2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar ben beşik alışverişine başlıcam, beşik yatak vs aldıklarınızın linkini atabilir misiniz ? Kafam çok karışık tahta beşik daha şık ama pratik kullanımı açısından park beşik alıcam

Beşik olarak park beşik aldım canım. Beşiği elele madre yatağı da yataş twiny aldım.

Canim ben tasinacagim oda yapamayacagim.die suslu bisler planladim o yuzden park almadim ahsap beyaz aldim icinede yatak olarak yataş mini milky comfy pocket yatak aldim cokta begendm dur baka sana hazir degil ama bi resmini atayim ustunedr pembe cibinlik altinada krem nrvresim smdilik bole bisiler yapiyorum bakalm

Eklentiler

• 20250225_154935.webp
    168,3 KB · Görüntüleme: 48
Yaaa görsel olarak harika bunlar ama parka çok kolay hem yer kaplamıyor diyorlar

Benim oğlanınki böyle mobilya ama ön kısmı açılıyor hala da yatıyor içinde ağır kaldırmak yasak olduğundan önünü açıyorum kendi iniyor mayısta 3 yaşında olacak kardeşe vermem yatağımı diyor ev dar ne yapacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…