Ben de senin mesajından sonra genel istemiyorum diye doktoru aradımBen biraz panik biriyim hissederim, canım acır diye çok korkuyordum o yüzden ben istedimyoksa doktor direkt spinal anestezi dedii
Kasılma olmadan 4 cm açıklığa ulaşmak da çok iyi.Birden de olabiliyor. Benim de hiç kasilmam sancım yoktu, hastaneye kontrole gidince 4 cm açıklık olduğunu öğrendim. O yüzden bence anneleri eğer çalışmıyorlarsa biraz daha erken cagirabilirsiniz
Beni de ekler misiniz rica etsem 22 Nisan nasipseHoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
askiminaskiyim
picolatte
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
kotaroo
15 Nisan
sadolinda
Minnosumm
@Azra kayra
Bu listeye ben de ekleneceğim, karar verince
Bana da pazartesi tekrar gel dedi ama eğer pazartesi ye kadar olmaz ise de saliya da sezeryan planladı. Kaldı 4 gunumuz, geldi geldi gelmedi sezeryan artık netleşti.Bebis gelince uyuyamayacaksin uyu diyorum ama yok olmuyo
Bende simdi doktordan geldim malesef sancimda yok acilmamda doktor pazartesi tekrar gel dedi
15 nisana beni de ekler misinHoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
askiminaskiyim
picolatte
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
kotaroo
15 Nisan
sadolinda
Minnosumm
@Azra kayra
Size hic suni sanci teklif etmedi mi doktorunuzBana da pazartesi tekrar gel dedi ama eğer pazartesi ye kadar olmaz ise de saliya da sezeryan planladı. Kaldı 4 gunumuz, geldi geldi gelmedi sezeryan artık netleşti.
Büyüleyici bir an gerçekten iyi ki böyle olmuş diyorum ben deBen de senin mesajından sonra genel istemiyorum diye doktoru aradımzaten genel yapmıyoruz dedi ben görmek istiyorum o anı ya kucağıma versinler bir an önce
Nst de sancı çıksa idi suni ile destekleyecekti ama hiç çıkmadı, pazartesi de bakacak duruma.Size hic suni sanci teklif etmedi mi doktorunuz
Benimde hic cikmadi ya 40 in ustune 3 kere cikti ama daha fazla cikmiyoNst de sancı çıksa idi suni ile destekleyecekti ama hiç çıkmadı, pazartesi de bakacak duruma.
Benimki dümdüz ya, inme çıkma yokBenimde hic cikmadi ya 40 in ustune 3 kere cikti ama daha fazla cikmiyo
Aynı soruların cevabını ben de merak ediyodum cevaplayım o yüzden hemenSezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
- kaç gün sonra duşa izin veriliyor
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm
Hayir nst gayet guzel dedi sadece o yuzden bugun dogumu baslatmadiBenimki dümdüz ya, inme çıkma yoksana bi ongoru söyledi mi?
Evet utanmasam canlı yayında konuşurmuşuz ajsbjsjsjsjdjsksjdDoğumuna anlık şahit olduğumuz başka biri de olmadı senden sonra
Allah nasip ederse 21 Nisan var bir deHoş Gelişler Ola Listesi
10 Nisan
askiminaskiyim
picolatte
11 Nisan
Madame butterfly
14 Nisan
kotaroo
15 Nisan
sadolinda
Minnosumm
@Azra kayra
Sarilik olursa vermek mantikli ama ilkte durduk yere verilmez bence. Saglik ocagina gittim orda sordum mama vereym mi diye kilosu iyi emzirmeye devam et gerek yok dedi sarilik su an yuzunde karninda varmis bacaklarima inerse artmis demektir o zmn doktorunuz yonlendirir dediBana da mama ver diyolar sarılık olursa düşürüyormuş
Benim öyle oldu. İlk bebeğimde. Suyum geldi sancım yoktu. Suni sancı verildi. 8 saat geçmesine rağmen hiçbir ilerleme olmadı. Doktor daha fazla beklemek bebeğe zarar verir diye sezeryana aldı.Eger hic acilma yoksa suni sanci acilma yapmiyor sonu sezaryen oluyor diyenler oluyordu. Benimde acilmam olmazsa direkt sezaryen mi olsam acaba kafam iyice karisti
Bana sordu hemşire sondayı ameliyathanede uyuşturduktan sonra mı takalım yoksa şimdi odada da mı takalım dedi. Ameliyathanede takıyorlar yani sondayı.Sezaryen olanlara sorularım varrr
-doğumda anesteziden sonra mı sonda takılıyor ?
-bandaj ne zamana çıkıyor sürekli pansuman istiyor mu?
- ortalama ne kadar süre sonra bacaklar hissedilmeye başlıyor
- kaç gün sonra duşa izin veriliyor
- korse kullanmak için ne kadar beklenmeli ?
Cevaplarsanız çooook sevinirimm
Son günlerimde benim de alt tarafta bahsettiğiniz şekilde ağrı oluyordu. Benim tuvalet ihtiyacım fazlalaşmıştı onun etkisi diye düşündüm hep.Benım adet ağrısı gibi ağrılarım sabah ikindi ve akşam yokluyor . Sanırım doğuma hazırlık bunlarbı kaç saat aralıksız sürüyor sonra 7,8 saat hiç ağrı olmuyor normal mi böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?