz sanicak oysa sadece altini degistiriyorum🙃🙃 zamana biraktim her seyi ama cok tukenmis hissediyorum. Bebekle yalniz disari cikmak soyle dursun esimle doktora goturmek bile cok yorucu geliyor. Doktor cocugu muayane ettigi an aglamaya basliuo emzirmeden susmuyo ve biz doktorun yaninda maksimum 3 dk kalabiliyoruz sjsjjsjs cok uzun yazdim ama okudugum kadariyla sorunla hep benzer. En azindan tam delirmeden kapattigim gun icin sukur ediyorum 😆

Güzel anneler iyi pazarlar herkese 💐 Bebisleri nasıl giydiriyorsunux? Özellikle sıcak şehirde yaşayan arkadaşlarım. Normalde bildiğimi okuyan biriyim ama bebek konusunda anneler kafamı çok karıştırıyor. Sanki kalın giydiriyorum yaaa
İyi pazarlar canım, istanbuldayım ben 23 derece hava sadece iç zıbını var kısa kollu. Geceleri serin olunca tulum giyiyor ama gündüz kollar bacaklar açık. Sen nasıl üşümüyorsan çocuğu da öyle giydir dedi Dr

Kızlar selam nasıl gidiyor bebişlerle vakit benim baya zamanımı alıyor 3 çocuk buraya çok giremiyorum . Konuşuldu mu grupta çok bakamadım önceki konuşmalara doğum parasına nasıl başvuru yapılıyor kızlar her ay yatırılan e devletten mi yapıyoruz bana bilen bi arkadaşım yazabilir mi

Sağım yapıp biberonla veren kızlarım sütünüzü dışarıda ne kadar süre bekletip veriyorsunuz? Ben sağım yapmıyordum da hiç bugünden itibaren yapayım artık dedim.
Ben direkt biberona koyuyorum sağdığımı kuzu, dolaba koyuyorum sonra. Biberon ısıtıcım var ona atıyorum vereceğim zaman. Hava sıcak korkuyorum dışarda bozulur diye

Ben direkt biberona koyuyorum sağdığımı kuzu, dolaba koyuyorum sonra. Biberon ısıtıcım var ona atıyorum vereceğim zaman. Hava sıcak korkuyorum dışarda bozulur diye
Bu da mantıklı geliyor canım. Ben mamajoo stirilizatör almıştım bu cihaz süt de ısıtıyor. 🙏

Oglumun boynunun alti kizarmis ne yapabilirim

Eklentiler

• 20250601_134044.webp
    20250601_134044.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 45
Ayyy kızlar ben de bu boğazda kalma işi sadece bende oluyor sanıyordum. Çok korktum bebeğim yutamıyor diye, direk yan yatırıp çıkarmasını sağlıyordum. Umarım geçici bir durumdur
Bide bazen uyurken bir şey yutmaya çalışıyor gibi yapıyor normal mi bu da?

Ayyy kızlar ben de bu boğazda kalma işi sadece bende oluyor sanıyordum. Çok korktum bebeğim yutamıyor diye, direk yan yatırıp çıkarmasını sağlıyordum. Umarım geçici bir durumdur
Bide bazen uyurken bir şey yutmaya çalışıyor gibi yapıyor normal mi bu da?
Benimde göğsümde tazyik var az da olsa sütüm. O yutkunmaya ek olarak öğürüyor birde benimki reflu gibi ama kusma yok sadece huzursuz ediyor bebeği işte bende kontrole gidince sorucam

Benimde göğsümde tazyik var az da olsa sütüm. O yutkunmaya ek olarak öğürüyor birde benimki reflu gibi ama kusma yok sadece huzursuz ediyor bebeği işte bende kontrole gidince sorucam
Benim de kontrolüm pazartesi soracaktım doktora buradakilere de sorayım dedim, tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bebeğim emdikten bir süre sonra bir kısmı kenarlardan sızmaya başlıyor sütümün, öğürme bir iki kere eşlik etti yutkunmaya.

Benim de kontrolüm pazartesi soracaktım doktora buradakilere de sorayım dedim, tazyikli olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Bebeğim emdikten bir süre sonra bir kısmı kenarlardan sızmaya başlıyor sütümün, öğürme bir iki kere eşlik etti yutkunmaya.
İlk başta boğulcak gibi oluyo bebek tazyikli oldığu zaman. Onun için de önden elle azıcık sağıp tazyiğini geöirin diyolar. Bi de çok öne doğru eğilerek oturmamaya çalış

Sıktığında ip gibi gelen varsa o tazyiktir cnm benim ilk bebekte öyleydi aşırı tazyikli gelirdi ağzından sızardı obur göğüsten çeşme gibi akardı 6 hafta sonra terbiye oluyor göğüsler düzeliyor . Benimki o ogurmeyi her emzirme sonrası yapıyor rahatsız olup uyanıyor dün 2 den beri emziriyorum acaba doymadı mi diye sagdigimi da verdim yine yatmadi gaz sancısı sanırım 🥴

İlk başta boğulcak gibi oluyo bebek tazyikli oldığu zaman. Onun için de önden elle azıcık sağıp tazyiğini geöirin diyolar. Bi de çok öne doğru eğilerek oturmamaya çalış
Tamam canım teşekkür ederim bir de öyle deneyeyim
Sıktığında ip gibi gelen varsa o tazyiktir cnm benim ilk bebekte öyleydi aşırı tazyikli gelirdi ağzından sızardı obur göğüsten çeşme gibi akardı 6 hafta sonra terbiye oluyor göğüsler düzeliyor . Benimki o ogurmeyi her emzirme sonrası yapıyor rahatsız olup uyanıyor dün 2 den beri emziriyorum acaba doymadı mi diye sagdigimi da verdim yine yatmadi gaz sancısı sanırım 🥴
yani böyle fışkırır tarzda diyorsan öyle gelen yok canım ama sızıyor sütüm ağzından. Ay bu bebişler hep korkutucak bizi desenize :)

Back
X