2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kırk başı derler bizde 40 bitiminde yada bitmesine yakın olunur sende öyle olmuşsun. Benim bu defaki ağır geçecek ben çok yoğun kanama görmedim adette o yoğunluk olacak sanırım. Sende çekeceğini çektin sanırım doğum sonrası bari şimdi kolay geçsin.

şişlik geçyi mi

Şükür sarılığımız yok canım yüzünde vardı önce şimdi yok bakalım bugün de yapmazsa yarın mecbur götürürüz

Merhabaa umarım herkes çok iyidirruzun süre sonraa girebildimm nasıl hala aktif olabiliyorsunuz çok özendimmmm benim oğlum galiba çok yaramazz bugün neyseki kucak haricinde biraz uyumak istedi ve telefonu elime alabildimm.Varmıı başka anne kucağından inmeyen minnoşlarrr?

Bizimki de inmiyor canım, buraya da yazmasam kafayı yerim herhalde tek sosyal aktivitem burada vakit geçirmek

Grubun çoğu bebişi kucak bebeği canım benimki de dahil.

Canım emzirme danışmanlığı al mutlaka nekadar erken okadar kolay emiyorlar. Bu arada da sağ mutlaka ateş filan yapar Allah korusun.
Aldım meme reddi oluşmuş sabırla dene o zamana kadar mama ver dediler göğüslerimi de elle sapmayı gösterdi ama evde yapamadım süt geliyor damlıyor orda hemşire kabı doldurmuştu ben yapamadım

Canım proctoglivnol diye bı ilaç kullandım emzirme döneminde kullanılan sıcak suyla sürekli o bölgeyi yıkadım kabız olmamaya çalıştım mecburen bunun içinde ilaç kullandım duphalac bide akşamları yatarken basurlarin üzerine kantaron yağına batırdıgim pamuğu koydum 1 hafta içinde söndü basurlar çok şükür şuanda gayet iyiyim

Bizimki de inmiyor canım, buraya da yazmasam kafayı yerim herhalde tek sosyal aktivitem burada vakit geçirmek

Grubun çoğu bebişi kucak bebeği canım benimki de dahil.
Yaa ciddimii okuyamadım geçmiş mesajları ya bende 45 günlük olana kadar çok keyifliydi hatta ankara, istanbul gezisi bile yaptımm ama 45 günden sonraa ağlamalarr kucak istemeler başladııı sizdede kucakta uyuyor yerine koyunca uyanıyormuuu buna nasıl bir çözüm buldunuzz

Canım yarın bebişimiz küvezden çıkıyor oda da beraber kalacaz perşembede evimize getirecez Allahın izniyle sende beni hep sormuştun mesaj atmıştın haber vereyim dedim

Ben çözüm bulamadım maalesef çoğu zaman kucakta uyuyor bazen derin uyuduğundan emin olduğumda yatağa koyuyorum yine gözünü açıyor yanına yatıyorum resmen dibine giriyorum ki öyle dalıyor. Zor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…