- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #31.481
Çok teşekkürler canum. Aptamilin mamasını aldım. Günde 25 mg dedi. Teşekkür ederim zaten perşembeGözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahsarılığın pik günü 7. gün demişti doktor bana bu sebeple sizin gidişatta yükseleceğini öngörmüş olabilir ben senin yerinde olsam doktora güvenir mama takviyesi yapardım şırınga veya kaşık biberon ile verebilirsin bebişin sağlığı herşeyden daha önemli
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun :) benim kız da ıkınmalara başladı ben de çok peynir/yoğurt tüketiyorum onlar mı rahatsız etmeye başladı diye düşündüm. Şimdi banyo yaptırıp yatırdım 2 saattir uyuyor çok şükür. Eğer devam ederse ben de damlaya başlayacağım muhtemelen. Süt ürünlerini kesip deneyeyim bir deMerhaba arkadaşlar uzun zamandır (3 4 aydır) sizleri takip ediyorum en son üye olup aranıza katılayım barı dedimmesaj yazma kısmını bulamamıştım meğer tarayıcı ile alakalıymıs sonunda buldum yazıyorum herkesın doğumunu tebrık ederım bende mayıs da doğum yapanlardanım. Bızım de gaz sorunumuz var sab s. kullanmaya basladık ıkı gundur. Duzenlı kullanılmazsa fayda etmıyormus o yüzden ıkı gundur duzenlı kullanıyoruz. Yıne ıkınması oluyor ama huzursuzluğu baya azaldı. Ben süt tuketmıstım o çok gaz yaptı oğlumda o yüzden artık gaz yapacak ne varsa çok dıkkat edıyorum gerıleme oldu şükür.
Tamamdır teşekkür ederim.?Bizimde oldu mama takviyesi yaptık 3 gün şırınga ile verdim memeyi bırakmasın diye. Şuan memeden devam ediyoruz mutlaka verin bence kilo kaybı önemli Hipp içeriği iyi bir mama
Çok teşekkürler.Hayırlı olsun gözün aydınmaksimum %10 düşüş bekleniyor. Bizde de 5. gün %10 bir kilo kaybı olmuştu. Bizimki emiyordu süt de vardı ama dil bağından dolayı yeterince beslenemedi. Dil bağı kesildikten sonra 2 gün içerisinde kilosu arttı dr mama vermene gerek yok dedi. Eğer %10 u geçen bir kayıp olursa mama vermeyi tavsiye ediyorlar. Sarılık daha yükselebilir eğer beslenmesi iyi olmazsa. Emme durumu nasıl ?
Bizimki de 3070 gr doğdu 37. Haftada.Benim kızım yüzde 5 kaybetmişti. Yüzde 10.a kadar normal dedi Dr.
Teşekkür ederim canımBen tam 1 saat sonra odamızdaydım canım
Sen sık sık emzirmeye çalış. Hatta imkanın varsa sağıp , emzirme üstüne kaşıkla ya da enjektörle ver. Çok uyuyorlar ilk zamanlar fazla ememiyorlar ben öyle sağıp ek olarak vererek kilo aldırdım. İnşallah hızlıca alır kaybettikleriniÇok teşekkürler.Emiyor şükür canım. Bizim de yüzde 10 kilo kaybı olmuş. Üç gün sonra gel dedi. Ben emzirmeyi arttırdım. Üç gün sonra duruma göre karar veriyim diyorum.
Tamam canım çok teşekkür ederimSen sık sık emzirmeye çalış. Hatta imkanın varsa sağıp , emzirme üstüne kaşıkla ya da enjektörle ver. Çok uyuyorlar ilk zamanlar fazla ememiyorlar ben öyle sağıp ek olarak vererek kilo aldırdım. İnşallah hızlıca alır kaybettiklerini
Valla 1 saat nasıl emzirecen mideleri ne kadar ki emselerde kusuyorlar zatenDoktor diyor 1 saat emzir. Hızlı emiyor doyunca da bırakıyor ve ağzını tekrar açmak istemiyor.
