2025 mayis transfer olacaklar var mi

Ama çok korkuyorum ilki negatif olunca psikolojim bozuldu2.transferde son dondurulmuş 5.gün 2 tane embriyom var onlar transfer edilecek
İlaç konusunda merak ettim doktora sorucam bunu bende çok korkuyorum canım başta tekrar transfer sürecine başlamak bile istememiştim tonla ilaç ,git gel ,maddi manevi çok yıprandık ama ertelemeyelim dedik daha fazla. Benimde çift embriyo transfer edilecek ,umarım yüzümüz güler çok istiyorum

Aynen öyle bizde çok yorulduk maddi manevi aşırı yıprandık bende başta istemedim sonra zaman kaybetmeyelim diye devam ettik, doktorum rahime çizik önerdi onada tamam dedik çok zor bir durum inşallah bu sefer pozitif sonucu alırız bu kadar emeğimiz boşa gitmez Allah bizimde kucağımızı doldursun annelik duygusunu yaşayalım

Evet dondurulmuş 6 tane daha embriyom var 2 tanesini kullanacağız bu transferde, 5.gün olduklarını biliyorum ama kalitelerini tam bilemiyorum şuan
Bende kalitelerini bilmiyorum pekte iyi değil bence, 16 yumurtadan 3 tanesi sadece 5.güne geldi dondurulmuştu şu an 2 tane kaldı yani son şansım

Bende kalitelerini bilmiyorum pekte iyi değil bence, 16 yumurtadan 3 tanesi sadece 5.güne geldi dondurulmuştu şu an 2 tane kaldı yani son şansım
ilk transferimde 4AA kaliteydi tutmadı kalitesi pekte önemli değil bence ya 2A tutan gördüm burada, Benimde 11 yumurta toplanmıştı 7 tanesi 5.güne geldi kısmetimizde varsa olacak inşallah

ilk transferimde 4AA kaliteydi tutmadı kalitesi pekte önemli değil bence ya 2A tutan gördüm burada, Benimde 11 yumurta toplanmıştı 7 tanesi 5.güne geldi kısmetimizde varsa olacak inşallah
Bendede 4 AA ilk transferimde ne kadar benziyoruz doğru nasip kısmet inşallah bu sefer tutar ilkinde çok umutluydum bunda biraz sakin kalmaya çok umutlanmamaya çalışırım artık

Bende yaptırmadım doktorda bişey demedi, şaşırmıştık tutmadığında kalitede iyiydi her şey yolundaydı bakalım bu sefer hayırlısı olur inşallah
Bize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bize

Bize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bize
Aynen öyle bende çok okudum pgtden hiç sağlıklı embriyo dönmemiş sonra pgt yaptırmadan tutanları. Onada güven yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…