2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Oturabiyor musunuz? Yer isteyin olmadı ama oturun yorucu çünkü çok

Anladım canım inş sıkıntı çıkmaz
İnşallah canım dolgunluk ve baskı hissiyatı bugün öğleden sonra yine oldu doktoruma yazdım rahim ağzı uzunluğuyla alakalı olabilir mi diyeolabilir gel ölçelim dedi. Yarına randevu aldım gidip bakacağız artık. Çok tedirginim

Yoğurtlu patates çorbası hiç yapmadım tarif alabilir miyim canım?
Tabikii hemen yaziyorum biz seviyoruz sizinde damak zevkinize uyar belki
1 patatesi rendeliyoruz tencereye biraz siviyag koyup rendeledigimiz patatesleri kavuruyirum tencerenin dibine yapisacak merak etme granit kullaninca yapismiyor birqz kavrulunca nane ekliyoruz bolca bir yemek kasigida salca ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz uzerine 4 su bardagi kadar soguk su ekliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz süzme yogurt bir yemek.kasigi un biraz limon birazda normal.yogurdu bir kosede cirpiyoruz ama az olmayacak bol.olacak kaynayan patateslerin pismesini kontrol ediyoruz eger diriligi gitti ise yogurdumuzu ekleyip kaynayana kadar karistirip tuzunu ekliyoruz ve hazirr

Çok saol canım denicem bende patates çok severim

Moralim bozuldu ((
Bozma kuzu moralini iri bir bebek olabilir yada olcumde hata olmus olabilir benimde biraz ileride cikiyor ama 4 hafta kadar degil bir sknti oldugunu dusunmuyir olsa soylerdi sen kendi doktoruna gidince icin rahatlar merak etme babada uzunmus buyuk bir bebis olabilir 185 esim 175 te benim bizde birqz onde cikiyoruz mesela onlada alakasi olabilir

Bizde dün 19 haftalık olduk aynı acı agri bendede var gidince sorucam. Normalde olması normal ama sanki biraz erken gibi geldi bana en ufak 5 yaşında ileriki haftalarda çok olur hatırlıyorum, ama şimdiki haftalarda olur mu emin değilim.

Doktorum dinlenerek geçebilecek bir ağrı gibi dedi neyse ki sonra devam etmedi zaten. Belki rahim büyüdüğü için baskı yaptı bilemedim.

Kızlar ben bir şey fark ettim. Bir kaç akşamdır kivi yiyorum ve oğluş tekme atıyor sanırım kiviyi seviyor yarın da deneyeceğim yine tekme atarsa çarşamba ayrıntılı ultrason öncesi yemeyi düşünüyorum. sizin bebişlerin sevdiği şeyler neler? Keşifler başladı mı?

İnş bişey olmaz canım güzel haberini bekliyorum iyi yapmışsın kontrol etmekte fayda var belki pozisyondan da kaynaklı olabilir ayağı aşağı da falansa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…