2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bosverin zaten bu bebeler değişik ne uyuyorlar ne duruyolar öyle söyleyin kırmak istemiyorsan bebeğim durmuyo bide büyük var baş edemiyorum kusura bakma diyin zaten havalar sıcak artık onun çocuguda hava alsın yanında getirsin
Küçüğü biraz daha büyüsün biz de dışardan içeri girmeyiz öyle öyle alışırız herhalde kışa kadar yazın misafir de çekilmiyor sıcakta normalde misafiri çok severim biri gelince diğerini de çağırırım ama şuan ben bana yetmiyorum herkes yük gibi geliyor

Bugün 5 den beri uyanığız oğlum ve sinekler bize fırsat vermedi ki uyuyalım 5 de eşim sinek avına çıktı resmen gitmiyorlar da üstümüzde dolanıp duruyorlar tam uyuyalım dedik oğlumu sallıyordum Bi baktım sallantı oluyor bu sefer de öyle uyuyamadık bişey olur mu acaba diye 😔 daha yeni uyutabiliyorum uyursa İnş büyük de arabasını kırdı sen kırdın diye ağlıyor 🤦‍♀️ ben nerelere gideyim bilmiyorum

Erkek ve kız çocugu olan annelerimize sormak istıyorum. Merak ettım. Büyütürken ıkı cıns arasında farklar oluyor mu? 2 yaş oncesı için soruyorum. 2 yaş sonrası zaten erkekler daha hareketli olur dıyorlar benım kızım da erkek çocuk kadar hareketliydi gerçi. Hala da öyle. Fark derken mesela kızım kan alırken, aşı yapılırken çığlığı basardı. Oğlum sankı daha sakın davranıyor ve avutunca çabuk susuyor. Bu durum acaba cinsiyetten kaynaklı mı yoksa çocukla mi alakalı? Gündemim çok boş ya bır de bunları düşünüyorum 😄merak ettim sadece

Bizimkine bişeyler oldu kızlar dün 7 24 kucaktaydı akşam eşim gelince de uyumadı gece 1.5 a kadar uyutmaya çalıştık onda da babasının göğsünde 1.5 saat felan uyudu uyandı.

Bizim de dün aynıydı günleri günlerini tutmuyor, ben artık çok kıyamet koparırsa ve bir kısır döngüye girmeye başlarsak, meme meme meme üçgeni, suya sokuyorum bir rahatlıyor sakinliyor, kötü enerjiler aksın gitsin diyorum.

Kızlar ben regl oluyorum galiba. Emzirdiği halde regl olan var mı? Ben oğlumda doğumdan sonra 7. Ayda regl olmuştum ilk ve galiba sütün tadı değiştiğinden oğlum emmek istemiyodu regl döneminde. 10. Aya kadar sağarak falan anne sütüne devam ettim ve 10. Ayda tamamen bıraktı anne sütünü. Şimdi kızım daha iki aylık o da emmeyi bırakırsa diye ödüm kopuyor🙄

Kızlar günaydın bize gün erken Aydı bebeğimin kaşında yüzünde böyle pullanma var 30 dr randevumuz var kafasıda böyle bunlar konakmı derisimi soyuluyo bebeğinde olan varmı incia şampuan kullanıyorum zeytinyağı sürüp taradım yüzünü pamuk ile sildim mustela Krem sipariş verdim ama isilik gibiydi şimdi böyle oldu ne yapım sizce 😥
Konağa benziyor evet kızımın da kaşlarında var. Konak tarakları oluyor yağ sürüp yumuşatıp o taraklarla tarayınca baya azalıyor. Ama zararı yok hiç bişey yapmasan bile kendiliğinden geçer birkaç aya. Ama yağ ve konak tarağı ile baya temizleniyor tavsiye ederim.

kızlar lohusalık bitti ama sıcak basması bitmedi beni 🥵 yanıyorum ya resmen benim gibi olan var mı şu beş kiloluk bidonla su içen abla vardı ya o olmama az kaldı
Canım ben oğlumda 7. Ayda regl olmuştum regl olunca rahatlamıştım. Ondan önce menopoz gibiydim bence regl olmadığımızdan oluyor o ateş basmaları😅

Aaa süper. Halledersin yaa bence sorun olmaz Benim de 21 ağustosta bitiyor doğum iznim. Daire başkanım evden idare ederiz bi süre dedi. Zaten ben de hibrit çalışıyordum, 2 gün ofis 3 gün ev olacak şekilde. Bebişten sonra bir yıl idare ederim seni dedi şifahen ama bakalım nasıl olacak 😄
İlk çocukta 2, 2. Çocukta 4 ay yarım gün çalışma hakkımız var devlet memuruysan eğer sen de. Benim ikinci çocuk 4 ay yarım gün çalışmak için dilekçe vereceğim ben de sonrasına bakacağız artık duruma göre. Bebişe annem bakacak öğlene kadar inş

