Ama çok korkuyorum ilki negatif olunca psikolojim bozulduregl olmayı bekliyorum ,transferim mayıs ayı içerisinde olacak büyük ihtimal sizin ne zaman olacak ?
İlaç konusunda merak ettim doktora sorucam bunuAma çok korkuyorum ilki negatif olunca psikolojim bozuldu2.transferde son dondurulmuş 5.gün 2 tane embriyom var onlar transfer edilecek
Evet kaderdaşımGaliba ikimizin durumu benziyor
Aynen öyle bizde çok yorulduk maddi manevi aşırı yıprandık bende başta istemedim sonra zaman kaybetmeyelim diye devam ettik, doktorum rahime çizik önerdi onada tamam dedikİlaç konusunda merak ettim doktora sorucam bunubende çok korkuyorum canım başta tekrar transfer sürecine başlamak bile istememiştim tonla ilaç ,git gel ,maddi manevi çok yıprandık ama ertelemeyelim dedik daha fazla. Benimde çift embriyo transfer edilecek ,umarım yüzümüz güler çok istiyorum
30 maalesef yaş ilerliyorEvet kaderdaşımkaç yaşındaydın
Bende 32yim30 maalesef yaş ilerliyorsen?
İnşallah bu transferimizde pozitif somucu alalımBende 32yim
5.gün dondurulmuş mu yapılacak sanada?Bende 32yim
Evet dondurulmuş 6 tane daha embriyom var 2 tanesini kullanacağız bu transferde, 5.gün olduklarını biliyorum ama kalitelerini tam bilemiyorum şuan5.gün dondurulmuş mu yapılacak sanada?
Bende kalitelerini bilmiyorum pekte iyi değil bence, 16 yumurtadan 3 tanesi sadece 5.güne geldi dondurulmuştu şu an 2 tane kaldı yani son şansımEvet dondurulmuş 6 tane daha embriyom var 2 tanesini kullanacağız bu transferde, 5.gün olduklarını biliyorum ama kalitelerini tam bilemiyorum şuan
ilk transferimde 4AA kaliteydi tutmadı kalitesi pekte önemli değil bence ya 2A tutan gördüm burada, Benimde 11 yumurta toplanmıştı 7 tanesi 5.güne geldi kısmetimizde varsa olacak inşallahBende kalitelerini bilmiyorum pekte iyi değil bence, 16 yumurtadan 3 tanesi sadece 5.güne geldi dondurulmuştu şu an 2 tane kaldı yani son şansım
Bendede 4 AA ilk transferimde ne kadar benziyoruzilk transferimde 4AA kaliteydi tutmadı kalitesi pekte önemli değil bence ya 2A tutan gördüm burada, Benimde 11 yumurta toplanmıştı 7 tanesi 5.güne geldi kısmetimizde varsa olacak inşallah
Ay hakkaten embriyonun kalitesine kadar aynı olmuşBendede 4 AA ilk transferimde ne kadar benziyoruzdoğru nasip kısmet inşallah bu sefer tutar ilkinde çok umutluydum bunda biraz sakin kalmaya çok umutlanmamaya çalışırım artık
Pgt yaptırmış mıydın embriyolara?Ay hakkaten embriyonun kalitesine kadar aynı olmuş
Hayır yaptırmadım sen?Pgt yaptırmış mıydın embriyolara?
Bende yaptırmadım doktorda bişey demedi, şaşırmıştık tutmadığında kalitede iyiydi her şey yolundaydıHayır yaptırmadım sen?
Bize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bizeBende yaptırmadım doktorda bişey demedi, şaşırmıştık tutmadığında kalitede iyiydi her şey yolundaydıbakalım bu sefer hayırlısı olur inşallah
Aynen öyle bende çok okudum pgtden hiç sağlıklı embriyo dönmemiş sonra pgt yaptırmadan tutanları. Onada güven yokmuşBize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?