- 3 Eylül 2015
- 2.486
- 3.778
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.201
Magnezyum kullanıyor musun? Magnezyum eksikliğinden kaynaklı kasılma ve ağrı olabilir. Bende yeni başladım.Teşekkür ederim canım. Bol su içiyorum. Bazen duruyor ama sonra yine başlıyor cok siddetli dayanılmayacak gibi ağrılar değil ama dün bacaklarıma yayıldı eklem ağrısı falan oldu sanırım bu hafta bir de yaşadığm tüm sıkıntılardan evhamlanıyorum. Salı günü kontrole gideceğim umarım rahim kasılmam da geçmiştir

dün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden  bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
 dün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden  bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm