• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Çıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmi😡 günde vermedi cuma günü ameliyat kanlarını vermeye gel ondan sonra günü ayarlayalım dedi
Bizimde bi tanıdığımıza bacak boyu kısa dedi, periontolojiye git dediler. Ertesi gün gidemeden doğurdu. Maşallah gayet sağlıklı. Sadece minyon annesi babası gibi

Bizimde bi tanıdığımıza bacak boyu kısa dedi, periontolojiye git dediler. Ertesi gün gidemeden doğurdu. Maşallah gayet sağlıklı. Sadece minyon annesi babası gibi
Ama benim eşimin boyu 190 benimde kısa değil ki boyum Türkiye ortalamasına göre iyi 167 aile de kısa boylu hiç yok bizde o yüzden korktum kısa olsak diycem ki genetik. Bu haftaya kadar da kaç sefer sordum boyunu ultrasonda boy ölçülmez yanıltır diyodu doğuma bir iki hafta kala boy ölçecegi tuttu yüreğimi ağzıma getirdi ya

Ay hiç moralini bozma bacak boyu bizimde 1 hafta geriden doktorumuz hiç stres yapma aile minyonsa normal böyle şeyler bunu hiç düşünme dedi son günlerimiz artık moral düşürmek yok
Haklısın canm şurada birşey kalmadı boş yere canımı sıktı varsın boyu kısa olsun biranda bana hastalıkların habercisi olabilir falan diyince çok kötü oldum

Bende senin gibiyim canım gebeliğim boyunca sadece 1 buçuk kilo almışım. Mide bulantıları kusmalar devam ediyor. Baktım gelişim geriliği diyorlar çok minyon olacak diyorlar zorladım artık kendimi meyve ağırlıklı besleniyorum yemekte zorlansam bile.
Canım merhaba, geçen hafta ilk kez bebeğin karnı 2 hafta geri çıktı. (Normalde en fazla 1 hafta geri çıkıyordu) doktorum takibimi haftada 2’ye çıkardı, günde 2 3 yumurta yememi söyledi. Sabahları hala kusuyorum, yumurta yemek zor oluyor ama kendimi zorluyorum. Gerçekten 5 gün sonraki kontrolümde bebeğin 200 gram aldığını gördük. 36+4’teyim bebek de 2600 gram ölçüldü. Sana da haber vermek istedim, bol bol yumurta yemeyi protein almayı dene istersen

Ama benim eşimin boyu 190 benimde kısa değil ki boyum Türkiye ortalamasına göre iyi 167 aile de kısa boylu hiç yok bizde o yüzden korktum kısa olsak diycem ki genetik. Bu haftaya kadar da kaç sefer sordum boyunu ultrasonda boy ölçülmez yanıltır diyodu doğuma bir iki hafta kala boy ölçecegi tuttu yüreğimi ağzıma getirdi ya
Gebelik takibini yapan seni birkaç sefer muayene eden doktorsa çok yanlış yapmış. Düzenli kontrol ediyorsa bunları detaylı ultrason muayenelerinde söylemesi gerekirdi. Canını sıkmamaya çalış, bu ölçümler hep yaklaşık ölçümler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik iyi şeyler düşünmeye çalış, hepimiz mucizeyi yaşıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız 💫

Gebelik takibini yapan seni birkaç sefer muayene eden doktorsa çok yanlış yapmış. Düzenli kontrol ediyorsa bunları detaylı ultrason muayenelerinde söylemesi gerekirdi. Canını sıkmamaya çalış, bu ölçümler hep yaklaşık ölçümler. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik iyi şeyler düşünmeye çalış, hepimiz mucizeyi yaşıyoruz inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız 💫
Amin inşallah 🤲 Detaylı ultrasonda falan hiç bir sorun yoktu ama detayli ultrasonu başka bir hastane de yaptirmistim rutin kontrollerimi hep yapan doktor kendisi kilosunu hep söylüyordu ama anne karnında boy ölçülmez yanıltır diyodu durdu durdu bu hafta böyle birşey söyledi saka gibi takmayacagim ya biraz araştırdım kötu birşey yazan yok hiç

