2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Çok teşekkürler canum. Aptamilin mamasını aldım. Günde 25 mg dedi. Teşekkür ederim zaten perşembe
Günü için yeniden çağırdı. Tam 7. Gün oluyor

Hayırlı olsun ve geçmiş olsun :) benim kız da ıkınmalara başladı ben de çok peynir/yoğurt tüketiyorum onlar mı rahatsız etmeye başladı diye düşündüm. Şimdi banyo yaptırıp yatırdım 2 saattir uyuyor çok şükür. Eğer devam ederse ben de damlaya başlayacağım muhtemelen. Süt ürünlerini kesip deneyeyim bir de

Çok teşekkürler. Emiyor şükür canım. Bizim de yüzde 10 kilo kaybı olmuş. Üç gün sonra gel dedi. Ben emzirmeyi arttırdım. Üç gün sonra duruma göre karar veriyim diyorum.

Benim kızım yüzde 5 kaybetmişti. Yüzde 10.a kadar normal dedi Dr.
Bizimki de 3070 gr doğdu 37. Haftada.
300 gr kaybetmiş. Bu da yüzden10 a tekabül ediyor. Bugün 4. Gündeyiz. Üç gün sonra doktora gidicez yine.mama yerine Emzirmeyi arttırıp duruma bir bakıp üç gün sonra duruma bakayım diyorum.

Çok teşekkürler. Emiyor şükür canım. Bizim de yüzde 10 kilo kaybı olmuş. Üç gün sonra gel dedi. Ben emzirmeyi arttırdım. Üç gün sonra duruma göre karar veriyim diyorum.
Sen sık sık emzirmeye çalış. Hatta imkanın varsa sağıp , emzirme üstüne kaşıkla ya da enjektörle ver. Çok uyuyorlar ilk zamanlar fazla ememiyorlar ben öyle sağıp ek olarak vererek kilo aldırdım. İnşallah hızlıca alır kaybettiklerini

Valla 1 saat nasıl emzirecen mideleri ne kadar ki emselerde kusuyorlar zaten
1 saat aralıksız emmiyorlar aslında bir kısmı dinlenme uyuklama ile geçiyor çeneleri yoruluyor tabii. O yüzden uzun tutmamızı istiyorlar diye düşünüyorum

Bu bebekler sayesinde astrolojiye olan inancım arttı Boğa burçları obur olur derlerdi öyleymiş

Aa ben hep bitirdiğim saati sayıyorum ama zaten 1 saat sürüyo emmesi, hemen ye seans gelir o zaman
Bana emzirme danismanim ve doktorum dogurdugum zaman boyle anlatti ama siz danisin kendi doktorunuza ama evet hemen geliyordu valla ilk ay cok zordu simdi de hemen uyaniyor ama en azindan saat tutmuyorum artik

Aynen bir deneyın tamamen gaz sorunu ortadan kalkmaz sanırım ama bır müddet rahatlamasına yardımcı olur inşllah.

Benim kuş bütün gün doğru düzgün uyumadı akşam üstü banyo yaptırıp yatırdım , 3 saattir filan uyuyor maşallah diyeyim. Bu gece beni yine ayağa dikmek için enerji topluyor sanırım
Benimki de oyle gündüz uyuyor gece hiç uyumuyor insallah yavaş yavaş düzene girer

Tam bir gazmana sahibim maflor damla iyi gelmişti ama acı elma yağı diye birşey var ayak tabanına sürüyorsun mis gibi oluyor çocuk rahatlıyor

Bizde son dakika boğayı yakalamışız ama obur olmamış oğlum akşam 8 buçuk - 9 gibi yatırdım 11 gibiydi Bi kere ağladı aldım sadece 2 dk emdi uyudu ne kadar uğraştıysam uyanmadı acıkınca uyanır dedim yok 12 buçukta aldım altını falan değiştim gıdıkladım ettim yok yine uyanmadı şimdi kalktım hala uyuyor zorla uyandırdım da emiyor kaldırmasam yatacak şekeri düşer diye korktum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…