2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Canım sarılık düşük dedi doktor. Kilo kaybından dolayı mama verdi
Ama sizlerde de doğumdan sonra kilo kaybı oldu mu?
Bizimde sarılık 10 çıktı kan uyuşmazlığımız olduğu için normal dedi. Kilo artışı az olduğu için sütümü emme süresini falan sordu yetersiz görürsen mama vermekten çekinme dedi sadece

4.5 saat uyumuş benim bebek de ben alarmı bile duymamışım şu an vicdan azabından ölüyorum bebeğin kan şekeri düştüyse diye 16-17 günlüğüz

4.5 saat uyumuş benim bebek de ben alarmı bile duymamışım şu an vicdan azabından ölüyorum bebeğin kan şekeri düştüyse diye 16-17 günlüğüz
Bize en baştan beri 3-4 saatte bir uyandır geceleri diyorlar. Bana da oldu alarmı kapatıp uyuduğum bazı geceler, hiç bi şe de olmadı. Kilo alması iyi gidiyo. Canınızı hiç sıkmayın, hiç bi şe olmaz günde bi kere 4.5 saat sonra emdi diye

Bizimki de bugün çok uyudu ben uyandırmaya çalıştım uyanmadı ama ondan yattı akşam 8 buçuk-9 gibi yattı 11 de ağladı diye kaldırdım sadece 2 dk emdi
uyudu uyansın diye bayağı uğraştım uyanmadı gece 2 de zorla uyandırdım geri 2 buçuk da yatağa bıraktım 5 de uyandı şimdi uyuyor bende şekeri düşecek diye korktum

1 saat oturamam bile ben zaten göğsümün ağrısından zor emziriyorum
Niye ağrıyor o kadar göğsünüz? Bi ebeye sordunuz mu? Normal değil o kadar ağrıması. Bizim dil bağı kesilmeden önce çok acıtıyordu mesela, ağzını iyi açamıyordu. Sizin konforunuz da çok önemli emzirme için, yoksa sürdürmesi çok zor.

Benim kızımda 5 saat uyumuş. Ben alarm kurmuyorum artık
Bişey olmaz umarım canm

Günde 1 kere gece yatmadan mama veriyorum büyük ihtimalle mamanın da etkisiyle böyle uyudu diyorum ama vicdanıma anlatamıyorum

kızlar emzirirken regl olma ihtimalimiz var mı ? 33. Gün bugün 2 hafta önce kesilmişti kanamam hafif kasık ağrılı regl kanaması gibi bir kanama başladı

1 saat oturamam bile ben zaten göğsümün ağrısından zor emziriyorum
Geçmiş olsun canım inşallah düzelir

İnternetteki doktorlar annenin gazı bebeğe geçmez diyor ama benim doktorum bana tuvalete rahat çıkabil dedi dün. Yediğine dikkat et gaz yapan şeyler yeme demedi ama aynı kapıya çıkıyor söylediği şey. Bu konuda doktorlar ortak bir fikre sahip değil gibi. Ben taze fasulye yedim bu arada nedense kuru bakliyatlardan daha masum geliyor gaz konusunda taze fasulye de yemeyeceksek ne yiyeceğiz Benim acı sever olmam gaz konusunda en büyük problem olabilir yememeye çalışıyorum ama az az da yiyorum Bence azar azar yemek iyi olabilir.

Bence de geçiyor ya mesela ben ilk günden beri kimyonlu su içiyorum fayda sağladığını düşünüyorum o nedenle baya dikkat ediyorum yediklerime. deneyeyim bende taze fasulyeyi inşallah gaz yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…