- 16 Ekim 2024
- 632
- 341
- 18
- 35
Mesele tutması da değil aslında sağlıkla ilerlemesi genetiğe göndermemiştim embriyom 4aa kalitedeydi transfer oldum 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum maddi manevi çok yıprandım herkes embriyosunu genetiğe göndermeli yoksa böylesi çok daha ağır oluyorBize dedi aslında da pgtden sağlıksız gelip tutan ve sağlıklı doğan bebekler ya da pgtden sağlıklı gelip tutmayan embriyolar da varmış o yüzden önermedi doktor bize
Amin inşallahBenim transfer tarihim belli oldu 9 Mayıs , şuan estrofem ve aspirin kullanıyorum , tekrar kontrole gideceğim o zaman diğer ilaç ve iğneler de eklenir . İnşallah bu kez olur , Allahım emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alalım (amin)
Kaçıncı gün embriyosu iki adet mi transfer olacaksinizBenim transfer tarihim belli oldu 9 Mayıs , şuan estrofem ve aspirin kullanıyorum , tekrar kontrole gideceğim o zaman diğer ilaç ve iğneler de eklenir . İnşallah bu kez olur , Allahım emeklerimizin karşılığını güzel bir şekilde alalım (amin)
Bu kez çift embriyo transferi olacak , blast ve 4aa diye biliyorumKaçıncı gün embriyosu iki adet mi transfer olacaksiniz
Güzel haberler alırsınız inşallah Hayırlı olsunBu kez çift embriyo transferi olacak , blast ve 4aa diye biliyorum
İnşallah çok teşekkür ederimGüzel haberler alırsınız inşallah Hayırlı olsun
Sende transfere hazırlık başkamayacak mıydı ben mi yanlış anlamıştım yoksa. Bende aynı ilaca devam ediyorum 14 mayıs ilaç bitecek sonrası sanırım 1 hafta içerisinde regl olmam lazım 2.günü kontrole giderim inşallah her şey yolundaysa transfer hazırlığına başlarız diye düşünüyorum
Lucrin iğnesi vericem demişti zaten de ben transferi aynı ay içerisinde olur zannediyordum öyle değilmiş 30unda muayene olacağım ona göre transfer hazırlığına başlayacağız inşallahh. Allah gönlüne göre versin her şey yolundadır umarım canımSende transfere hazırlık başkamayacak mıydı ben mi yanlış anlamıştım yoksa. Bende aynı ilaca devam ediyorum 14 mayıs ilaç bitecek sonrası sanırım 1 hafta içerisinde regl olmam lazım 2.günü kontrole giderim inşallah her şey yolundaysa transfer hazırlığına başlarız diye düşünüyorum
Amin inşallah canım hepimize Allah gönlümüze göre versinLucrin iğnesi vericem demişti zaten de ben transferi aynı ay içerisinde olur zannediyordum öyle değilmiş 30unda muayene olacağım ona göre transfer hazırlığına başlayacağız inşallahh. Allah gönlüne göre versin her şey yolundadır umarım canım
Nasipse 6 Mayıs benım de transfer günüm ilk deneme 3. Gün embriyo yas 45kizlar Ben 8 negatiften sonra mayista 9. denememi yapacagim. Aranizda mayista transfer olacak var mi
Evet 3 mayısta oldum siz?Transfer oldunuz mu ?
Dün oldum aşırı heyecanlıyım hiç ağrım sızım yok şükür normal mi acabaEvet 3 mayısta oldum siz?
Kişiden kişiye değişiyor okuduklarıma göre. Bazı anneler belirti olmadan bazıları belirtiyle pozitif gördüklerini yazıyorlar.Dün oldum aşırı heyecanlıyım hiç ağrım sızım yok şükür normal mi
Hayırlısı inşallahKişiden kişiye değişiyor okuduklarıma göre. Bazı anneler belirti olmadan bazıları belirtiyle pozitif gördüklerini yazıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?