• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Nazar için değil keşke doğurabilseydim ben vajinal doğum çok isterdim. 37. Haftada 3 buçuk kilo olduğunu duyunca doğurmak için her şeyi yaptım ama olmadı 😊 sağlıkla sezaryenle gelsin inşallah
Suan neyi bekliyorlar peki sezeryansa neden bu kadar bekletmisler ki sizi

Kızlar bende tam tersi kabızlık olmaya başladı karnımın içi de gurul gurul sürekli kasılıyor ayrıca benim doğum yakınlaşacağına uzaklaşıyor sanki

Kızlar bende tam tersi kabızlık olmaya başladı karnımın içi de gurul gurul sürekli kasılıyor ayrıca benim doğum yakınlaşacağına uzaklaşıyor sanki
Bende de kabızlık var canım ve sanki çok keyfi yerinde gibi hiç bana mısın demiyor arada çok nadir sancım oluyo ama geçiyor onun dışında hiç bi belşrti yok kızlar erken gelir derler birde 😂😂

Bende de kabızlık var canım ve sanki çok keyfi yerinde gibi hiç bana mısın demiyor arada çok nadir sancım oluyo ama geçiyor onun dışında hiç bi belşrti yok kızlar erken gelir derler birde 😂😂
Geçen hafta çok sancı çektim bu hafta tık yok bizimki de erkek gününü doldurur geçer hatta diyorlar doktorumda tam tersi 38 gibi gelir dedi eh yorulduk artık 😂😂😂

Kızlar bebek hareketlerinde nasıl azalma yaşıyorsunuz ya.. benim bebek 4 kilonun üstünde ama canavar gibi karnımdan dışarı çıkacak neredeyse. Daha karnım da yukarıda, kimse 39 haftalık olduğuma inanmıyor. Sancı yok su yok deli gibi geziyorum da dışarda. Dün evde duşakabin falan yıkadım her şeyi yapıyorum 😅😅 benim çocuğumun hala oynayacak yeri var mı yani bütün karnım çatladı artık dhshshsjd
Maşallah canım sana:) Doğumun sezaryen mi normal mi olacak? Diyabet falan dediler mi? Güzel bebeğimiz sağlıcakla gelsin👼🏻

Bebekler aşağı doğru iniyosa ondan mı acaba ki ya hepimizin yaşaması tesadüf olamaz bence
Yok bencede tesadüf değil. Dediğin gibş baskı yapıyor bağırsaklara. Onlarda hızlı çalışıyor

Eklentiler

• IMG_7675.webp
    IMG_7675.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 38
Günaydın kızlar 1 eylül ve pazartesi ☺️ 😘
Rüyamda bebişimi gördüm. Doğurmuşum emziriyorum. Aynı ablası gibi diyorum 🥰hayır olsun
Günaydın canım sonunda eylüle kavuştuk 😃 9.40da doktor randevum var günü belirleyeceğiz çok heyecanlıym bu cumaya isteyeceğim bakalm ne diycek

Çıktın mı 1 saat olmuş

Ya hem çabuk geçti hem bitmek bilmedi değişik bi aydı
Çıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmi😡 günde vermedi cuma günü ameliyat kanlarını vermeye gel ondan sonra günü ayarlayalım dedi

Çıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmi😡 günde vermedi cuma günü ameliyat kanlarını vermeye gel ondan sonra günü ayarlayalım dedi
Ay hiç moralini bozma bacak boyu bizimde 1 hafta geriden doktorumuz hiç stres yapma aile minyonsa normal böyle şeyler bunu hiç düşünme dedi son günlerimiz artık moral düşürmek yok

Back
X