2025 mayis transfer olacaklar var mi

Bize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bize
Mesele tutması da değil aslında sağlıkla ilerlemesi genetiğe göndermemiştim embriyom 4aa kalitedeydi transfer oldum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maddi manevi çok yıprandım herkes embriyosunu genetiğe göndermeli yoksa böylesi çok daha ağır oluyor

Merhaba ben varım 18 nisan adetim estorfem ve coraspin başladım ayın 30 unda kontrol var adetli iken 2.2mm polip gördü rahim kalınlasırken eğer büyümezse bir aksilik oluşmaz ise 7 mayıs transfer günüm zaman geçmiyor 30 unda güzel haber alırsak stresli süreç bitmiş nolacak. 4 gün çok iyi ve iyi kalite şekilinde iki adet dondurulmış embriyo transfer edilecek

Benim transfer tarihim belli oldu 9 Mayıs , şuan estrofem ve aspirin kullanıyorum , tekrar kontrole gideceğim o zaman diğer ilaç ve iğneler de eklenir . İnşallah bu kez olur , Allahım emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alalım (amin)

Amin inşallah

Kaçıncı gün embriyosu iki adet mi transfer olacaksiniz

Arkadaşlar intralipid serumu ne zamana dek kaç haftaya kadar kullandınız?

M melek_50 selam bugün gittim doktora bir doz lucrin vurdu bir ay menapoza girecekmişim yumurtlamayı kist oluşumunu engellemek için 30 mayısta gidicem tekrar regl olmazsam ama sonraki süreci bilemiyorum sende durumlar ne?

Sende transfere hazırlık başkamayacak mıydı ben mi yanlış anlamıştım yoksa. Bende aynı ilaca devam ediyorum 14 mayıs ilaç bitecek sonrası sanırım 1 hafta içerisinde regl olmam lazım 2.günü kontrole giderim inşallah her şey yolundaysa transfer hazırlığına başlarız diye düşünüyorum

Lucrin iğnesi vericem demişti zaten de ben transferi aynı ay içerisinde olur zannediyordum öyle değilmiş 30unda muayene olacağım ona göre transfer hazırlığına başlayacağız inşallahh. Allah gönlüne göre versin her şey yolundadır umarım canım

Amin inşallah canım hepimize Allah gönlümüze göre versin umarım her şey yolunda olur çok zor beklemek zamanda geçmiyor korkuda var hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…