- 5 Şubat 2025
- 482
- 585
- 18
- 27
Nazar için değil keşke doğurabilseydim ben vajinal doğum çok isterdim. 37. Haftada 3 buçuk kilo olduğunu duyunca doğurmak için her şeyi yaptım ama olmadıAy nazar değer her yerde anlatmayın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazar için değil keşke doğurabilseydim ben vajinal doğum çok isterdim. 37. Haftada 3 buçuk kilo olduğunu duyunca doğurmak için her şeyi yaptım ama olmadıAy nazar değer her yerde anlatmayın![]()
Suan neyi bekliyorlar peki sezeryansa neden bu kadar bekletmisler ki siziNazar için değil keşke doğurabilseydim ben vajinal doğum çok isterdim. 37. Haftada 3 buçuk kilo olduğunu duyunca doğurmak için her şeyi yaptım ama olmadısağlıkla sezaryenle gelsin inşallah
Benim kabullenmemi bekliyorSuan neyi bekliyorlar peki sezeryansa neden bu kadar bekletmisler ki sizi
Bende de kabızlık var canım ve sanki çok keyfi yerinde gibi hiç bana mısın demiyor arada çok nadir sancım oluyo ama geçiyor onun dışında hiç bi belşrti yok kızlar erken gelir derler birdeKızlar bende tam tersi kabızlık olmaya başladı karnımın içi de gurul gurul sürekli kasılıyor ayrıca benim doğum yakınlaşacağına uzaklaşıyor sanki
Geçen hafta çok sancı çektim bu hafta tık yok bizimki de erkek gününü doldurur geçer hatta diyorlar doktorumda tam tersi 38 gibi gelir dedi eh yorulduk artıkBende de kabızlık var canım ve sanki çok keyfi yerinde gibi hiç bana mısın demiyor arada çok nadir sancım oluyo ama geçiyor onun dışında hiç bi belşrti yok kızlar erken gelir derler birde![]()
Maşallah canım sana:) Doğumun sezaryen mi normal mi olacak? Diyabet falan dediler mi? Güzel bebeğimiz sağlıcakla gelsinKızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorumbenim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
Yok bencede tesadüf değil. Dediğin gibş baskı yapıyor bağırsaklara. Onlarda hızlı çalışıyorBebekler aşağı doğru iniyosa ondan mı acaba ki ya hepimizin yaşaması tesadüf olamaz bence
Günaydın canım sonunda eylüle kavuştukGünaydın kızlar 1 eylül ve pazartesi![]()
Rüyamda bebişimi gördüm. Doğurmuşum emziriyorum. Aynı ablası gibi diyorumhayır olsun
Allah yardımcın olsun canımBenim için dua edin doğum haneye gönderdiler muayene edecekler doğuma alinabilirsin dedi dua edin
Canım sağlıkla kavuş bebeğineBenim için dua edin doğum haneye gönderdiler muayene edecekler doğuma alinabilirsin dedi dua edin
Ay neyseki eylüle girdik artık valla zaman geçmek bilmedi sanki ağustostaYok bencede tesadüf değil. Dediğin gibş baskı yapıyor bağırsaklara. Onlarda hızlı çalışıyor
Bebek iyi mi ne dediler canım kontrol günün müydüBenim için dua edin doğum haneye gönderdiler muayene edecekler doğuma alinabilirsin dedi dua edin
Çıktın mı 1 saat olmuşGünaydın canım sonunda eylüle kavuştuk9.40da doktor randevum var günü belirleyeceğiz çok heyecanlıym bu cumaya isteyeceğim bakalm ne diycek
Ya hem çabuk geçti hem bitmek bilmedi değişik bi aydıAy neyseki eylüle girdik artık valla zaman geçmek bilmedi sanki ağustosta
Allah yardımcınız olsun canım haber et bizideBenim için dua edin doğum haneye gönderdiler muayene edecekler doğuma alinabilirsin dedi dua edin
Çıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmiÇıktın mı 1 saat olmuş
Ya hem çabuk geçti hem bitmek bilmedi değişik bi aydı
Ay hiç moralini bozma bacak boyu bizimde 1 hafta geriden doktorumuz hiç stres yapma aile minyonsa normal böyle şeyler bunu hiç düşünme dedi son günlerimiz artık moral düşürmek yokÇıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmigünde vermedi cuma günü ameliyat kanlarını vermeye gel ondan sonra günü ayarlayalım dedi
Tebrik ederim canım hoşgelmiş bebişDoğurdum bugün arkadaşlar anlık suyum geldi ve 2 saat içinde bebis geldi çok şükür![]()