- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.681
Çok var daha ya 10 ocakta önce detaylı ultrason sonra kontrol var. Aslında geçen sefer sordum bir yanma gibi his var demiştim. Kafası o tarafta o baskı ile içerde gerilme olabilir onu hissediyor olabilirsin demişti. Ama şimdi göbek deliği hizasına geldiMinikler büyüyor artıkne zaman gidecektin randevuya cok var mı, gittiğinde sor yine içinde kalmasın insan rahatlıyor normal şeyler olduğunu duyunca
Bende de aynısı oldu canım hatta doktora yazdım gel bakalım dedi gittim rahim ağzı ölçümü falan yaptı her şey normaldi, bu ara daha fazla dinlen dedi bana, bide içtiğin su miktarını arttır dedi. Bebek biraz yukarı çıkana kadar devam edecek sanırımİki gündür kasın ağrım var panik oluyorum. Sonra kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Yoruldum ondandır ya da büyüyor ondandır diyip duruyorum kendime ama endişem de gecmiyor. Bazen regl olacakmışım gibi bir ağrı oluyor sonra bir şey batıyormuş gibi oluyor.
Sanki yavrum uzanmış kafası solumda bacaklarını sağa uzatmış yatıyor gibi geliyor. Zorlanıyormuş gibi bir ağrı oluyor. Normal mi sizce? Benzer durumda olanlarımız vardır belki
Bazı araştırma ve üniversite hastaneleri yapıyor canım ama randevu bulmak imkansız neredeyseBen detaylı devlette yapılmıyor diye biliyorum ama belki ben yanlış biliyorumdur
Şehir hastanelerinde var sanırım canım, Çam Sakura’da var demişti bana bir doktor tanıdığım ama randevu nasıl alınır bilmiyorum çok önceden almak gerekebilirBen detaylı devlette yapılmıyor diye biliyorum ama belki ben yanlış biliyorumdur
Ya ne güzelben bıraz kıyafet aldım 1 numara bebek bezı aldım bikaç paket.,buyuk oğlumdan bebek arabası beşik vs var.süt pompası aldım.kıyafet konusunda kendımı tutmaya calısıyorum acıkcasıama çok tatlişlerr
Benim hamilelikten önce de vardı ama hamileliğimde aşırı düzensiz seyrediyor değerlerim. Hamilelik öncesi 50 mg kullanıyordum şimdi haftaiçi 100 haftasonu 125 mg kullanıyorum. 3.trimesterda düzene giriyor diyorlar ama bakalım.Kizzlarr aranizda troidi yüksek çıkan var mi ?
Ay gerçekten çok varmışÇok var daha ya 10 ocakta önce detaylı ultrason sonra kontrol var. Aslında geçen sefer sordum bir yanma gibi his var demiştim. Kafası o tarafta o baskı ile içerde gerilme olabilir onu hissediyor olabilirsin demişti. Ama şimdi göbek deliği hizasına geldi
Ben ölçüm yapildi mi hiç bilmiyorum. Alttan muayene yapılmadı, karından da baktıysa bir şey söylemedi. İnşallah normaldir benim de. Ben çok dinlenemiyorum aslında ondan da korkuyorum biraz. Hep güzel düşünmeye çalışıyorum ama stres beni bırakmıyor.Bende de aynısı oldu canım hatta doktora yazdım gel bakalım dedi gittim rahim ağzı ölçümü falan yaptı her şey normaldi, bu ara daha fazla dinlen dedi bana, bide içtiğin su miktarını arttır dedi. Bebek biraz yukarı çıkana kadar devam edecek sanırım
Kaçlarda acaba suanda ve kac haftaliksiniz benimde ilk defa çıktı böyle şaşırdım yoktu daha öncesinde ama telas yaptım birazBenim hamilelikten önce de vardı ama hamileliğimde aşırı düzensiz seyrediyor değerlerim. Hamilelik öncesi 50 mg kullanıyordum şimdi haftaiçi 100 haftasonu 125 mg kullanıyorum. 3.trimesterda düzene giriyor diyorlar ama bakalım.
Benim hamilelikte 2 kere yükseldi ikisinde de doz arttırımı yapıldı en son 2 hafta önce 3.79 çıktı doktorum dozumu söylediğim şekilde ayarladı 2 hafta sonra tekrar kan vereceğim. Telaş yapmayın ilacınızı düzenli içerseniz düşer. Ben ilacı içip en az 1 saat kahvaltı yapmıyorum.Kaçlarda acaba suanda ve kac haftaliksiniz benimde ilk defa çıktı böyle şaşırdım yoktu daha öncesinde ama telas yaptım biraz
Ben canim gebeligimin basinda cok yuksek olmasada ilaca basladik hala drvam ediyorumKizzlarr aranizda troidi yüksek çıkan var mi ?
Rabdevuyu öne çektik görüşcez Dr la henüz ilaca baslatmadi burada da kan alalim dedi ben aile hekimliğinde yaptırmıştım tekrar kan alınıp duruma göre bakacak sanırımBenim hamilelikte 2 kere yükseldi ikisinde de doz arttırımı yapıldı en son 2 hafta önce 3.79 çıktı doktorum dozumu söylediğim şekilde ayarladı 2 hafta sonra tekrar kan vereceğim. Telaş yapmayın ilacınızı düzenli içerseniz düşer. Ben ilacı içip en az 1 saat kahvaltı yapmıyorum.
Gebeligimin basinda 4 cikti 25 mg ilac basladik sabah ac karina 1 saat snra kahvalti yapiyorum 20 gun once tekrqr kan verdim 1 lerdeydi deger doktor ayni sekilde devam dedi artirmadi dozu olabiliyormusKaçlarda acaba suanda ve kac haftaliksiniz benimde ilk defa çıktı böyle şaşırdım yoktu daha öncesinde ama telas yaptım biraz
Kaçtı da ilaca basladiniz acabaBen canim gebeligimin basinda cok yuksek olmasada ilaca basladik hala drvam ediyorum
Aile hekimliğinde yanlış çıkabiliyor kanı fazla bekletiyorlar yüksek çıkıyor değerler ben o nedenle hastanede kan veriyorum artık.Rabdevuyu öne çektik görüşcez Dr la henüz ilaca baslatmadi burada da kan alalim dedi ben aile hekimliğinde yaptırmıştım tekrar kan alınıp duruma göre bakacak sanırım
Anladim teşekkür ederim ilaçla kontrol altina alinacak demek ki benimde 5e yakın suanda ama korktum vallaGebeligimin basinda 4 cikti 25 mg ilac basladik sabah ac karina 1 saat snra kahvalti yapiyorum 20 gun once tekrqr kan verdim 1 lerdeydi deger doktor ayni sekilde devam dedi artirmadi dozu olabiliyormus
4.28 di canin basladigimdaKaçtı da ilaca basladiniz acaba
Banada gel tekrar verelim dedi belkide sizin dediğiniz gibidir bu yüzden istemiştir ama benimde 5 e yakın çıktı inşallah ilaçla vs normale dönerAile hekimliğinde yanlış çıkabiliyor kanı fazla bekletiyorlar yüksek çıkıyor değerler ben o nedenle hastanede kan veriyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?