1 saat aralıksız emmiyorlar aslında bir kısmı dinlenme uyuklama ile geçiyor çeneleri yoruluyor tabii. O yüzden uzun tutmamızı istiyorlar diye düşünüyorumValla 1 saat nasıl emzirecen mideleri ne kadar ki emselerde kusuyorlar zaten
Bana emzirme danismanim ve doktorum oyle soyledi dogurdugum zaman.. ben de hep oyle yaptim ilk ay ama siz kendi doktorunuza danisin tabii kiAllah Allah ben 5.40 hesaplıyordum hep
Bana emzirme danismanim ve doktorum dogurdugum zaman boyle anlatti ama siz danisin kendi doktorunuzaAa ben hep bitirdiğim saati sayıyorumama zaten 1 saat sürüyo emmesi, hemen ye seans gelir o zaman
Aynen bir deneyın tamamen gaz sorunu ortadan kalkmaz sanırım ama bır müddet rahatlamasına yardımcı olur inşllah.Hayırlı olsun ve geçmiş olsun :) benim kız da ıkınmalara başladı ben de çok peynir/yoğurt tüketiyorum onlar mı rahatsız etmeye başladı diye düşündüm. Şimdi banyo yaptırıp yatırdım 2 saattir uyuyor çok şükür. Eğer devam ederse ben de damlaya başlayacağım muhtemelen. Süt ürünlerini kesip deneyeyim bir de
Benimki de oyle gündüz uyuyor gece hiç uyumuyor insallah yavaş yavaş düzene girerBenim kuş bütün gün doğru düzgün uyumadı akşam üstü banyo yaptırıp yatırdım , 3 saattir filan uyuyor maşallah diyeyim. Bu gece beni yine ayağa dikmek için enerji topluyor sanırım
Sağım yapıyor musun? Yapmıyorsan kesinlikle yap canim mastit olursun. Her emzirme sonrası göğüslerin yumuşayana kadar sağKızlar göğüslerim aşırı şiş yürürken bile acıyor, bebiş yeteri kadar emmiyor kem reddi var omdan mı bilmiyorum ne yapmam lazım
Emmiyor ki maalesef… veriyorum ama asla emmiyor. Elle sağımı gösterdi hemşire yaptı güzel süt geliyordu ben beceremedim ben bu işi beceremiycem galibaSağım yapıyor musun? Yapmıyorsan kesinlikle yap canim mastit olursun. Her emzirme sonrası göğüslerin yumuşayana kadar sağ
Tam bir gazmana sahibim maflor damla iyi gelmişti ama acı elma yağı diye birşey var ayak tabanına sürüyorsun mis gibi oluyor çocuk rahatlıyorKızlar gaz için ne kullanıyorsunuz, Dr a sorcam ama doğal yöntemler var mı önerebileceğiniz. Aslında gaz da çıkarıyor sürekli, ama bir kasılıyor ıkınıyor kıpkırmızı oluyor anlamadım. Çıkardığından daha mı fazlası var acaba
Bizde son dakika boğayı yakalamışız ama obur olmamış oğlum akşam 8 buçuk - 9 gibi yatırdım 11 gibiydi Bi kere ağladı aldım sadece 2 dk emdi uyudu ne kadar uğraştıysam uyanmadı acıkınca uyanır dedim yok 12 buçukta aldım altını falan değiştim gıdıkladım ettim yok yine uyanmadı şimdi kalktım hala uyuyor zorla uyandırdım da emiyor kaldırmasam yatacak şekeri düşer diye korktum artık1 saat aralıksız emmiyorlar aslında bir kısmı dinlenme uyuklama ile geçiyor çeneleri yoruluyor tabii. O yüzden uzun tutmamızı istiyorlar diye düşünüyorum
Bu bebekler sayesinde astrolojiye olan inancım arttı Boğa burçları obur olur derlerdi öyleymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?