Kızlar ben regl oluyorum galiba. Emzirdiği halde regl olan var mı? Ben oğlumda doğumdan sonra 7. Ayda regl olmuştum ilk ve galiba sütün tadı değiştiğinden oğlum emmek istemiyodu regl döneminde. 10. Aya kadar sağarak falan anne sütüne devam ettim ve 10. Ayda tamamen bıraktı anne sütünü. Şimdi kızım daha iki aylık o da emmeyi bırakırsa diye ödüm kopuyor🙄
Ben doğumdan tam 30 gün sonra regl oldum. Hala emziriyorum. Bir bağlantısı var mı regl in emzirmekle ? Bizde bir şey değişmedi

Ben doğumdan tam 30 gün sonra regl oldum. Hala emziriyorum. Bir bağlantısı var mı regl in emzirmekle ? Bizde bir şey değişmedi
Regl zamanı sütte azalma olabiliyormuş ve vücuttaki kalsiyum magnezyum değişiminden dolayı sütün tadı değişebiliyormuş. Regl döneminde düşüyormuş bunların miktarı. Takviye aldığımdan heralde bu sefer öyle birşey hissetmedim. Ama oğlum bariz şekilde regl olduğumda memeyi reddediyordu ondan tedirgin oldum. İnşallah kızımda böyle bir durum yaşamam🙏🏻

Canım geçem cuma regl oldum 45.günde, kızımın emmesinde veya sütümde bi değişiklik olmadı, regl yoğunluğum ve süresi de eskisi gibiydi sadece kasıklarım daha fazla ağrıdı. Regl olduktan sonra sıcaklama terleme azaldı sanırım vücudum rahatladı iyi oldu sanki 🤗 bu arada teyzemde 40 çıkınca hemen regl olmuş oğlu 2 yaşına kadar emdi her çocuk aynı olmaz bence endişelenme ♥️

Regl zamanı sütte azalma olabiliyormuş ve vücuttaki kalsiyum magnezyum değişiminden dolayı sütün tadı değişebiliyormuş. Regl döneminde düşüyormuş bunların miktarı. Takviye aldığımdan heralde bu sefer öyle birşey hissetmedim. Ama oğlum bariz şekilde regl olduğumda memeyi reddediyordu ondan tedirgin oldum. İnşallah kızımda böyle bir durum yaşamam🙏🏻
Bu arada ben ocean mummy kullanıyorum son 1 aydır, belkide bu yüzden emmesinde veya süt miktarında değişiklik olmadı. Hamilelik öncesi de takviye kullanıyordum yine devam ederim

Küçüğü biraz daha büyüsün biz de dışardan içeri girmeyiz öyle öyle alışırız herhalde kışa kadar yazın misafir de çekilmiyor sıcakta normalde misafiri çok severim biri gelince diğerini de çağırırım ama şuan ben bana yetmiyorum herkes yük gibi geliyor
Ayy yok valla sevip sevmeme meselesi değil kimseyi çekemiyorum kimse gelsin istemiyorum ben depresyona girdim heralde öyle hissediyorum

İlk çocukta 2, 2. Çocukta 4 ay yarım gün çalışma hakkımız var devlet memuruysan eğer sen de. Benim ikinci çocuk 4 ay yarım gün çalışmak için dilekçe vereceğim ben de sonrasına bakacağız artık duruma göre. Bebişe annem bakacak öğlene kadar inş
Evet evet onu biliyorum da yarım gün evden çıkacaksam illa bebişe bakacak birini bulmak lazım. O yüzden o haklarımı kullanmayacağım. Annemle ayrı şehirlerdeyiz zaten. Yöneticim idare ederim demişken bir yıl evden çalışmayı denicem bakalım :)

Erkek ve kız çocugu olan annelerimize sormak istıyorum. Merak ettım. Büyütürken ıkı cıns arasında farklar oluyor mu? 2 yaş oncesı için soruyorum. 2 yaş sonrası zaten erkekler daha hareketli olur dıyorlar benım kızım da erkek çocuk kadar hareketliydi gerçi. Hala da öyle. Fark derken mesela kızım kan alırken, aşı yapılırken çığlığı basardı. Oğlum sankı daha sakın davranıyor ve avutunca çabuk susuyor. Bu durum acaba cinsiyetten kaynaklı mı yoksa çocukla mi alakalı? Gündemim çok boş ya bır de bunları düşünüyorum 😄merak ettim sadece
Oğlum çok anneciydi halada öyle tek fark onu görüyorum öbür türlü kız erkek yok gibi hareketli olacaksa kızda da oluyo erkektede

• Beğen
Reactions: Syk
Back
X