2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Yaa o kadar klasik müzik filan açıyorum ben asla işe yaramıyor, akşam yatarken mutlaka bir danalar bostana giriyor , bildiğim tek ninni de bu artık uydurmasyon sözler yazmaya başladım 😂
Ben artık pedogoglaron önerdiği ninni , 5 dkda uyutan müzik dinlemekten gına geldim notaları ezberledim 🫨🫨😅

kızlar lohusalık bitti ama sıcak basması bitmedi beni 🥵 yanıyorum ya resmen benim gibi olan var mı şu beş kiloluk bidonla su içen abla vardı ya o olmama az kaldı

Ben artık pedogoglaron önerdiği ninni , 5 dkda uyutan müzik dinlemekten gına geldim notaları ezberledim 🫨🫨😅
İşe yaramıyor ya şuan mesela süpürge sesi açık. Uyurken süpürge tercih ediyoruz biz 😂 10 saatlik versiyonu telefona indirdim yoksa internet filan kesilir de durursa anında uyanıyor

İşe yaramıyor ya şuan mesela süpürge sesi açık. Uyurken süpürge tercih ediyoruz biz 😂 10 saatlik versiyonu telefona indirdim yoksa internet filan kesilir de durursa anında uyanıyor
Ben beyaz gürültü ve pedogoglaron önerdiği ninni.. bazen de spotyden neen neen sesi 🤣🤣🤣 kız uyumuyo ama eşimle ben uyuyakalıyoruz 😅

2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil mi 🥲 sizde durumlar ne

2.5 aylık oğlum akşam saat 9 dan gece 3'e kadar uyumuyor. Hatta artık kucakta da durmuyor. Evde kucağımda gezmek istiyor. Uyanıklık süresi çok fazla değil mi 🥲 sizde durumlar ne
Biz 2 aylık olmak üzereyiz, 9-12 , 12-3- 3-6 gibi gece uykusu. Ama gündüz yarım saat yarım saat uyuyor akşam 9 a kadar böyle

Biz 2 aylık olmak üzereyiz, 9-12 , 12-3- 3-6 gibi gece uykusu. Ama gündüz yarım saat yarım saat uyuyor akşam 9 a kadar böyle
Bizim de gündüz böyle. Gece 3 de yatıyor. Sabah 7 gibi uyanıyor. Sonra 9-11, 11-13 şeklinde ilerliyor. Saat 1 e kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Saatimiz kaymış gibi ama daha erken uyutamiyorum. 1.30 gibi uyudu dün 15 dk sonra yeniden uyandı. 3.30 a kadar uyumadı. Baykuş gibi olduk iyice

Bizim de gündüz böyle. Gece 3 de yatıyor. Sabah 7 gibi uyanıyor. Sonra 9-11, 11-13 şeklinde ilerliyor. Saat 1 e kadar uyuduğumuz için ev işleri yetişmiyor. Saatimiz kaymış gibi ama daha erken uyutamiyorum. 1.30 gibi uyudu dün 15 dk sonra yeniden uyandı. 3.30 a kadar uyumadı. Baykuş gibi olduk iyice
Ben de gündüz hiçbirşey yapamıyorum max kahvaltı. Şimdi yarının yemeğini yaptım mesela. Gece rutinimiz güzel de gündüze hala alışamadık