Çıktım canım bütün sinirlerimi alt üst etti bacak boyu 1hafta geriden geliyor bazı hastalıklarin habercisi olabilir genetik kısa boylu bir çocukda olabilir dedi 2li test yaptırmışmiydin diye sordu .Bide zaten son haftalar bu haftalardan sonra yapacak birşey yok demezmi😡 günde vermedi cuma günü ameliyat kanlarını vermeye gel ondan sonra günü ayarlayalım dedi
Bu zamana kadar ölçüm yapmamış mı ki doğum yapacağın hafta moralini bozuyor çok garip bu insanlar artık ya . Hiç üzülme bir şey yoktur olsaydı bu zamana kadar söylerdi ? Söylemediyse kendi hatası dava açarsın böyle birine

Amin inşallah 🤲 Detaylı ultrasonda falan hiç bir sorun yoktu ama detayli ultrasonu başka bir hastane de yaptirmistim rutin kontrollerimi hep yapan doktor kendisi kilosunu hep söylüyordu ama anne karnında boy ölçülmez yanıltır diyodu durdu durdu bu hafta böyle birşey söyledi saka gibi takmayacagim ya biraz araştırdım kötu birşey yazan yok hiç
Ya valla doktorların da kafası gidiyor bence, didik didik muayene edildik 30 küsür haftadır, içini ferah tutmaya çalış. Ben içim daralınca bebeğin odasına atıyorum kendimi güzel müzikler açıyorum 💫 hepimizin önünde güzel günler var 💕

Bırak boşuna strese girme. Sonuna geldik zaten neye göre kısa kime göre kısa. Hiç merak etme normaldir

Sezeryan olucak kızlar eğer önceden kabızlık sorununuz vardıysa sezeryan sonrası olmaması için hoşaf kayısı tüketin ben boş verdim mesela dün gece sabaha kadar kıvrandım ağlıyordum ağrıdan ter su içindeydim dikişlerde olunca bittim ben

Bu zamana kadar ölçüm yapmamış mı ki doğum yapacağın hafta moralini bozuyor çok garip bu insanlar artık ya . Hiç üzülme bir şey yoktur olsaydı bu zamana kadar söylerdi ? Söylemediyse kendi hatası dava açarsın böyle birine
Bide daha üstüne zaten birşey varsa da bu haftadan sonra yapılacak birşey yok demez mi. Bakıyorum hastaneden çıktığımdan beridir araştıriyorum ölçümler 2haftadan fazla ileri veya geri ise endiselenmeli diye yazıyor 1hafta geri dedi bana umarım korkulacak birşey yoktur

Canim hic sıkma canını benimde gecen hafta cocugun karnını 40 haftalik olctuler apar topar beni hastane yatisimi yaptılar cok kilolu olacak diye akşamüstü 4 e kadar mahvoldum hastanede sonra perinatolog baktı yanlış olcum yapılmış dedi imza atarak hastaneden çıktım ben olcumlere hic inanmıyorum bence sknti yoktur yaa

Sezeryan olucak kızlar eğer önceden kabızlık sorununuz vardıysa sezeryan sonrası olmaması için hoşaf kayısı tüketin ben boş verdim mesela dün gece sabaha kadar kıvrandım ağlıyordum ağrıdan ter su içindeydim dikişlerde olunca bittim ben
Ben kuzu yaa cok kabızlık cekmisligim var bende hoşaf la yaşamayı dusunuyorum açıkçası

Benimde yarın gun belli olacak cok heyecanlıyım yaa ve kızlar hep 1 ay erken doguruyordum artik eylul de doğuracağım 😅

Bide daha üstüne zaten birşey varsa da bu haftadan sonra yapılacak birşey yok demez mi. Bakıyorum hastaneden çıktığımdan beridir araştıriyorum ölçümler 2haftadan fazla ileri veya geri ise endiselenmeli diye yazıyor 1hafta geri dedi bana umarım korkulacak birşey yoktur
benim oğluma 2 hafta geriden geliyor dediler şimdi 10 yaşında hiçbir geriliği yok. belki zayıfsa ondan öyle demiştir? Amaannn ya bakmamış bakmamış smdi mi bakıp söyleyeceği tuttu hiç inanmadım ben sende inanma

Back
X