Hemen hemen ayni durumdayiz benim de 1 hafta falan onde gidiyor gelisimi ben de bayrama denk gelmesinden korkuyorum acikcasi doktorum da 39 da alacagiz diyor bakalimBenim normal doğum zamanım 11 Nisan gelişime göre beklenen 6 Nisan doktora 38. Hafta bitince 28 Mart alalım bayramda stres olmayayım diyorum ama ısrarla bayram sonrası 2-3 Nisan diyor hala belirlemesik son hafta karar verecekmiş ama bayram günü doktor yokken doğurmak çok korkutuyor tamam sezaryen ama doktoruma çok güveniyorum o olsun istiyorum ben gelirim bir yere gitmicem diyor ama ya yetişemezse diye korkuyorum ilk kızımda da sezaryen günü belli iken 2 gün önce nişan bir gün önce suyum gelmişti apar topar girmiştim ama doktor yetişti şükür gün belli olsa sanki rahatlayacağım gibi hadi artık marta giriyoruz 15 inde sonra bizde de dökülmeler başlar bereketli ramazan ve bayram çocukları
Ozman bir hafta önden mi gidiyor bebekBenim normal doğum zamanım 11 Nisan gelişime göre beklenen 6 Nisan doktora 38. Hafta bitince 28 Mart alalım bayramda stres olmayayım diyorum ama ısrarla bayram sonrası 2-3 Nisan diyor hala belirlemesik son hafta karar verecekmiş ama bayram günü doktor yokken doğurmak çok korkutuyor tamam sezaryen ama doktoruma çok güveniyorum o olsun istiyorum ben gelirim bir yere gitmicem diyor ama ya yetişemezse diye korkuyorum ilk kızımda da sezaryen günü belli iken 2 gün önce nişan bir gün önce suyum gelmişti apar topar girmiştim ama doktor yetişti şükür gün belli olsa sanki rahatlayacağım gibi hadi artık marta giriyoruz 15 inde sonra bizde de dökülmeler başlar bereketli ramazan ve bayram çocukları
Evet beklenen doğum tarihini de söylüyor bir ara 3 nişana kadar gelmişti şimdi yine 6 Nisan 7-8 gün önce gidiyorOzman bir hafta önden mi gidiyor bebek
Bende pazartesi kontrole gideceğim inşallah bir ay önce gitmiştim doğuma dair bişey söylemedi doktorum bu sefer bana tahmini bişey söylerse çok iyi olur çünkü evde bebeğimle yalnızım bende doğum başlarsa nasıl telaşlanmadan tek halledeceğim bilemiyorum
Gelişimi doğum tarihini etkiliyormu ki etkilemiyor diye biliyordumEvet beklenen doğum tarihini de söylüyor bir ara 3 nişana kadar gelmişti şimdi yine 6 Nisan 7-8 gün önce gidiyor
Ben de etkilemiyor diye biliyorum. Ayrıca ölçümler hatalı da, çıkabiliyor cihazda.Gelişimi doğum tarihini etkiliyormu ki etkilemiyor diye biliyordum
Benimki 1 hafta kadar geriden geliyor ama doğum tarihimizi etkilemedi. Bir aksilik olmazsa 38+4'te alacak.Gelişimi doğum tarihini etkiliyormu ki etkilemiyor diye biliyordum
ultrasonlarda da yazıyor beklenen doğum tarihi diye benimkindeGelişimi doğum tarihini etkiliyormu ki etkilemiyor diye biliyordum
Yani şöyle bence kilo ve boy vs gelişince de erken alıyorlar bilemiyorum benim doktorumun ultrasonu çok iyi bir makine her seferinde yazıyor iki farklı tarihBenimki 1 hafta kadar geriden geliyor ama doğum tarihimizi etkilemedi. Bir aksilik olmazsa 38+4'te alacak.
Bilgilendirmemi yapılıyor burdaGebelik ve Emziklilik Döneminde Beslenme | HEMBA
Eğitim Bilişim Ağı Milli Eğitim Bakanlığıhemba.gov.tr
Böyle bişi buldum kızlar e devletten giriş yapılıyor
Ultrason kağıdında benimkide değişik gösteriyor bakalım pazartesi ne diyecek doktorum hiç doğumdan bahsetmiyorduultrasonlarda da yazıyor beklenen doğum tarihi diye benimkinde
Uzaktan eğitimBilgilendirmemi yapılıyor burda
Benimde tüp bebek doktorum ısrarla sezaryen diyor bebek baş aşağı olmasına rağmenBenim de tüp bebek bizim dr 37 de bakarız duruma dedigaliba çati incelemesi, bebeğin pozisyonu, benim psikolojik durumum vs hepsini değerlendirip karar verecek.
İlk hamileliğimde oruç başlarına denk gelmişti rahat tutmuştum emzirme dönemindede sıkıntı yaşamadım hatta sütüm artmıştı oruçta, bu sefer benimde son ayıma denk geldi çok iştahlıyım ve çok ağrılarım var sürekli dinlenmem gerekiyorMerhaba kızlar hayırlı Ramazanlar :) hepimiz son haftalarımızdayız. Ben normalde oruç tutan bir insanım bu sene son haftalarım olduğu için tutmama kararı vermiştim özellikle su içememe açısından. Tutan bazı insanlar ve tutabilirsiniz diyen birkaç doktor gördüm kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim
Böyle bir risk almaya gerek var mı?Merhaba kızlar hayırlı Ramazanlar :) hepimiz son haftalarımızdayız. Ben normalde oruç tutan bir insanım bu sene son haftalarım olduğu için tutmama kararı vermiştim özellikle su içememe açısından. Tutan bazı insanlar ve tutabilirsiniz diyen birkaç doktor gördüm kafam çok karıştı. Siz ne düşünüyorsunuz sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?