- 18 Haziran 2022
- 4.743
- 6.542
- 108
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #16.461
Kuzum sıfırdan eklemek biraz uğraştırıcı tüm düzenlemeler yaptıktan sonra ekleyeceğim seni olur muGünaydınMervenur277 ..
Meww -yaş 40 -3. Çocuk -bat 22 Ağustos -kese 5+4-kalp 6+4- Kız Mercan Lena-Dogum 21 Mayıs
Bizi de ank. Etlik şehir hastanesinde şekrr sonucuna göre konsultassyonla perinatolojiye yönlendirdiler. Sıramızı aldık 20 dk sonra falan sıra geldi ama sıra bize gelince randevumuz hastalara geçtiler bayan uzun bi süre bekledik. Eşim çok fevri bi insan sinirlendi hemen hasta haklarına gitti.hemşireden doktora herkese bi sataştı burası riskli gebelikse bu hastalar randevular bitene kadar beklicek mi arada onlardan da alın diye. Sonu yok çünkü giren 15 dk muayene oluyo nerdeyse ardından diğer randevulu geliyor kons. La gelenler bekleyip duruyo. O ara nasıl olduysa aldılar. Dilekçesi falan işe yaramıştır belki diye düşündümEvet diyet yemekleri geliyor dün akşam normal yemek geldi kızın biri hemşireye sordu ismin yazıyorsa ye dedi bizde yedik öyle deyince sonra geldi niye yediniz sen söyledin dedim ee ben ne bileyim diyor bu sefer hepsi stajyer sanki ne sorsak başka cvp alıyoruz
Kuzum sıfırdan eklemek biraz uğraştırıcı tüm düzenlemeler yaptıktan sonra ekleyeceğim seni olur mu
Canım çok geçmiş olsun, bebeğinle sen inşallah atlatırsınız en kısa sürede sağlıklaEvet diyet yemekleri geliyor dün akşam normal yemek geldi kızın biri hemşireye sordu ismin yazıyorsa ye dedi bizde yedik öyle deyince sonra geldi niye yediniz sen söyledin dedim ee ben ne bileyim diyor bu sefer hepsi stajyer sanki ne sorsak başka cvp alıyoruz
İsmine bayıldımmm minnoşsun
Çok teşekkür ederiz teyzesiii evimizin minik Bilge Kızı olacak inşallahİsmine bayıldımmm minnoşsun
Lohusalık döneminde stres hormonu artıyo. Bi de işte mastit falan olursan kendine de çocuğa da yetişememe durumu olmasın diye aslında öyle söyleniyo.mastitte acayip üşüme ateş falan oluyo. Mevzu bu aslında. Ama işin bi de stresi ×100 yapan kaynana lüzumsuz akraba kısmı var. Kendi stresimiz yeterken bi de neden katlayalım onlarla dimi :) ztn akşamları eşler gelecek gündüz de bi şekilde hallolur. Ztn 3 4 gün sonra ameliyat ağrıları geçince sıkıntılı bişi kalmıyo uyku harici.kendin bakabiliyosun.Bende yalniz kalmal istiyorum 40 gun yalnz kalinmaz gbi seylere ben inanmiyorum inanana saygi duyarim ama benim icin hurafe onlar saglik avisindan soylenenlere diycek lafm yok ama diger turlu kabul etmem yani smdiden gerilmeye basladim
Bende seninle ayni fikirdeyim canim tabikide agrimiz falan olursa ve bebege yardim etmek icin biri olur yanimizda ama gerektiginde disarida cikarim 40gun beklenilmezBende yalniz kalmal istiyorum 40 gun yalnz kalinmaz gbi seylere ben inanmiyorum inanana saygi duyarim ama benim icin hurafe onlar saglik avisindan soylenenlere diycek lafm yok ama diger turlu kabul etmem yani smdiden gerilmeye basladim
Ne guzel soyledin canim tamda dedigin gibi normalde zaten katlaniyoruz saygi gosteriyoruz simdi biraz onlar bizi anlasin bi zahmetLohusalık döneminde stres hormonu artıyo. Bi de işte mastit falan olursan kendine de çocuğa da yetişememe durumu olmasın diye aslında öyle söyleniyo.mastitte acayip üşüme ateş falan oluyo. Mevzu bu aslında. Ama işin bi de stresi ×100 yapan kaynana lüzumsuz akraba kısmı var. Kendi stresimiz yeterken bi de neden katlayalım onlarla dimi :) ztn akşamları eşler gelecek gündüz de bi şekilde hallolur. Ztn 3 4 gün sonra ameliyat ağrıları geçince sıkıntılı bişi kalmıyo uyku harici.kendin bakabiliyosun.
