2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
güneş bile doğmadan günaydın 😁
Biz 10 gibi yatmıştık, artık aladm kurmuyorum kendi kalkıyor zaten 3 saat civarında diye. Bi kalktı ki saat 4’e geliyor😅 uzun bi uyku uyumuş oldum ama ikinciye oluyor bu aralar. Alarmlara geri mi dönsem? Sizler kuruyor musunuz hala?

Biz 10 gibi yatmıştık, artık aladm kurmuyorum kendi kalkıyor zaten 3 saat civarında diye. Bi kalktı ki saat 4’e geliyor😅 uzun bi uyku uyumuş oldum ama ikinciye oluyor bu aralar. Alarmlara geri mi dönsem? Sizler kuruyor musunuz hala?
Ben kurmuyorum canım

Ben kurmuyorum 5 saate yakın aç duruyor daha uyanmıyorsa besliyorum uykudayken

Alarm kurmuyorum ama benim kız kendinden alarmlı 🥴Keşke uyuyakalsa bir gün 4 5 saat.

Ben diğer oğlum da bebekken falan bırakmıyordum hatta kendi nereye gitsem söyler nasıl gidiyorsun ben gidemem diye bende kime bırakayım herkesin kocası çoluğu çocuğu var derim bıraksam da yük olacağımı düşünüyorum o gün bir ilki yaptım bundan sonra da yapacağımı düşünmüyorum çünkü zorla kabul etti gibi oldu
Bosverin zaten bu bebeler değişik ne uyuyorlar ne duruyolar öyle söyleyin kırmak istemiyorsan bebeğim durmuyo bide büyük var baş edemiyorum kusura bakma diyin zaten havalar sıcak artık onun çocuguda hava alsın yanında getirsin

Kızlar günaydın bize gün erken Aydı bebeğimin kaşında yüzünde böyle pullanma var 30 dr randevumuz var kafasıda böyle bunlar konakmı derisimi soyuluyo bebeğinde olan varmı incia şampuan kullanıyorum zeytinyağı sürüp taradım yüzünü pamuk ile sildim mustela Krem sipariş verdim ama isilik gibiydi şimdi böyle oldu ne yapım sizce 😥

Eklentiler

• IMG_20250624_080333.webp
    IMG_20250624_080333.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 53
Kızlar günaydın bize gün erken Aydı bebeğimin kaşında yüzünde böyle pullanma var 30 dr randevumuz var kafasıda böyle bunlar konakmı derisimi soyuluyo bebeğinde olan varmı incia şampuan kullanıyorum zeytinyağı sürüp taradım yüzünü pamuk ile sildim mustela Krem sipariş verdim ama isilik gibiydi şimdi böyle oldu ne yapım sizce 😥
Aynısı benim bebeğimde de oldu Kaşları özellikle kabuk bağladı resmen . Bioderma atoderm krem sürdüm geçti . Bebeklere uygulanabiliyor . Endişe edecek bir şey olduğunu sanmıyorum 🧿

Ben kurmuyorum. Kendisi uyandıkça besliyorum artık, max 4 saat uyudu bugüne kadar zaten.
Doktorum da uyku saatini kilosuna göre hesap edebilirsiniz demişti. Örneğin: 4 kg bi bebiş 5 saat kesintisiz uyuyabilir, 5 kg bebiş de 6 saat. Yani kg + 1 şeklinde saati hesaplayabilirsiniz.

Back
X