2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Göğüs ucum yara olmuş ikiye ayrılmış resmen büyük oğlandan kalma defermasyon sanırım o yüzden ağrıyor bu oğlumda bazen sadece ucunu tutuyor öldürüyor bizimde dil bağı var doktora gösterdim o kadar sıkıntılı bişey değil mudahale etmeye gerek yok emmesinde sıkıntı yoksa dedi tam ucunda değil biraz geride

Günde 1 kere gece yatmadan mama veriyorum büyük ihtimalle mamanın da etkisiyle böyle uyudu diyorum ama vicdanıma anlatamıyorum
Ben mama da vermiyorum canım acıkınca illa uyanıyorlar zaten yine doktora danış rahat etmiyorsan alarm kur uyandır

kızlar emzirirken regl olma ihtimalimiz var mı ? 33. Gün bugün 2 hafta önce kesilmişti kanamam hafif kasık ağrılı regl kanaması gibi bir kanama başladı
Tabiki oluyor canım kiminin hemen başlıyor regl ben 2 sene olmamıştım doktor emzirmeyi bırakırsan olursun dedi öyle de olmuştu sonrasında da hamile kalmıştım zaten

Bizim oğlan kaka yapmıyor ya bugün 3. Günü masaj falan da yapıyorum ama gaz çıkarıyor kaka yok

Hmm anladım, belki silikon başlık kullanabilirsiniz burada çok tavsiye edildi.
Dil bağı için de çocuk doktorları öyle diyor gerçekten. Bana da öyle demişti hastanedeki doktor, kiloya odaklanalım, kilo alıyorsa sorun değil filan diye. Ama götürdüğüm diş hekimi keselim dedi, ben de bayağı olumlu değişim gördüm kesildikten sonra. Hem bebeğin emmesinde hem de emzirirken kendi konforumda. Dil bağı olan çocuklar hemen yoruldukları için yeterli ememeyebiliyorlar. Dil bağı varken kilo alması bayağı yavaştı bizimkinin. Bence siz de bir çocuk diş hekiminden görüş alın bu konuda.

Kızlar süt sağımını ne ile yapıyorsunuz ? Şuan meme reddi yaşıyoruz göğüslerim de aşırı şişti hemşire elle sağ dedi ama beceremedim pompa gibi birşey alayım diyorum. Birde mama kullanan varsa hangi mamayı tercih ettiniz

Emmesinde Bi sıkıntı yok ben daha erken bıraktırıyorum da dediğin gibi Bi daha ki kontrolde yine sorayım kesseler iyi olur konuşmasında da sıkıntı yaratabilir ilerde

Süt sağma makinesi alsan canım manüel alma ama o da çok zor oluyor sağarsan sütünü verirsin hiç olmazsa mamaya ek olarak

anne tarafımız hep oluyo baba tarafımı bilmiyorum. Süt korumuyor bizi
Ya benimki de regl çok yüksek ihtimalle. Doğum sonrası olan kanama gibi değil bu kıvamı yoğunluğu vs ay hiç özlememişim ya . Kasıklarımda ağrı var. Ama işin enteresanı ben çok ağrılı adet olurdum doğumdan sonra geçer diyorlardı hakikaten o eski süründüren ağrı yok. Ama bildiğin regl ağrısı

Canım mochi şarjlı olandan 2 tane aldım onu kullanıyorum bir de mama olarak hipp . Doktorlar mama önermiyor yasakmış ben de en iyisi bu diye biliyorum

Bizim oğlan kaka yapmıyor ya bugün 3. Günü masaj falan da yapıyorum ama gaz çıkarıyor kaka yok
1-2 gün yapmaması normal diyorlar da , 3 günden sonra yine yapmazsa bir götür hastaneye kesin. Kısa emiyor demiştin belki iyi çekemiyordur sütü memende kalan süt de sana ağrı yapar. Sarılığı ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…