Susayım susayım dedim ama arkadaşın sana mı güvendi çocuk yaparken yorumuna karşılık “kendi çocuğu olmadı evlatlık” lafın çok talihsiz ve can sıkıcı. Lütfen bunu başkalarının yanında dillendirme (böyle düşünsen bile ) insanların farklı hassasiyetleri olabilir ve farketmeden kırıcı olabilirsin. Beni çok rahatsız etti açıkçası. Demek ki karşılıklı böyle bir süreciniz var ki o da sana çocuk bırakmayı teklif ediyor. komşun senden yardım istediyse net bir şekilde müsait olmadığını söyleyip geri çevirebilirsin çocuğunun evlatlık olmasının konu ile ne alakası var.
Sana mı güvenip çocuk yaptı dediği için dedim evet hassas bir konu söylemesem daha iyi olurdu doğru diyorsun 😔 bana güvendiği için bırakıyor ama önceden kabul ediyordum şuan 2 küçük olduğu için uzak durmaya çalışıyorum direktte söyleyemiyorum çünkü binada bu şekilde bırakıp gitmesini kimse kabul etmiyor bunu kendi de biliyor biraz kendi de düşünse artık en ufak şeyde bırakmayacağını fark eder benim çocuklarım da tedaviyle oldu bu arada ve zor süreçlerden geçtik hiç de olmayabilirdi bu zamana kadar bu konuda kimseyi kırmadım ama burda kırılan üzülen olduysa özür dilerim

Ben de gündüz hiçbirşey yapamıyorum max kahvaltı. Şimdi yarının yemeğini yaptım mesela. Gece rutinimiz güzel de gündüze hala alışamadık
Ben hamileyken hep gece 3 gibi uyuyordum. Ödemden yatamıyordum. Benim yüzümden oldu diye düşünüyorum

Sana mı güvenip çocuk yaptı dediği için dedim evet hassas bir konu söylemesem daha iyi olurdu doğru diyorsun 😔 bana güvendiği için bırakıyor ama önceden kabul ediyordum şuan 2 küçük olduğu için uzak durmaya çalışıyorum direktte söyleyemiyorum çünkü binada bu şekilde bırakıp gitmesini kimse kabul etmiyor bunu kendi de biliyor biraz kendi de düşünse artık en ufak şeyde bırakmayacağını fark eder benim çocuklarım da tedaviyle oldu bu arada ve zor süreçlerden geçtik hiç de olmayabilirdi bu zamana kadar bu konuda kimseyi kırmadım ama burda kırılan üzülen olduysa özür dilerim
Açıkça artık bakamayacağınızı belirtin. Siz açıkça söylemezseniz anlam veremeyip tekrar tekrar teklif edebilir.

Ne bırak nede kabul et kendi çocuklarımızla zor ilgileniyoruz
Ben diğer oğlum da bebekken falan bırakmıyordum hatta kendi nereye gitsem söyler nasıl gidiyorsun ben gidemem diye bende kime bırakayım herkesin kocası çoluğu çocuğu var derim bıraksam da yük olacağımı düşünüyorum o gün bir ilki yaptım bundan sonra da yapacağımı düşünmüyorum çünkü zorla kabul etti gibi oldu

Yaa o kadar klasik müzik filan açıyorum ben asla işe yaramıyor, akşam yatarken mutlaka bir danalar bostana giriyor , bildiğim tek ninni de bu artık uydurmasyon sözler yazmaya başladım 😂

Sabah bu müziği kesfetım arkada da su akıyor gıbı baya sakinleştiriyor bız begendık😊

Son düzenleme:
Ben de çok merak ediyorum onu ne zaman bitecek diye. Kendini uyandırınca kollarını elimle tutup pış pış yapıyorum devam etsin uykuya diye. Bazen etkili oluyor bazen olmuyor. Bizde bir de titreme var bacağını atar gibi. Sizde de oluyor mu?
Bizde de var üstünü çıkarınca sanki düşecek de Bi yerden tutunmaya çalışıyor gibi hareket ediyor

Açıkça artık bakamayacağınızı belirtin. Siz açıkça söylemezseniz anlam veremeyip tekrar tekrar teklif edebilir.
Açıkca belirtemiyorum ki benim eşim her gün çalışıyor diye çocuklar da oynuyor diye her zaman kabul ettim misafir bile olsa gelirdi musait miyim değil miyim fark etmezdi ona şimdi de aynısını bekliyor ama kendi asla kabul etmezdi ancak kendi çağırırsa giderdik bende öyle geleyim diye talepte bulunmam herkesinde kendine göre bir işi planı var diye

Back
X