Hiç gerilme canım gerekeni söyle yeter, bende korkuyorum biraz birileriyle ters düşerim diye ama hiç kendimi tutmayacam, benim stres yapmam sütüme bile yansır oyüzden istemediğimiz herşeyi söyleyelim, zaten bebiş daha küçücük olacak ve onun sadece anneye ihtiyacı var, umarım kimse sevmeye kucağına almaya öpmeye felan kalkmaz, şimdiden herkese söyledim söylememe rağmen yaparlarsa biraz ters düşerizBende yalniz kalmal istiyorum 40 gun yalnz kalinmaz gbi seylere ben inanmiyorum inanana saygi duyarim ama benim icin hurafe onlar saglik avisindan soylenenlere diycek lafm yok ama diger turlu kabul etmem yani smdiden gerilmeye basladim
Şu 40 i geçmeden dışarı çıkılmaz muhabbetine de karşıyım benAnnem kizkardesim gelicez doguma dediler okey kayinvalide kayinpeder bizde gelicez dediler oky hepsi uzaktalar bn luleburgazdayim annmler ankarada otekileri kusadasinda babam tel.basina uzun sure kalamaz annem en fazla 5 gun durur gider ama smdiden iste lohusa 40 gun yanls birakilmaz vs gbi laflar duyuyorum ve felaket sekilde saldiriyorum surekli esimi hamkaliyorum yetmiyor kayin validemi fena hasladim gecen gun 10gunden fazla duramazsin herkes evine dedim telefonda yani gercekten herkes benden nefret edicek smdiden ediyorlar hatta uatune tayin geldi dogurmayacagm ben galiba ya icimde tutcam
Ayyy kızlar şu tabloyu artık düzenleyeyim diyorum belki devralmak isteyen çıkar diye bekledim de yokmuş çok eksik düzensiz duruyor canım sıkıldı bu durumalütfen eksik bilgileri olanlar beni etiketleyerek veya yanıtla yaparak eksik bilgileri yazın düzenleyeyim tabloyu bebiş isimleri falan her şeyi her şeyi
Benim yanında refakatçi olarak gittiklerime önlük giydiriyorlardı kuzum sen yanında götür yine elinin altında bulunsunKızlar normal doğuma girerken önlük vs mi giydiriyorlar yoksa gecelikle ya da sutyenle mi giriyoruz ? Sancı odasındayken gecelikle mi oluruz yoksa hastane önlüğü mü giydirirler hiç bilmiyorum ona göre askılı rahat bir gecelik koyacağım.
Baştan eklenmek isteyenleri en son ekleyeceğim canım ama kaydettim seni deHerkesin kadınlar günü kutlu olsun
Beni de ekleyebilir misiniz
Yaş 37 1. Çocuk sat 26 temmuz kese 5+1 kalp 6+1 tahmini doğum 1 Mayıs 2025 cinsiyet kızismi Lina
Ben gecelikle girmiştim kisa rahat bir şey ve sütyen kalıyor çıkarmak zorunda değilsin.Kızlar normal doğuma girerken önlük vs mi giydiriyorlar yoksa gecelikle ya da sutyenle mi giriyoruz ? Sancı odasındayken gecelikle mi oluruz yoksa hastane önlüğü mü giydirirler hiç bilmiyorum ona göre askılı rahat bir gecelik koyacağım.
Tabii ki olur canimm. Ellerine sağlıkKuzum sıfırdan eklemek biraz uğraştırıcı tüm düzenlemeler yaptıktan sonra ekleyeceğim seni olur mu
Ben giymiştim canım. Öncesi nst felan sürecinde de önlük giydirmislerdi. Ayy heyecanlandım yaa. Şaka maka çok az kaldıKızlar normal doğuma girerken önlük vs mi giydiriyorlar yoksa gecelikle ya da sutyenle mi giriyoruz ? Sancı odasındayken gecelikle mi oluruz yoksa hastane önlüğü mü giydirirler hiç bilmiyorum ona göre askılı rahat bir gecelik koyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?